Evleneceğiniz kişiye geçmişinizden bahseder miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Arkadaşlar diyelim ki biriyle evleneceksiniz.O kişiye daha öncesinde biriyle çıktığınızı söylermiydiniz? Söylediniz diyelim ilişkinin boytunu da söylermiydiniz? Yani onunla öpüştüğünüzü falan filan Yani bunları saklamalı mı yoksa söylemeli mi?

Ben Söylenilmesinden Yanayım..
Çünkü İlerde Evlendiğimde Ufacık Bile Bişey Duysa Çevreden Büyük Sorun Yaratabilir :1rolleyes:

Söylenirse o kişinin fikri değişmez mi? :1no2:

hayir canim ne münasebet soylenir mi hic öpüstügün vs vs

bnlar iliskide mide bulandirir

sanmaki sevgilin yada evlencegin adam sen bunlari soyledin diye seni durustluk abidesi yapicak

yasadiklarin sen ve eski sevgilin arasinda kalsin

söylencek sey var soylenmicek sey var ciktigini soyle ama

öpüstügünüzü soylemek gereksiz bir detay

ben söylenmesinden yanayım, dahası evleneceğim insanın da bana karşı dürüst olmasını ve daha önce yaşadıklarını dürüstçe anlatabilmesini isterim.

asla söylemem söylemedimde zaten çünkü kıskançlık yapar huzurum bozulur çevreden duymasına gelince kimse öyle birşey söylemez saçma ben söylemedim obenim geçmişim iyi kötü benim sınavımdı bence

evlenıcegın kısı ılıskı yasadıgını bılebılır tabıkı
ama ılıskı ıcınde neler yasandı bıttı bılmesı sart degıl
zaten soylenmezde boyle bır sey
kım evlenecegı kısıye senden once sevgılım vardı bız onla opustuk falan der kı

benım esım bana bunların hıc bırını sormamıstır bende ona sormadım hatta

Yanii ayrıntısına inmeden daha önceden görüştüğüm kişiler olduğundan bahsedersim..
Yaniii geçmiş önemli değil adı üstünde geçmiş geçmişte kaldı..

Yanii bazı erkekler var ya illa eski ilişkimizdeki ilişkinin boyutunu öğrenmek istiyo..Benim eski sevgilim öyleydi..Umarım yenisi bunu yapmaz. Ama zaten öpüşmekten ileri gitmedim yinede kafam karışık söylenmeli mi söylenmemeli mi diye

ben söledim valla geçmişte yaşadığım ilişkiyi nekadar çıktık neden ayrıldık nasıl tanıştık gibilerinden oda bana anlattı geçmişte yaşadığı ilişkilerini..

benim nişanlım biliyor geçmişte olanları..
o sordu bende anlattım. bunu soran kişi sonuçta göze almıştır neler duyabileceğini öpüşmekten ilerisi olmamıştı ama olsun söyledim rahatladım.
tabi bu erkekten erkeğe değişir. bazısı bunu kullanabilir ilerinde bir kavga arasında bunları yüzünüze vurabilir. bazısıda bunu doğal görebilir. sonuçta onlarda sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bende nişanlımın şimdiye kadar kimne ne halt yemiş bilirim..
ama unutmayın bu kişiden kişiye değişir.

ben karşıma oturtup bak ben bunlarla çıktım bunla öpüştüm bunla bunu yaptım demem. ondan da duymak istemem. sonuçta kimle ne yaşanmışsa o onda özeldir. ne diye anlatıym? ha sormak isterse cevaplarım ama bütün sayfaları da günlük gibi önüne dökmem bence gereksiz.

??????

Son düzenleme:

sonuçta ben evleneceğim kişinin geçmişte ne yaşadığını kimle ne yaptığını sorgularımm. sorgulamakta hakkımdır. o kişiyle bir gün karşı karşıya gelsem kim olduğunu nasıl davranmam gerektiğini bilmem lazım.
oda bana sorarsa bunu yadırgamam.
tabi sormasaydı karşısına oturupta bende anlatmazdım yannii

Ya tabiki söylenmeli ben mesela önceden kimle neler yaşadı bilmek isterim

ben esime daha ilk flört gunlerimizde herseyimi anlattim o da bana anlatti..
ikimiz de bu konuda cok anlayisliyiz.. bazi bayanlar cok abartmis
yasananlar gecmiste kalmistir..
biz artik o konulari acmiyoruz huzurumuz de bozulmuyor

eğer iş ciddiye doğru gidiyosa,tabiki anlatırım.ama başlarda asla.öpüşme ya da başka şeylerle ilgili detay vermezdim.çünki ona davranışımdan nereye kadar gidebileceğimi ve nerede duracağımı tahmin edebilir sanırım

Ya tabiki söylenmeli ben mesela önceden kimle neler yaşadı bilmek isterim

Yani ilişkini ayrıntısına kadar anlatırmısın? Yoksa sadece çıktım diyip ilişkinin detaylarına girmezmisin?

bu tür şeyler erkekleri çok sinirlendirir canım haberin olsun ilişkinin boyutu filan kim katlanarak dinler ki böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…