Anket Evleneceğiniz kişinin maaşı?

Evleneceğiniz kişinin maaşı önemlimidir ?

• asla etkilemez ben aşık olayım yeter..

OY: 14 38,9%
  • etkiler tabi aç mı kalacağız...

OY: 22 61,1%

• Ankete Katılan
    36
Helal para getirsin yeter ... Çok yüksek paralarda gözüm yok ... Agız tadıyla yasayalım kafi ...

Önemli tabiiki, eskidendi o.. Iki gönül bir olunca samanlik seyran olur devirleri..
Ekmek olmayinca, 2.günü baslar didismeler..

bende bekarken hic onemli degil derdim ama yanilmisim
maddiyat evlilikte cok cok onemli ask bitince maddi sorumluluklar alinca yerini iyi anliyorsun ne kadar onemli oldugunu

Asla ve asla etkilemez maddiyat benim için her zaman ikinci plandadır önemli olan aşk sevgi saygıdır.İki gönül bir olduktan sonra sırt sırta verip çalışılır herşey halolur

Maaş önemli tabii ki ama geliri düşük diye de evlenmek istemem gibi bir şey olamaz.

bence önemli eve para girmeyince kavgalar ondan çıkıyor malesef maaş değilde ben hep kendi işi olan biriyle evlenmek daha mantıklı

geçinicek kadar olsun çok olmasada olur
ama tabi maddi sıkıntı yaratıcak bir maaşta olmasın yani:26:

Aşk sevgi saygı tabiki başrol

ama parasız aşk karın doyurmuyor

helal para ve değerleri kaybetmemek önemli

Çok yüksek meblağlar almasına gerek yok ama evi geçindirebilmesi ya da en azından bunun için çaba harcaması gerek.

Ben bilmiyorum ne kadar aldığını, bilmek de istemiyorum..
Haram geçirmesin de boğazımızdan; aza da eyvallah çoğa da..

Kuru ekmeğe talim ederim sevgimiz yeter diyemem. Gerçekci olmak gerekirse bi yerden sonra patlak verir.
Ailemizi alın teriyle kazandığı helal parayla, kimseye mahkum etmeden geçindirse kâfi. (mahkum etmesin aslında bahsettiğim anlamı taşımıyo ama genel kalıp bu yönde oldugu için kullandım. :ssz: )

bundan sonra önemli artık maaş benim içinde aşkla hiçbişi olmuyomuş maneviyatın değer gördüğü bir devirde değiliz kadir kıymet bilinmiyor maneviyata yüklenince
o yüzden paraya yöneliceksin sanırım bu hayatta:ssz:

Back
X