Evlenecek kımse cıkmıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşım çok normal.doğal bu düşüncen..inan her ayrılıkta herkes böyle düşünceye kapılıyor..hayat bitti artık misali..şuan moralin bozuk ondan kendini değersiz hissedip görüyosun..değilsin,biri mutlaka seni sevecek ve sende seveceksin inan buna..kim bu dediğini yaşamıştırki yani yalnız kalmıştır öle düşünsene ki sen kalasın..sen şuan yapılanı hazmedemiyo,kaldıramıyor ve haketmediğini düşündüğünden yaşıyorsun..sana zaman gerek..tamam çok fedakarca davrandın belki ama şöyle düşün başta severken değdiğini düşünüodunda sondamı değmez gibi oldu?..bırak sen yapmışsın yapacağını senmi kaybetmiş olyosun sonuç olarak?ta kendisi..yalnız deilsin çoğu kişi aynı düşüncede senle..o düşünceleri at aklından..bakımını ihmal etme,odana kapanma vs vs..iyi,güzel düşşün..ilk sorunada;evet bi gün nasibin seni bulacak diyorum..bana demedin ama bu kadar stresli olmana dayanamadım kusura bakma..madem yaptığın fedakarlıkları haketmedi die düşünce içindesin,üzülmenide bunları düşünmenide haketmiyor onu düşün..başka şeylerle vakit geçir..hem kimse illaki birini bulmak sevmek zorundamı?bırak senelerce yalnız kal..ama mutlu ol..sen birileriyle doğmadınki onsuz kalmaktan korkasın..zamanla olur olacağı varsa şimdiden onu düşünme..

bence sosyallikle alakasi yok. bulunmadi mi bulunmuyor. hatta genelde cok fazla ortama girenler yok dans yok kurs bilmem ne, asil onlar soyluyor ortamla alakasi yok diye.

allah burdakı kısmet arayan herkezın gönlüne göre versin

bencede sosyalıkle alakalı degıl olmayınca olmuyor..sosyallıkte sevgılın oluyor ama evlencegın kısı degılse olmuyor yanı hanı dıolarlarya alnında yazanla evlenırsın ozamn sosyal olsanda olmuyor sevgılın oluyor sonra evlenmıosun bı sekılde bozuluyo aran ayrılıosun allahım kısmet etmısse o senı buluyor dıyorlar benı bı bulamadı ama

evet yaa bıde kımı gorsem yası kucuk zaten.. ya söle evlı olanlara okadar özenıyorumkı anlatamam cok özenıyorum keske keske dıyorum benı terk eden sevgılımle ayrılalaı 4 ay oldu onuda okadar cok özlüyorumkı sankı o evlencek ben bole kalacam gıbı gelıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…