evleneceginiz kişiye beni mi anneni mi çok seviyorsun diye sordunuz mu sorarmısınız?

bu iki sevgi nasıl kıyaslanabilir ki?
ikisinin de yeri apayrıdır, böyle şey olur mu?
anne tektir, yeri doldurulamaz.
eş de gerçek sevgi, sonsuz aşk demektir bana göre, o da başka hiç bişeyle kıyaslanamaz.
insanın gönlü ikisine, bunun dışında canından çok seveceği çocuklarına da yetecek kadar geniştir.
duyduğum bir araştırmanın sonuçlarına göre ise en büyük depresyon kaynağı eşin ölümü imiş,
anne-baba ve çocuk kayıplarından bile daha çok etkileniyormuş insanlar.

Biraz önce "evlilikten soğuyanlar" başlığındaydım..bu soruyu sormayı düşünen kendi ipini çekmiş demektir.Nereden geliyor böyle anlamsız konular aklınıza?Yarın birgün eşinize "beni mi çok seviyorsun oğlumuzu-kızımızı mı" diye bir soru aklınıza gelmez inşallah.

Son düzenleme:
Sevgi kıyaslanamaz ki...

Onun yeri ayrı benim yerim ayrı

Hiç aklıma gelmez böyle sorular

O da bana sorsa, "beni mi çok seviyorsun babanı mı" diye

"Aşkım başına güneş mi geçti senin" derim ve güler geçerim

Ciddiye almam yani

Büyük ihtimalle erkeklerde böyle soruları ciddiye almaz

Soru sacma olabilir de ana kuzusu diye sikayet eden nice kadinlar var yani
Bunu karsi taraf acikca soylemez zaten soyleyen azinliktir diye dusunuyorum:97:
Bence olay sevgi degilde oncelik meselesi tabiki annesinide sevdigi insanida seviyordur ama oncelikli olan kimdir?
Merak edilen bu bence

Sormam tabiki de sorulur mu ne kadar saçma. Çocukken sinir olduğum soru vardı babanı mı daha çok seviyorsun anne mi gibi( gerçi ben babamı derdim ya ) Hem sorup da niye kendimden soğutayım.

Nişanlıyken; Tabi ki seni daha cok seivyorum hayatım der,

Evliliğin ilk yıllarında; herkesin yeri ayrı der

10 yıldan sonra; seni sevmeseydim evlenmezdim herhalde der

Çok saçma bir soru bence de
peki bu sorunun üzerine sen ne cevap verdin?

evet sorddummmmm...
da yanıt alabildim mi?? hayır
pis pis güldü angut kuşum...neden ki :)

aammmaan varsın anasını sevsin....kendilerine iyi sevgiler dilerim...

Bencede çok saçma bir soru bu yahu böyle sorumu olur..
Çocuk gibi annen mi ben mi aşkım diye?
Sen ona annelik yapamazsın annesi ona eşlik yapamaz doğal olarak herkesin yeri ayrıdır hemde apayrıdır.
Bir arkadaş söylemiş öncelik kimde o da var diye.
Bu tartışılır işte bir durum var olsa herhangi bir durum önceliği hanginize verir? Bunu tartışabilirsiniz çünkü her an böyle bir duruma düşülebilir Allah kimseyi düşürmesin..
Yarın öbür gün bizde anne olucaz ya da anne olanlarda var burada kimse evladının böyle bir seçim yapmasını istemez sonuçta..

Annenin yeri ayrıdır eşin yeri ayrıdır ne biçim bir soru böyle .
Hatta ne saçma bir soru .
Düşünsenize eşiniz de size babanı mı yoksa beni mi çok seviyorsun diye sorduğunu.
Böyle bir soruyu sormayı bırak köşesinden dahi geçmem, zaten aklıma da gelmez böylesine itici bir soru .

sordum..
ikimizideymiş
beni mi anneni mi daha çok özlüyorsun dedim
seni dedi..
3gündür niye aramıyosun niye küsüyosunnn özlemiyomusun pissliiikkkk

Sormadım, sormam da. Ama sorsam ve "Seni daha çok seviyorum." cevabını alsam bu beni sevindirmez aksine sinirlendirir, içimi acıtır; ne kadir kıymet bilmez, anneliğin kutsallığından anlamayan bir adamla evlenmişim diye. (Bu durumda kafasına bir tane patlatmak iyi gelebilir, belki ayarları düzelir. )

Ama eşimi tanıyorum, böyle bir soru sorsam zaten cevaplamaz. Kıyaslama yapmayacak, ikisinin yerinin ayrı olduğunu bilecek kadar dengeli ve sevgi dolu biri. (Boşuna sevmiyorum herhalde ben bu adamı. )

Bir de şu var, annemi erken kaybetmiş biriyim, o yüzden feci hassasım bu konularda. Hani eşimin annesiyle kanlı bıçaklı olsam, eşimin ona olan sevgisinin değişmesini istemem.

sormam sonucta es anneden bı zaman sonra daha onceden bıle gelebılır hayat arkadası olarak..ama boyle bı soru sormam.

ne kadar saçma bir soru öyle bir şey olabilir mi ? kimseleri annemin yerine koyamam herkesin yeri ayrı ama annemin ki apayrı. ister eşim olsun ister başkası kimseye böyle bir soru sormam soranında aklından süphe ederim.

kaç defa sorduğumu ben bile bilmiyorum
seni herkesten ve herşeyden çok seviyorum cevanını aldım her seferinde

Bir kiz için annesinden vazgeçebilen erkekten ne sevgisi bekleyebilirim ki ben ..
yukarida denildigi gibi ''sorsam ve "Seni daha çok seviyorum." cevabını alsam bu beni sevindirmez aksine sinirlendirir, içimi acıtır; ''
ben o sevgisinede beni basinin üstünde taşisada inanamam istememde daha çok sevilmeyii herkesin yeri farklidir ..

Ben soylemistim onu
oncelik konusu tartisilabilir ama sevgi konusunun tartisilabilecegini sanmiyorum
cunku ister sevilsinler ister sevilmesinler sevdigimiz insanlarin anneleri ve sevicekler illaki:26:
Ama oncelik konusunda oncelikli olmak tercihimdir

Evet canım tabiki sevgiyi tartışamazsın o apayrı birşey ama eşler öncelikli olmak ister gibi geliyor bana. Bu kadın için değil erkekler içinde geçerli. Ne bilim Allah düşürmesin böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…