- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
Tamamen katiliyorum bu konuya demekki yalniz kendini dusunmuyorPaylaşandan koca oluyormuş ben de bunu öğrendim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen katiliyorum bu konuya demekki yalniz kendini dusunmuyorPaylaşandan koca oluyormuş ben de bunu öğrendim..
O pancar turşusunu unutamıyorum bir de ilk sevgilimdi çok seviyordum..ama çok sevmek tek başına yeterli değil işte..Tamamen katiliyorum bu konuya demekki yalniz kendini dusunmuyor
Evet... benimde erkek arkadaşım paylaşır hepBenim esim de hep paylasir amma hic dikkat etmemisdim buna)) sayende dikkatimi cekti
Agzina saglik. Ne guzel anlatmissnEvli degilim ama cevremden gordugum kadariyla sana su tafsiyeyi vereyim
Ask hryecan dediginiz duygular bir sure sonra bitmez ama durulacak olan duygular
Yani asktan heyecandan once bence dusunmen gerekenler bunlar olsun
Bu insandan koca olur mu yarin oburgun maddi manevi her konuda yanimda olacak mi evini yuvasini sahiplenecek karakterde birimi
Bu insandan baba olur mu Allah muhafaza sana birsey olursa çocuklarına sahip cikacak bir potansiyelde mi yoksa hayatina bakma derdinde olan biri mi
Ve birde su var ki ask heyecan donemlerinde hickimsenin aklina gelmez ama bu insan benim ailemi benimser mi anne baba mi sahiplenir mi saygisi olur mu bunlar gercektwn cok cok onemli seyler
Mesela anne babama duskun yapida biri degilim ama sahiden esimin anne babama saygisizligini girmem yada misal kardeslerim evime geldiginde onlardan rahatsiz oldugunu gormem o insandan sogumama sebep olur
Bak toplum icinde evde kalma yasina ayak basma yasinda biri olarak soyluyorum belki soylediklerimden mukemmel insani ariyirum gibi girunebilir hersey kader kismet ama saydigim karakterde biri olmayacaksa karsimdaki kisi hic evlenmemem daha dogru olur
Cunku huzur mutluluk icin evleniyoruz eger o evlilik bana huzur yerine ızdirap verecekse sahiden olmasin daha iyi
Bir şeyi yazmayı unuttum..yemeğe çıktığınıZda veya evde yemeğini siİzinle paylaşıyor mu buna bi dikkat edin..
Bir dün bir sevgilimle dışarda yemeğe çıkmıştık ortaya benim isteğimle pancar turşusu söyledik ki ben çok severim bunu da belirtmiştim..o daha ben yemeğimi yerken hepsini yemişti..daha sonra da bununla karşılaşmıştım mesela ben bir şey hazırlıyorım ya da bir üzüm tabağı düşün adam daha ben bir tane almadan hepsini yiyor..
Eşimle ise ilk zamanlar yemeğe çıktığımızda o kendi tabağından benim tabağıma koyardı bunun da tadına bak die..
Ben böyle böyle aşık olmuştum iişte..
Yok valla hiç basit değil şeytan ayrıntıda gizlidir demişler ben eşime hep dikkat ederdim lokantada restaurantta cafede nasıl davranıyor atıyorum yemeği geç geldi ne tepki veriyor ya da yemek geldi bi teşekkür var mı garsona, asgari adab-ı muaserete sahip mi diye hep gözlerdim, gözlem çok önemli, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler sorsan herkes iyi herkes hoş ama davranışları iyi analiz etmek lazım
O pancar turşusunu unutamıyorum bir de ilk sevgilimdi çok seviyordum..ama çok sevmek tek başına yeterli değil işte..
Daha sonrakilerde de aynı şeyler oldu mesela öğrenciyiz daha sucuklu yumurta yapıp masaya koyuyorsun adam hepsini yiyor..onlardan bi şey olmadı zaten aşklar sürprizler hepsi yalan..
Ama eşim öyle değildi mesela ben yemiş olırdum o bir şeyleer söyleerdi bana da zorla ısırttırırdı..
Bir olay daha anlatayım bu da gerçek bir hikaye arkadaşımın başından geçti..
Sevgilisiyle bir tenis maçına gitmek için randevulaşıyorlar..neyse maçın olduğu yere ayrı ayrı gidiyorlar..önce arkadaşım gidiyor oraya gişede bir öğreniyor ki biletler kişi başı 200 lira..arkadaşımda 20 30 liradır sanıyormuş..neyse bileti alamıyor yanında o kadar para yok..sonra sevgilisi geliyor ona diyor bunu bak biletler bu kadarmış diye..
Adamda sıraya giriyor kendine bilet alıp maça giriyor gerçek yaşanmış bir olay bu
Valla bn ilk goruste asik oldum sonumda bu yuzden kacinilmaz oldu ... Bnim teyze kizi da 7 sene beraberlikten sonra evlendi simdi sor evlenirmsin diye hayir asla diyor bn boyle tanimiyordum 7 sene icinde hc boyle hareketlerini gormedim diyor tabii kisiden kisiye gore degisir deee bu durum hayir canini mi skiyo bekarlik anam gozunu sevdigim babamin evi degerini bilemedik rahatlik batti bekarlik sultanlik diye bosuna dememis atalarimiz ..Merhabalar,
Eminim herkes benzer duygular yaşamıştır, bu konuda deneyimli olanlardan yorum almak isterim. Hayatımda birisi var 1 yılı geçti. Evliliğe doğru gidiyoruz ve ben sorgulamaya başladım, gerçekten bu kişiyle evlenmek istiyor muyum diye. Genel olarak iyiyiz seviyorum ama böyle nasıl diyeyim tutku, heycan yok. Evlendiğiniz kişiye nasıl karar verdiniz, pişman oldunuz mu, keşke evlenmeseydim gibi duygularınız oldu mu?