Şimdii daha yakın zamanda aynı şeyleri acı tecrübe ile yaşamış olarak yazdıklarımı çok iyi oku. Eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar. Bu sebeple yazdıklarnı okuyunca aynılarını yaşadığım gözümün önüne gelince, dedim yalnız olmadığını ve yaşadıklarını da yaşamış birilerinin var olduğunu bilmeli. Ben de senin eşin gibi biriyle evlendim. Hayatımın en kötü hatasını yaptım. Ortada hiçbir sebep yokken aileme karşı kendini onlara kurmuş biri vardı karşımda. Ben de senin gibi yeni evliydim ve çocuk istedik, ve nasip oldu. Ama yine aynı senin eşin gibi öfke kontrolsüzlüğü olan biriydi. Ben de sevgillikte, nişanlılıkta kaç defa yollarımıızı ayıralım dedim istemedi, hep sevdiğini, yaptıklarından pişman olduğunu bu sebeple benden ayrılmak istemediğini söyleye söyleye ben de inana inana süreç sonunda hamile halde darp edilerek ardından ondan ayrılarak süre geldi , şuan henüz doğum yapmış bir halde ailemin yanında hayatta kalma mücadelesi veriyorum. Eğer mevcut durumda çocuğun yoksa sana verebilecek en önemli tavsiyem lütfen hayatını mahvetme. Yaşında forumdaki ile doğru ise gençliğini değerini bilmeyen biriyle lütfen tüketme, geçmişe dönüp baktığında pişman olma. Keşke daha önce ne olursa olsun bıraksaydım demeni hi. istemem. Hoş ben çok kez ayrılmak istedim hem de defqalarca ama yemin ederim bırakmadı, sülük gibi yapıştı ben de akıl tutulması gibi o yola girdim. Karşındaki adam ailene saygısı olmayan, eşini üzmekten korkmayan, öfke kontrolü olmayan, nerede ne yapacağını kestiremediğin, sana attığın her adımda içn rahat bir şekilde hareket ettirmeyen, yaptığın her şeyde hevesinin ve mutluluğunun kursağında, acaba ne diyecek bu defa diye yüreğin ağzında geziyor isen benim gibi olma, sen yol yakınken bak yoluna. Aksi takdirde heba olmuş bir hayat ve gençliği gitmiş bir kadın olacaksın. Bu yazdıklarımı gözyaşları içerisinde yazıyorum. Lütfen kendine bunları layık görme. Diğer hemcinslerim ne düşünür bilemem ama ben bu konuda aynı olayları tecrübe edinmiş olarak yaşadıklarıma karşılık düşüncelerimi paylaştım. SANA VE AİLENE KİMSE HAKETMEDİĞİ MUAMELEYİ GÖSTEREMEZ, NE KENDİNİ NE DE AİLENİ BUNA LAYIK GÖRME. Daha sonra işler daha da sarpa sardığında trendeyken kaçırdığın duraklara benim gibi üzülme. Hayatında öncelikle bolca huzur (çünkü bu kişilikteki bir kocayla önce insanın en çok huzura ihtiyacı oluyor, yüreğin kursağında, hep huzursuz, hep ne diyecek diye tetikte durmak nasıldır çok iyi bilirim) , bolca sağlık, ve güçle sabır diliyorum. Allaha emanetsin canım.