- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.324
- 208
- 37
Allah dağına göre kar veriyor demekYani alan razı veren razı bişey demek düşmez. Sizin eşinizin söylediklerini bana biri söyleseydi totişkosuna çok güzel bir tekme yerdi muhtemelen
Yaaa ne tatlı kısmetler Allahım nasip et be. Bi de international love kısmetler, nerden bulunuyorlar ya bunlarBu yazılara çok şaşırıyorum.
Türk erkekleri evlilik manyağı degil mi yani??
29 yaşındayım,bu yaşıma kadar ülke içi kaç sevgilim olduysa hepsi çeyizi hazır bekleyen kişilerditabii mecazen dedim. Yani düşüncesi evlilik-plani evlilik olan, herhangi bir onsuz gelecek planında üzülüp kendini hatirlatan insanlardı ('evlenmeden olmaz' diyen kızlardan değilim, yani evlilik vaadiyle rol yaptıklarını düşünmüyorum-ki bu tarz muhabbetler hep beni uzaklaştırır)
Sonra ablama bakıyorum, sevgilisi okul bittiği gibi evlenme teklif etti, yakın arkadaşlarıma bakiyorum, 'merhaba' dedikleri 'kizimizin adı güllü olsun' diyor. Kendi erkek çevreme bakiyroum, tek muhabbetleri 'off, artık aşık olup evlenmek istiyorum'
Çoğu birkaç aydir tanıdığı kıza evlilik teklifi yapma peşinde. Erkek kuzenlerime bakıyorum, onlar da öyle. Hatta biri 23 yaşındayken bir nişanlandı,o iş olmadı. 24 yaşında başkasıyla nişanlandı hemen,evlenecekler bu yaz :)
Ben bir kadinlar kulübünde bir de Amerikan filmlerinde gördüm bu erkeklerin evlilikten korkma hikayesini (bir de şimdiki iş yerimde)
Bence çevrenizi değiştirin. Boyle 'yeter artık aşık olup evlenmek istiyorummm' diye gezen erkekler her yerdeler
Ben de 8 yillik evliyim ama yaşım gencBenim yaşım genç değil 10 senelik evliyim. Kanunların bu konuda düzenlemeler yapması gerekiyor diger konuda aynı fikirdeyim
2 boşanmış kadın aynı acıyı yaşamaz her zaman. 2 sevgilisinden ayrılmış kadin da ayni aciyi yaşamayabilir. Kisinin kendi ic dunyasiyla alakalı diye düşünüyorum.Benim icin evlilik sevdigim insanla beraber yasayabilmenin tek yolu, erkek olsam sevdigim kizin adi kötü olmasin diye evlenirdim. Toplum ve aile baskisindan yani onun disinda bir anlami yok. Yurtdisinda yasiyorm bosanmam hakkinda yabanci bir kadinla konusmustum o da alti yillik sevgilisinden ayrilmisti ona dedim ki senin ki en azindan sevgililikmis. Bana dedigi ikisinin hic bir farki yok ayrilinca sonucta yasanan ayni hayalkirikligi ve üzüntü. Hakliydi aslinda.
bence de o kaybetti, inşallah bi gün pişman olur.. ama duyduğum kadarıyla hala eski sevgilisini özlüyor..Kendiniz olun kaybettıysenız bile dogrunuzla kaybetmiş olursunuz ki bence o kaybetmişBenım esim beni ben olduğum icin sevdi.Acılcası planlı,evlenme niyetli olsam adımlar atar atılan adımlara da bambaska karşılık verirdim.Benım ilişkimde adamin biriydi ve kendini ne zannediyor konumundaydı.İlerleyen zamanlarda atılacak adımlardı ve ilerleyen zamanlarda attım
Yok iste tam tersini gordugum icin etrafimdan buna istinaden yorum yaptim.Ulusa sesleniş mi bu ? Şimdi demek istiyorsunuz ki kızlar flört ederken erkeklerle sevişmeyin ki sizinle evlensinler. Bu mantığa göre siz sevişmemişsiniz ama sizinle de evlenmemişler ? Sistem çöktü
Böyle düşünen 2.kişisiniz burdaHaklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.Hayirlisi
Canim benim geneli boyle oldu diyorum. elbet iclerinde farkli insanlar var. Herkesin bir alicisi var zaten ,rahatta olsan sevissen de sevismesen de ya da neys mevzu mutlaka bir yerde kismet var. Benim bu konu da demek istedigim sey ise malesef etrafımdan gorduklerim cevremdeki arkadaslarim da dahil dedigim sorunu yaşamaları. Dolayisiyla bu sorunu yasayan ve nasil cozum buluyorlar diye konuyu acip fikir alabilmek dertlesmek :)))Aynen bu kafayla devam et. Sonra niye olmuyor? Erkeklerin sadece seks peşinde koşan garip bir canlı olduğunu düşünüyor ve buna göre davranıyorsan daha çok düşünürsün...
bu nedir ne anlama geliyoasl pls
Ben cok uzun iliskiler yasadim malesef tecrübe lerime dayanaraktan konuyu actim. Ne diyim ki . Ben sadece aile kurmak istiyorum ...Ve bir iliski uzun olmadan niyet belli olmali . Evlilik daha hizli oluyor. 35 yasina gelen ve bekar olanlarin cogu benimle ayni fikirde zaten. Yorum yapanlar ya evliler ya da cok daha gençler sanirim. Ben sadece bu yaşa kadar her turlu fedakarligi yapıp karsiligini alamadim henüz.
Evet konu sahibinin beklentileri biraz yüksek geldi..
Hemen evlenmek istiyor. Öyle tanımadan evlenme dönemi bitti..o minnoş teyzeler tanıştırsa bile tanımak için zaman lazım..
Böyle tanımadan etmeden evlilik zor..
bu nedir ne anlama geliyo
Anladım.Ben cok uzun iliskiler yasadim malesef tecrübe lerime dayanaraktan konuyu actim. Ne diyim ki . Ben sadece aile kurmak istiyorum ...Ve bir iliski uzun olmadan niyet belli olmali . Evlilik daha hizli oluyor. 35 yasina gelen ve bekar olanlarin cogu benimle ayni fikirde zaten. Yorum yapanlar ya evliler ya da cok daha gençler sanirim. Ben sadece bu yaşa kadar her turlu fedakarligi yapıp karsiligini alamadim henüz.
Avrupa yakasindan makbule geldi aklimaA
Valla 35 e geldim daha neyin acelesi iste bir kahve yemek birkaç gün ciksak disari yeter taniriz. Is uzadikca olmuyor sonra niye orasi soyle su huyu boyle diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?