- Emoji Skoru
- 432
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Umutsuzvakaaa1
O kadar değersizleştirildik ki çünkü.. sokaktan geçen hemcinsim onun gözünde benden daha kıymetli oldu,evet siz bijuteride ki takılara değil daha güzellerine laıksınız.. Eminim karşımıza cok daha iyi insanlar cıkacak ama ben gerçekten artık istemiyorum iğreniyorum cunkuSana bir şey diyeyim, ondan ayrı geçirdiğin her gün için şükret olur mu? ve aynaya her baktığında kurtuldum artık yeniden kendim olabilirim demeni öneririm. Daha dün akşam çarşıda gezerken bir bijuteriye girdim ben takı toka çok severim, hiçbir şey almadan ,kendime onu almayı haketmiyorum diyerek eve döndüm, ve bir ağlama krizine girdim, sebebi ise kendim olmaya eski ben olmaya çabalarken benden ne kadar çok şey almış götürmüş olduğunu farkedişimdi. bu sebeple o kadar kahroldum ki anlatamam. Sen en azından ailenin evine çocukla dönmedim. bu yüzden kendine yönel. Sana ne iyi gelecekse onu yap, güçlü durmalıyım hayat devam ediyor ve ben daha iyilerine layığım de. İnanıyorum ki senin karşına da iyi insanlar çıkacak. Sen de inan ve dua et canım.![]()