Evleneceğiz insanın nasibiniz olduğunu nasıl anladınız?

Bazıları bariz kokuyor miss
Ben buradayım diyor
Benimle evlen 7 sülaleni harcayacağım diyor
Evlendim olmadı bitti olmuyor kolay kolay
Sen çocukların annen baban kardeşlerin hepsi etkilenir
O yüzden kavun karpuz deyip eller misiniz koklar mısınız bilemem ince eleyip sık dokuyun diyorum

Geçti benden bee o işler ellemeye devam benim ki

Saçma sapan bir Tarot falı baktırdım tamam fal konusu yasak ya nasıl anlatayım konu bu da değil .Herneyse orada eşimin tipinde birinin eşim olacağı evlilik vs soylendi güldüm geçtim.Sobra tanıştım sonra çabasına bana kıymet verişine gerçek samimi her kusuru ortaya serişine vuruldum sonrada en kıymetlim oldu işte

Ben evlendikten sonra hayatta alınan en iyi kararların sezgisel olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım. Ancak bunu adını koyana kadar hiç farketmedim.
Temelde üç tür karar var;
Mantıksal, duygusal, sezgisel

Biri bana bundan bir yöntem olarak bahsetseydi sanmıyorum, onu kullanamazdım.
Diğer türlü iyi bir evlilik için bolca sevgi ve bolca mantık lazım. Tek bir tanesi olmaz.

Hiç düşünmüyorsun su gibi akıp geçiyor

Acaba doğru insan mı diye düşünüyorsan belki de doğru insan değildir

Evet evleniyoruz ama evlendiğimiz kişi nasibimiz mi, o belli olmuyor. Burda ne konular okuyoruz. Çok kötü evlilikler var

Ben eşimle ünide sınıf arkadaşıydım başka bir kız hoşlanıyordu belli de ediyordu ben belli edememiştim tam 1 sene öyle geçmişti sonra bana yar oldu hiç tahmin edemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…