Evlenecek adam lazım

21 yasinda evlendim, öyle paslanmisim ki bu konularda
en son biraktigimda baya ortalik erkek kayniyordu
2010 lu yillarda cok vardi niyeti ciddi erkek
hattan gökten yagiyordu
böyle konularda konusmayi özlemisim öyle okumaya geldim
ha ama su var, siz erkeklere evlilik istemiyormus gibi yönelin, yani cok da tin gibi, hissediyorlar aha bu beni kapatacak kesin diye geriliyorlar
ürkütmeyin, kendilerini cok degerli hissettiklerinden evlilikle bir kadina baglanmak falan korkutucu gelebilir
cikin, gezin eglenin, iliskiniz güzelse karakteri güzelse o adam bu diyorsaniz da ben evlilik istiyorum diye cat diye söyleyin
cok sevdigim bir laf vardir oyalama beni diye
acik ve net olun
seviyorsa sizi zaten neden evlenmesin

aynen ben evimin erkeği mirasımın ortagı yaptım :))

Hanımefendi bu ne böyle boyunuzu kilonuzu yazmışsınız bir de ergenler gibi :) Şaka bir yana evlenmeyi,çocuk yapmayı bu kadar aşırı isteyen insanlar bana bile itici geliyorken Erkekler ne düşünür bilmem ama ilk defa sizin gibisini gördüm.Ha bu sitede erkeklerin sizin bu konunuzu görme olasılğı % 0 gibi görünüyor.Bir de 35 40 yaş demişsiniz.Herhalde ben de 35 yaşında bekar biri olursam o yaştan sonra evlilikten vs. umudu keserdim.Ne diyim hayırlısı.

35 yasinda olsaniz evlilikten umudu kesermiydiniz neden ki? 35te elinizde bastonla mi geziyorsunuz?

Ooo kutsal bakire en sevdiğim. Biz adamların hepsiyle seviştik, doydu hepsi. Evlenmezler üzgünüm. Bakir adam lazım size ki değeriniz azalmasın. O da üçüncü sayfa haberlerinde gerdek gecesinde kadının belini falan kırıyor o birikmişlikle. Değerli olmanın da bir bedeli var. Çat diye kırılır bel.

Haklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.Hayirlisi
Fırsat derken? Cinsellik mi yani? Yok artık. Adam cinsellik sunan yok diye senle evlenmek istese neşen yerine mi gelecek? Yapma bunu kendine.

A
Valla 35 e geldim daha neyin acelesi iste bir kahve yemek birkaç gün ciksak disari yeter taniriz. Is uzadikca olmuyor sonra niye orasi soyle su huyu boyle diyoruz.

Etrafinizda komsu, hala, yenge yok mu?
Görücü usulü birini bulurlar kolayca. Cunku herhangi bi kıstasiniz yok. Dogru duzgun tanismak bile istemiyorsunuz, bulmak kolay bu sekilde. Ama sonra ne yasarsiniz bilmem. Kumara benziyor, cehennemi bu dünyada tatmaniz cok muhtemel.

Millet huzurevinde tanışıp evleniyor sonra haberlere falan çıkıyorlar 2.bahar diye.Siz 35 yaşı küçümsüyorsunuz tuhaf

[eee buarada ilk çağırdıgımda gelseydim evlenme teklifi etmeyecektim diyorr
Ne kadar ağırdan almışssın 1. Buluşmaya gitmeyip 2. Buluşmada evlenmeye evet diyerek
[/QUOTE]
Bence bey abi karısını öveyim derken saçmalamış biraz.

Ne kadar ağırdan almışssın 1. Buluşmaya gitmeyip 2. Buluşmada evlenmeye evet diyerek
Bence bey abi karısını öveyim derken saçmalamış biraz.
[/QUOTE]
Bencede.. Ama bu evlenecek erkekler nerede ben de merak eder oldum. Ilk evliligimi bitirmis biri olarak, güvenecek biri kalmamis. Bu erkeklerle ilk buluşmada kim yatiyor da bunlar bu hale gelmiş. Tek amac tasiyor 35 yas üstü genelde o amaç da belli. Bunlari bu hale getirende hem cinslerimiz. Insanlar nasil hayatlar yasiyor boyle aklım almiyor. Tamam Namusu falan gectim hic mi mide yok ?hic mi hastalık korkusu yok..? Tamam tanirsin seversin zamanla güvenirsin onu anlarım da her onüne gelenle de olmaz ki arkadaş

Ortamlarda bakışıyla lafıyla -kadın kadın kadın diye gezen tiplerden hiç hoşlanmam. Bu aralar bunun kadın versiyonunu sık görür oldum. Böyle olmamalıydı.

Adamlar evlenmiyorlar anacım ne yapsın bu bekar kadınlar
Ekşide bile gördüm yani bugün bu konuyu evlilik, evlilik düşüncesiyle başlıyor çoğu kadın 25 sonrası e bu da yansıyor ilişkiye. Adamlar korkuyor sakince ve yavaşça yaklasmak lazım belki korkutmadan

Abla sakin ol millet ilk buluşmada yattı diye sen kocasız kalmazsın. Uyum saglayamadiniz bulustuklarinla demek ki. Kadinlara neden giydirdin sen 2. eşi bulamadın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…