Evlenecek adam lazım

Yoo şımarmıyorlar. Size denk gelenler ya da seçtikleriniz gelişimini tamamlayamamış olanlardandır.
Yoo şımarmıyorlar. Size denk gelenler ya da seçtikleriniz gelişimini tamamlayamamış olanlardandır.
Siz gerçekten çok yapıcı yorumlar yapıyorsunuz ya ,bu da bizim yaşadığımız olumsuz tecrübeler, empati yapmanızı isterdim,dikkat çekmek gayesiyle değilde,biraz da olsun olumsuz,acı tecrübeler yasayan hemcinslerinizi anlayarak yorum yapmanızı isterdim.

Yapıcı yorumlar yapıyorsam sitem niye?

Doğru seçimler yaparsanız acı tecrübeler yaşamazsınız. Mesela peşinizden koşmadığı sürece değer vermeyeceğini düşündüğünüz adam doğru bir tercih değildir.

Kilosunu kactan alican? Bak tarladan taze topladim ben. Organik. Dibini filan iyi kokladim.

Bugunun bdv konulari cok sey hakikatten.

Siz iyi söylüyorsunuz, hoş söylüyorsunuz da ,kimse ne yaşayacağını bilemez,zamanında doğru tercih yaptığımız adam yanlış çıkabiliyor, ya da kimse boşanmak için evlenmek istemiyor, o şaşar beşer insan en güvendiği eşim dediği insan konusunda yanılabiliyor, ben yanılanlardan oldum,size ne mutlu hep doğru kararlar verdiğiniz için.

Bazi erkekler de fazla duz mantik oluyor. Misal benimkinin ilk bulusma teklifini reddetsem beni istemiyor diye gider karalar baglar daha da gelmezdi kesin. Asla imadan nazdan kacmadan anlamayan biri ne gosteriyorsam onu anliyor.

Diger turlu dusunseydi irite olurdum zaten o nasil sacma bi zihniyettir bi de beni mi deniyorsun haspam der dellenirdim.

Ben de öyleyimdir, imadan anlamam netim biri hayır dediyse hayirdir ısrar etmem bu yuzden trip atan arkadaslarim bile olmuştur, nazlamadigim icin.
Bence taktikle iliski yürümez

Oha bir önceki konuya yazdığımla bu konunun uyuşması Ah ben seni anlıyorum konu sahibesi, evlenenler tanıştırmıyor ayol, ben unumu eledim eleğimi astım gayrı diyolla. Bekarlar da zaten bilseler öyle evlenilecek bi adam kendileri evlenir. Dolayısıyla kendi işini kendin göreceksin kimseden hayır yok bu hayatta

Cunku erkekler de uyandi. Sirf 1 sene evli kaldigi icin, omrunun geri kalaninda "baskasi" olacak bir kadina maasinin bilmem kacini nafaka olarak veren o yuce gonullu erkeklerle beraber coktu sistem.

Ya konusahibinin evlilik istemesini anlıyorum ama bu isteğini belirtirken hemcinslerini neden gömüyorsun ki,bu çok rahatsız edici geldi bana. Evlenmeden paylaşımlarının olması seni neden değersiz kılsın ki gerçekten karakterli birine denk geldikten sonra. Bu kafa yapısından dolayı evde kalıyor olabilirsin bence ben eşimi 15 yıldır tanıyorum ve onunla paylaşımlarımlarım onun için ne ödül oldu ne ceza. Ne sakladım ne gösterdim ama elletmeme muhabbetlerine girdim yahu sen muzsun da karşındaki maymun mu?? Yeteri kadar el çırparsa sağ memeni mi açıcan?? Çok komik değil mi. Hiçbir erkek gerizekalı değil bence yemiyorlar bu numaraları. Bir kuku için onca kaprise değmez diyorlar sanırım

İnsandan insana değişir aslında,kimisi sorumluluk alıp düzenli yaşantım olsun der,kimisi gönlümce yaşayayım icimde kalmasın gezeyim göreyim der.Genelleme yapmamak lazım,aynı sey kadınlarda da vardır.Mesela ben de belli bir yaşa kadar evlenmek istemiyorum,35 civarlarına kadar falan ama tabi nasip bazı seyler.Sebebi de henüz kendi hayatımda gerçekleştirmek istediklerimi başarmadan bir baskasının sorumlulugunu almak istememek.Kimisi daha erken olgunlaşır.Elbet sizin kafa yapınızda birisi karsınıza cıkacaktır.Onemli olan doğru zamanda doğru insan olması

işte ben bunları yapmadığım için, aşık olduğum adama içimden geldiği gibi davrandığım için ayrıyız şu an, 1 yıl oldu biteli.. keşke bunları yapsaydım belki şimdi evlenmiştik..

Herkes evlenmekle bozmuş kafayı hatta geçen gün iki kadının muhabbetine tanık oldum kurdukları cumle aynen şöyleydi " nefes alsın yeter "

Valla bu devirde erkek olsam benimle evlenmek isteyen kızdan kacardim , istemeyenle evlenirim

Genel yapımda böyledir yapışkan insanları hiç sevmem

işte ben bunları yapmadığım için, aşık olduğum adama içimden geldiği gibi davrandığım için ayrıyız şu an, 1 yıl oldu biteli.. keşke bunları yapsaydım belki şimdi evlenmiştik..
İyi ki evlenmemişiz diye şükretmeniz gerekmez mi şu durumda?

haklısınız tabi belki de şükretmem gerekiyor, ama onun tarafından iyi gözle bakılmamak, evlenmeye layık görülmemek beni çok üzdü..
Bunun sizi üzmek yerine gururlandırması gerekir bence. Ne mutlu ki öyle bir adamın kriterlerine uymuyormuşsunuz. Çok daha iyilerine layıksınız, böyle düşünün.

Bunun sizi üzmek yerine gururlandırması gerekir bence. Ne mutlu ki öyle bir adamın kriterlerine uymuyormuşsunuz. Çok daha iyilerine layıksınız, böyle düşünün.
yaaa çok teşekkür ederim sözleriniz o kadar iyi geldi ki :) inşallah dediğiniz gibi olur daha iyisi olur:) olmazsa da napalım bekarlık da güzel :)

Yani alan razı veren razı bişey demek düşmez. Sizin eşinizin söylediklerini bana biri söyleseydi totişkosuna çok güzel bir tekme yerdi muhtemelen
Kendiniz olun kaybettıysenız bile dogrunuzla kaybetmiş olursunuz ki bence o kaybetmiş Benım esim beni ben olduğum icin sevdi.Acılcası planlı,evlenme niyetli olsam adımlar atar atılan adımlara da bambaska karşılık verirdim.Benım ilişkimde adamin biriydi ve kendini ne zannediyor konumundaydı.İlerleyen zamanlarda atılacak adımlardı ve ilerleyen zamanlarda attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…