Evleneceğiniz kişiye geçmişinizden bahseder miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Konusulmasi gereken varsa konusulmali tabiki...bas agiritacak cinsten yani.....lakin fazlasina gerek yok bence...
Ne Kadin nede Erkek bu tür konularda cok fazla seffaf olmamali...

Nedeni cok basit...bir insanin özeli diye birsey var....
Oda anlatmasin banada sormasin...ondan öncesi benim ondan sonrasi onundur

Son düzenleme:
Söylerdim... Neden çekinecektim ki ?
Dürüst olmakta fayda var.sositososito

saklamaktansa anlatmayı teercih ederim..
evlenmeden önceeşim bütün ilişkilerini anlatmıştı boyutlarını da bende öyle tabiki..
iki taraf da bunları bilmeli sonra kavgalar yasanmaması için..

Ben bilmek isterim ve anlatırım da...Bakış açısı farklı herkeste elbette....

Ben şeffaflıktan yanayım.....

eğer vicdanı rahatsız edecek birşeyse kesinlikle söylenmeli.

bencede soylenmemeli tamam iliskinden bahsedebilirsino bitmis olan bi sey ama derinlere inip ayrintiya girme ne kadar guvensende erkek milleti bu gun gelir kizgin bi aninda burnuna dayativerir

benim ilk sevgilim oldugu için onun öncesi olmadı o açıdan şanslıyım ..ama o benden önce çıkmış 2-3 kere onları soruyorum ..biraz detayına inmeye çalışıncada sinirleniyor anlattım işte bboşver onları ben seni seviyorum diyor..ama bende neyapayım merak ediyorum:)tabi abartıyorum arada kıskançlık damarım tutuyor..

ne sorduysa onu cevaplarsın,ayrıntıya gırmezsın canım.. netıcede atesle barut yan yana durmaz o kadarını düşünür heralde..kendısı senden önce baska ılışkı yasamamıs mı,sadece kardes kardes gecınmısler mı sence??

duymaya cesaretı varsa sorar.... duyar

erkekler acaba benden öncesini düşünürmü diye kompleks yapabilir fazla bilirlerse.oda sana şu kıza aşkımdan bunları bunları yaptım diye anlatmaz sanırım..yani aklı varsa..

ben rahatlıkla söyledim nişanlıma,zaten gerçek anlamda ondan öncesinde 2 kişiyle bi birlikteliğim oldu ve gayet masum birlikteliklerdi,söylemek gerekiyor,evlendikten sonra bir sürprizle karşılaşmamak ve dürüst olmak için söylenmeli bence...

Ben eşimden önce çıktığım kişilerle el ele tutmaktan öteye gitmediğim için çok şeyi anlattım rahatlıkla.Ama afedersiniz eşim benim tam tersimmiş.Ve ben hala yüzüne vuruyorum yeri geldi mi ,bu yüzden çok detaya girmek de sakıncalı olabilir...

Ben esime evlenmeden önce herseyi söyledim oda ayni sekilde.

ben anlatmayı ve bana anlatılmasını isterim...
ne kimseyi süprizlerle karışılaştırmak hoş olur böyle durumlarda ne de süprizlerle karşılaşmak

bencede çok ayrıntıya kaçmadan anlat
ileride duyarsa daha kötü olur çünkü
ama detaylı anlatırsan sana güveni kalmaz

anlatmaktan ve anlatılmaktan yanayım ben de.benim de eşimin de olmadı bu şekilde bir şey ama gene de her konuda dürüstüz ve açığız.
ama ayrıntıya çok girmeden anlat derim.yani öpüştüm,elini tuttum vs. demek çok da doğru gelmiyor bana.kıskançlık yaratabilir.ama sen bilirsin tabi.

Gerek olmadıkça ayrıntılardan bahsedilmemeli ne münasebet biz soruyor muyuz daha önce hayatında neler olduğunu gereksiz

hadi söylemeyi geçtim de sormaktaki amaç nedir ben bunu anlayamıyorum?
adamın eline ne geçecek benim kaç kişiyle öpüştüğümü ya da flört ettiğimi öğrenince?

laf arasında geçerse söylenebilir ama bunun için özel bir konuşma yapmak; yok acaba söylesem benden midesi bulanır mı diye karın ağrıları çekmek bana göre çok yanlış..

dipnot: kocam benim kaç kişiyle öpüştüğümü hiç merak etmedi bunca yıldır.

Hadi gelde bir öpem esmerimŞeniz

Ne gözel gonustun öyle sabah sabah

Vallaha benim esimde bugüne kadar böyle birsey sormamistir...cidden ögrenince ne olacak ki? Basi göyemi ericek?

Anlatilacak seyler varsa anlatilmali zaten...fazlasina gerek yok...

Yani ilişkini ayrıntısına kadar anlatırmısın? Yoksa sadece çıktım diyip ilişkinin detaylarına girmezmisin?

Yok canım önceden kimlerle çıktığımı söylerim ama hepsiyle yaşadıklarımı anlatmak saçma olur herhalde
Ama eğer çok üsteleyip öğrenmek isteyen bir tipse söylerim
Öğrenip napcaksa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…