• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğiniz kişiye geçmişinizden bahseder miydiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiçbir şey saklı kalmaz bu hayatta......:1closedeyes:

Hiçbir şey saklı kalmaz bu hayatta......:1closedeyes:

Bu konuda katılmıyorum. Çünkü memleketinden uzakta başka diyarlarda başka bir memleketten biriyle yaptığın arkadaşlığı kim duyacak? Yanii eski sevgilimle karşılaşma olasılığım bile yok olacağınıda sanmıyorum

geçmiş derken geçmişte ne yaşadığıma bağlı
bilmesi gereken önemli bir şey olmuşsa elbette anlatılmalı bende dürüstlükten yanayım ama
her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilmesine gerek yok
bundan önce sevgilim olduğunu vs vs gibi şeyler tamamda
detaya gerek yok geçmiş geçmişte kaldı ne önemi var kurcalamanın

eskiden bir sevgiliniz olduğunu bilse yeter bence, ayrıntılara girmeye gerek yok.

ben eşimle çıkmaya başladığımda kısaca bahsetmiştim, fazla bir yaşanmışlık olmadığı için bahsetmekte sakınca görmedim.

birşeyler yaşadığı halde, bunları hiç yaşamadığını iddia etmedikçe, yani yalan söylemedikçe bahsetmeyebilirsiniz. konuşmak istemiyorum, der, geçersiniz.
yalan söylemeyin ama... ne olursa olsun, gerçek bir şekilde ortaya çıkıyor çünkü.

eşim bana bilmek istemiyorum anlatma demişti
ben de ona sormadım, sorsam da anlatmazdı zaten
ona göre geçmiş bitmiş, şu ana bakmak lazım

Bu konuda katılmıyorum. Çünkü memleketinden uzakta başka diyarlarda başka bir memleketten biriyle yaptığın arkadaşlığı kim duyacak? Yanii eski sevgilimle karşılaşma olasılığım bile yok olacağınıda sanmıyorum

Allah büyük sengözlerimebaksanab

benim öncemide sonramida biliyor benimki...
zaten 18 yasinda biriyle cikmistim oda cikmak bile degildi sonra 19 yasinda sevgilimle olduk..
tabiki ondan önceki gecmisini söylesen olur ama ayrintiya girmeye gerek yok ki..

Yani ilişkini ayrıntısına kadar anlatırmısın? Yoksa sadece çıktım diyip ilişkinin detaylarına girmezmisin?

Yaw arkadasim bak cidden piskopati oynatacan bana.-tatlicadiarzu-...sen ciddimisin?

Insan hic evlenecegi adama ben söyle öpüstüm böyle yaptim en ince ayrintisina kadar anlatirmi hecccc??:delphin:

Kesinlikle Hayir:delphin:...ilsikilerini anlatacaksin tabi oda sende bunu ögrenemek istedigi vakit ammennah...lakin yok efendim ne yaptiniz nasil yaptiniz olurmu hic öyle sey?benneyaptımki

Her isin bir Raconu var Conemmmm...:kahve:

Önceki arkadaşlıklarımı ne anlatırım ne de ondan dinlemek isterim. Bu konuların gündeme gelmesinin hiçbir yararı yok. Üstelik gün gelir hiç ummadığınız zaman yüzünüze çarpılır tokat gibi. Sorarsa arkadaşlığım oldu ama geride kaldı derim sadece.

biri oldu dersin biter hiç gerek yok şunu yaptım bunu yaptım demeye şahsen bende ondan duymak istemem senden önce şunları yaptım filan...

ben anlattım nişanlıma ondan önce hayatımda olanları.ileri giden bir ilişkim olmamıştı zaten,bu yüzdne rahatça anlattım

açık ve net sorarsa evet söylerim. onunda aynı soruyu cevaplamasını beklerim.

Evet söylerim..O sormadan söyledim...O da bana söyledi.....

sorarsa söylerim.sormadan anlatmam gerekenler varsa onuda söylerim.ama didik didik edilmesinide istemem geçmişimin.bilinmesi gerekenler anlatılır detaylar gereksiz.yani ona ne kaç kişinin elini tuttuğumdan veya öptüğümden....

Aslında söylemekte cesaret işi..Çünkü kimse hafif görünmek istemez. Sevdiği kişi ona değer versin ister herkes.. Öpüştük demek bile evleneceğin insanın kafasını karıştırmaz mı? yoksa dürüst olduğun için madalyalandırılırmısın :)

Kızların geçmişi olunca bu hafiflik de erkeklerin geçmişi nedir ? Ellerinin kiri mi ?:bbo:

Bazı şeyler sonradan ortaya çıkıp konuşulcağına ,baş ağrıtacağına önceden konuşulması daha iyidir bence...

sorarsa soylerim ama en ince detayina ne gerek var adi ustunde gecmis ....
onun gecmisinide duymak istemem cunku kiskanirim kendimi biliyorum her kavgada anlattiklari aklima gelir cildiririm ....

Ayrıntıya girmem ama bilmesi gerekenleri de saklamam..
Yarın yüzüme vururmuş,bana farklı bakarmış gibi konulara da hiç takılmam..:dilcikar:
Neysem oyum,yalan dolan sevmem kendim hakkımda:delphin:

Back
X