- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Asl mi kaldi yaaa 20 yıl oncesinde kalmış olmasi.lazimdi
Yoo şımarmıyorlar. Size denk gelenler ya da seçtikleriniz gelişimini tamamlayamamış olanlardandır.
Siz gerçekten çok yapıcı yorumlar yapıyorsunuz ya ,bu da bizim yaşadığımız olumsuz tecrübeler, empati yapmanızı isterdim,dikkat çekmek gayesiyle değilde,biraz da olsun olumsuz,acı tecrübeler yasayan hemcinslerinizi anlayarak yorum yapmanızı isterdim.Yoo şımarmıyorlar. Size denk gelenler ya da seçtikleriniz gelişimini tamamlayamamış olanlardandır.
Siz gerçekten çok yapıcı yorumlar yapıyorsunuz ya ,bu da bizim yaşadığımız olumsuz tecrübeler, empati yapmanızı isterdim,dikkat çekmek gayesiyle değilde,biraz da olsun olumsuz,acı tecrübeler yasayan hemcinslerinizi anlayarak yorum yapmanızı isterdim.
Siz iyi söylüyorsunuz, hoş söylüyorsunuz da ,kimse ne yaşayacağını bilemez,zamanında doğru tercih yaptığımız adam yanlış çıkabiliyor, ya da kimse boşanmak için evlenmek istemiyor, o şaşar beşer insan en güvendiği eşim dediği insan konusunda yanılabiliyor, ben yanılanlardan oldum,size ne mutlu hep doğru kararlar verdiğiniz için.Yapıcı yorumlar yapıyorsam sitem niye?
Doğru seçimler yaparsanız acı tecrübeler yaşamazsınız. Mesela peşinizden koşmadığı sürece değer vermeyeceğini düşündüğünüz adam doğru bir tercih değildir.
Ben de öyleyimdir, imadan anlamam netim biri hayır dediyse hayirdir ısrar etmem bu yuzden trip atan arkadaslarim bile olmuştur, nazlamadigim icin.Bazi erkekler de fazla duz mantik oluyor. Misal benimkinin ilk bulusma teklifini reddetsem beni istemiyor diye gider karalar baglar daha da gelmezdi kesin. Asla imadan nazdan kacmadan anlamayan biri ne gosteriyorsam onu anliyor.
Diger turlu dusunseydi irite olurdum zaten o nasil sacma bi zihniyettir bi de beni mi deniyorsun haspam der dellenirdim.
Valla ben aman beni alsin diye taktik yapmadım.Ne yapayımmm tabıatım böyleYoo şımarmıyorlar. Size denk gelenler ya da seçtikleriniz gelişimini tamamlayamamış olanlardandır.
Valla ben aman beni alsin diye taktik yapmadım.Ne yapayımmm tabıatım böyle
merhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
işte ben bunları yapmadığım için, aşık olduğum adama içimden geldiği gibi davrandığım için ayrıyız şu an, 1 yıl oldu biteli.. keşke bunları yapsaydım belki şimdi evlenmiştik..Esimin agzindan duyduklarimi yazayim sana.Eger sen bana hemen tel nonu verseydin,seni öpmeye kalktigimda kafani cevirip hooop demeseydin,benden ayrildiginda benim sana acmazsan bir daha aramam msjima karsilik aramamda mesgule almasaydin,benimle daha oncekiler gibi hemen samimiyet kursaydin asik olmazdim sana bilemezdim benim icim farkini ve gözüm kapali evlenmezdim seninle.
Bu erkekler boyle surundureceksin naz yapacaksin yelkenleri indirmeyeceksin aci cekmeyi itilmeyi seviolar demek
İyi ki evlenmemişiz diye şükretmeniz gerekmez mi şu durumda?işte ben bunları yapmadığım için, aşık olduğum adama içimden geldiği gibi davrandığım için ayrıyız şu an, 1 yıl oldu biteli.. keşke bunları yapsaydım belki şimdi evlenmiştik..
haklısınız tabi belki de şükretmem gerekiyor, ama onun tarafından iyi gözle bakılmamak, evlenmeye layık görülmemek beni çok üzdü..İyi ki evlenmemişiz diye şükretmeniz gerekmez mi şu durumda?
Bunun sizi üzmek yerine gururlandırması gerekir bence. Ne mutlu ki öyle bir adamın kriterlerine uymuyormuşsunuz. Çok daha iyilerine layıksınız, böyle düşünün.haklısınız tabi belki de şükretmem gerekiyor, ama onun tarafından iyi gözle bakılmamak, evlenmeye layık görülmemek beni çok üzdü..
yaaa çok teşekkür ederim sözleriniz o kadar iyi geldi ki :) inşallah dediğiniz gibi olur daha iyisi olur:) olmazsa da napalım bekarlık da güzel :)Bunun sizi üzmek yerine gururlandırması gerekir bence. Ne mutlu ki öyle bir adamın kriterlerine uymuyormuşsunuz. Çok daha iyilerine layıksınız, böyle düşünün.
Yani alan razı veren razı bişey demek düşmez. Sizin eşinizin söylediklerini bana biri söyleseydi totişkosuna çok güzel bir tekme yerdi muhtemelen
Kendiniz olun kaybettıysenız bile dogrunuzla kaybetmiş olursunuz ki bence o kaybetmişişte ben bunları yapmadığım için, aşık olduğum adama içimden geldiği gibi davrandığım için ayrıyız şu an, 1 yıl oldu biteli.. keşke bunları yapsaydım belki şimdi evlenmiştik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?