Bazıları bariz kokuyor missAmannn sende eminecimmm kavun değil kıçını koklayalım yavrum
Evlendikten sonra bile değişik değişik huyları çıkıyor Hersey köprüyü geçene kadar zaten 32 yıllık evli olan yengem amcam için hala der amcana yeni sürüm geliyor çözemiyorum diye düşün yani
Geçti benden bee o işler ellemeye devam benim kiBazıları bariz kokuyor miss
Ben buradayım diyor
Benimle evlen 7 sülaleni harcayacağım diyor
Evlendim olmadı bitti olmuyor kolay kolay
Sen çocukların annen baban kardeşlerin hepsi etkilenir
O yüzden kavun karpuz deyip eller misiniz koklar mısınız bilemem ince eleyip sık dokuyun diyorum
Nasip doğru insan hissiyatı nasıl oluyorkılı kırk yaran ailem hiç sorgulamadı mesela nerden buldun kim bu demedi.
Ayıp olmasın onca kişi düğüne geldi diye işin sonunda gerdeğe girmek varTabii onca kişi toplanmış, evet demesen ayıp oluyor.
Bizim bir hoca nikah anında evet dedikten sonra herkes alkışlayınca uyandım meğer evlenmişim demiştiTabii onca kişi toplanmış, evet demesen ayıp oluyor.
8 yıllık birliktelik, 1.5 yıllık evlilikten sesleniyorum hala anlamadımNasip doğru insan hissiyatı nasıl oluyor
Apayrı dünyaların insanlarıyız.Hayata bakışımız düşünce yapımız yaşam tarzımız her şey farklı.Bizi biraraya getiren kaderden başkası olamaz.Nasip doğru insan hissiyatı nasıl oluyor
Hele ordan benim ceketi ver hele dedigi ilk gün tamam dedim hayaliminNasip doğru insan hissiyatı nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?