Benim hiç aklımda yoktu,sohbeti çok sarıyordu,yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum,sürekli gülüp eğlendiğim bir arkadaştı benim için.Herşeyimi de anlatabiliyor,dertleşiyorduk.Sonra bigün ansızın biz senle evlencez dedi,içimden noluyo ,ne diyo ki bu demiştim.1yıl sonra evlendik
Gülümsedim bu konuya:)) yaz okulunda (farklı bölüm ortak ders) yanıma oturdu Allah'ım saç baş karışmış. Simsiyah giyinmiş. Rockçi...kimseyle sohbet etmiyor falan benle baya konuşmuştu. Ben de Civelek renkli kiz Allah muhafaza dedim çok sohbet etmiyim de bana gözü kaymasin o derece... 9. Yıllık kocam simdi. Hiç de nasip masip yok benim kaderim mı bu falan aklıma gelmedi bı ışık yakmadi hsjssbnaan
İlk bakıştigımız an bu benim evleneceğim erkek çocuklarımın babası dedim.O da o an aynı şeyleri düşünmüş.Daha isimlerimizi bile bilmiyorduk müthiş bir elektrik oldu uzakta olduğu halde direk yanıma geldi zaten. Flim gibi daha önce hiçbir tanıştığım erkekte böyle olmamıştım.Hisleri çok kuvvetli biriyimdir belki de ondan.
Lisedeyken arkadaşım bir çocuğu gösterip bak bu çocuğu tanıyorum komşumuzun akrabası. Annesi babası yaşliymis o yuzden liseyi bitirir bitirmez askere bile gitmeden evlendireceklermis dedi bende aaa falan yaptım meğer o çocuğun evleneceği Kız benmişim. Tabi askerden geldikten sonra evlendik. Yani tesadüfün böylesi diyorum