Evlenecek adam lazım

Bu yazılara çok şaşırıyorum.
Türk erkekleri evlilik manyağı degil mi yani??
29 yaşındayım,bu yaşıma kadar ülke içi kaç sevgilim olduysa hepsi çeyizi hazır bekleyen kişilerdi tabii mecazen dedim. Yani düşüncesi evlilik-plani evlilik olan, herhangi bir onsuz gelecek planında üzülüp kendini hatirlatan insanlardı ('evlenmeden olmaz' diyen kızlardan değilim, yani evlilik vaadiyle rol yaptıklarını düşünmüyorum-ki bu tarz muhabbetler hep beni uzaklaştırır)
Sonra ablama bakıyorum, sevgilisi okul bittiği gibi evlenme teklif etti, yakın arkadaşlarıma bakiyorum, 'merhaba' dedikleri 'kizimizin adı güllü olsun' diyor. Kendi erkek çevreme bakiyroum, tek muhabbetleri 'off, artık aşık olup evlenmek istiyorum'
Çoğu birkaç aydir tanıdığı kıza evlilik teklifi yapma peşinde. Erkek kuzenlerime bakıyorum, onlar da öyle. Hatta biri 23 yaşındayken bir nişanlandı,o iş olmadı. 24 yaşında başkasıyla nişanlandı hemen,evlenecekler bu yaz :)
Ben bir kadinlar kulübünde bir de Amerikan filmlerinde gördüm bu erkeklerin evlilikten korkma hikayesini (bir de şimdiki iş yerimde)
Bence çevrenizi değiştirin. Boyle 'yeter artık aşık olup evlenmek istiyorummm' diye gezen erkekler her yerdeler

Konu bugda kaldı galiba çıkamıyorum ayol ben sevişmeli bi konu vardı onu okuyodum, nasıl geldim yine buraya

Yaaa ne tatlı kısmetler Allahım nasip et be. Bi de international love kısmetler, nerden bulunuyorlar ya bunlar Kaç aydır sevgilim bile yok, deniz kestanesi miyim neyim ben neden kaçıyor bu insanlar benden diyecektim ki uzun zamandır kimseyle tanışmadığımı hatırladım

Valla benim böyle yaptığım erkekler hep kaçmıştır benden iyiside kaçtı kötüsü de ama bı arkadaşım vardı kız nasıl diyeyim sevgilisiyle evlenmeden her şeyi yaşadı etti erkeğe her istediğini verir ve sonuç EVLENDi bence erkekten erkeğe değişen bir durum ama en önemlisi kader der susarım

2 boşanmış kadın aynı acıyı yaşamaz her zaman. 2 sevgilisinden ayrılmış kadin da ayni aciyi yaşamayabilir. Kisinin kendi ic dunyasiyla alakalı diye düşünüyorum.
Sevgililikte iki tarafin da birbirine bir borcu olmuyor, kişinin vefasina ve vicdanina bağlı. Ama evlilikte ortak mal ediniliyor, çocuk olabiliyor. Bunların kanuni hakları için, devletin tanıdığı bir evlilik birliğine ihtiyaç var. Sizin bosanmaniz nasil oldu, cocugunuz var mi bilemiyorum ama geneli konuşuyorum.

Birileri dini nikahla evlenince kiyameti koparan kesim, birlikte yaşamaya sicak bakıyor. Bu da bana enteresan geliyor

Siz biriyle birlikte yaşasanız ve yeni tasindiginiz bir sitede, yeni ise girdiginiz bir yerde, yeni bulundugunuz bir ortamda kendinizi evli olarak tanitabilirsiniz. Kimse evlilik cuzdaninizi sormaz neticede. Butun bahsetmek istediğim, kanunlarin evlilik birligine tanıdığı haklardan yararlanabilmek

bence de o kaybetti, inşallah bi gün pişman olur.. ama duyduğum kadarıyla hala eski sevgilisini özlüyor..

Ulusa sesleniş mi bu ? Şimdi demek istiyorsunuz ki kızlar flört ederken erkeklerle sevişmeyin ki sizinle evlensinler. Bu mantığa göre siz sevişmemişsiniz ama sizinle de evlenmemişler ? Sistem çöktü
Yok iste tam tersini gordugum icin etrafimdan buna istinaden yorum yaptim.

Haklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.Hayirlisi
Böyle düşünen 2.kişisiniz burda

Aynen bu kafayla devam et. Sonra niye olmuyor? Erkeklerin sadece seks peşinde koşan garip bir canlı olduğunu düşünüyor ve buna göre davranıyorsan daha çok düşünürsün...
Canim benim geneli boyle oldu diyorum. elbet iclerinde farkli insanlar var. Herkesin bir alicisi var zaten ,rahatta olsan sevissen de sevismesen de ya da neys mevzu mutlaka bir yerde kismet var. Benim bu konu da demek istedigim sey ise malesef etrafımdan gorduklerim cevremdeki arkadaslarim da dahil dedigim sorunu yaşamaları. Dolayisiyla bu sorunu yasayan ve nasil cozum buluyorlar diye konuyu acip fikir alabilmek dertlesmek :)))

Ben cok uzun iliskiler yasadim malesef tecrübe lerime dayanaraktan konuyu actim. Ne diyim ki . Ben sadece aile kurmak istiyorum ...Ve bir iliski uzun olmadan niyet belli olmali . Evlilik daha hizli oluyor. 35 yasina gelen ve bekar olanlarin cogu benimle ayni fikirde zaten. Yorum yapanlar ya evliler ya da cok daha gençler sanirim. Ben sadece bu yaşa kadar her turlu fedakarligi yapıp karsiligini alamadim henüz.

Bir de dikkatimi çekti alacağını almak ve sonucunda değersizleşmek gibi cümleleriniz var. Bir adamın sizden alabileceği yek veya en önemli şey oysa bı adamı evliliğe ikna etmenizin ihtimali yok bile.. neden evlensin ki..

Evlilik bile saçma bi kurum da zaten anne babayı mutlu edip, ileride çocuğuna laf gelmesin boş insanlardan diye yapıyorsun. Yani benim için öyle... Bu yüzden evliliğe odaklanmayım sadece GERÇEK bir şeyler yaşamaya odaklanın. Evlilik o gerçekliğin sonunda zaten gelir.

Anladım.
Sizi gerçekten anlıyorum. Bende 30 üstüyüm.
Ama en az 6 ay 1 yil arası bir adayı karşılıklı tanımanız lazım.
Hemen olmasını çok sakıncalı buluyorum. Bu forumda bir iki ayda evlenip ya ayrılan ya da çok mutsuz evlilikleri olan nice üye var. Bence 6 ay 1 yil arası birbirini tanımak lazım.

Çocuk konusuna gelince o nasip kısmet bence.
Tabi ki kadınlarda 40 yaşından sonra doğurganlık seviyesi azalabilir. Ama 30dan sonra herkes tüp bebekle anne olmuyor. Mesela benim annem kardeşimi 37 yaşında normal yolla hamile kalarak doğurdu. Beni de 32de. Bu işler nasip kısmet.
Çocuk olacağı varsa olur. Sıkmayın canınızı..

Şimdiden evham yapmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…