• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Sana bir şey diyeyim, ondan ayrı geçirdiğin her gün için şükret olur mu? ve aynaya her baktığında kurtuldum artık yeniden kendim olabilirim demeni öneririm. Daha dün akşam çarşıda gezerken bir bijuteriye girdim ben takı toka çok severim, hiçbir şey almadan ,kendime onu almayı haketmiyorum diyerek eve döndüm, ve bir ağlama krizine girdim, sebebi ise kendim olmaya eski ben olmaya çabalarken benden ne kadar çok şey almış götürmüş olduğunu farkedişimdi. bu sebeple o kadar kahroldum ki anlatamam. Sen en azından ailenin evine çocukla dönmedim. bu yüzden kendine yönel. Sana ne iyi gelecekse onu yap, güçlü durmalıyım hayat devam ediyor ve ben daha iyilerine layığım de. İnanıyorum ki senin karşına da iyi insanlar çıkacak. Sen de inan ve dua et canım. :KK200:
O kadar değersizleştirildik ki çünkü.. sokaktan geçen hemcinsim onun gözünde benden daha kıymetli oldu,evet siz bijuteride ki takılara değil daha güzellerine laıksınız.. Eminim karşımıza cok daha iyi insanlar cıkacak ama ben gerçekten artık istemiyorum iğreniyorum cunku

o daha çook yeminler edecektir, ama geçti o pazar treni, yanlarındayken değer kıymet bilmeyince, akşam eve geldiklerinde yemeklerini hazır bulamayınca anlıyorlar terkedildiklerini. az bile. umarım değerini bilememenin pişmanlığını hep yaşar. Sen de hayatını kurtarmanın huzuru ve ferahlığı ile yoluna bakarsın.
İş arıyorum kızlar henüz bir gelişme yok,kendime yöneldim.. temizlik yapmaktan yemek yapmaktan kendime zaman ayıramıyordum bir kez olsun tek basıma kahve içmeye cıkamadım kendimle basbasa kalamadım ben bi birey değildim artık ben birisinin karısıydım bu görev o kadar ağır geldi ki bana hele ki haketmeuen birine yapılınca. Kesinlikle dönmemi istemesinin sebebi evin tertemiz olması önüne yemek gelmesi iş yerine yemek götürebilmesi camasırlarının temiz düzenli olması. Ya mesajında bile gel artık ben karımın yemeklerini cok özledim dedi her gğn biraz daha hayrete düşüyorum

O kadar değersizleştirildik ki çünkü.. sokaktan geçen hemcinsim onun gözünde benden daha kıymetli oldu,evet siz bijuteride ki takılara değil daha güzellerine laıksınız.. Eminim karşımıza cok daha iyi insanlar cıkacak ama ben gerçekten artık istemiyorum iğreniyorum cunku
Aynı duyguları paylaşıyoruz merak etme, yalnız olmadığını bilmen için yazmıştım en başında da zaten canım. Geçecek, bu da bizim sınavımız, kaderimiz. Yaşanacağı varmış, rabbim kolaylıklar eylesin 🤲🏼❤️💐

İş arıyorum kızlar henüz bir gelişme yok,kendime yöneldim.. temizlik yapmaktan yemek yapmaktan kendime zaman ayıramıyordum bir kez olsun tek basıma kahve içmeye cıkamadım kendimle basbasa kalamadım ben bi birey değildim artık ben birisinin karısıydım bu görev o kadar ağır geldi ki bana hele ki haketmeuen birine yapılınca. Kesinlikle dönmemi istemesinin sebebi evin tertemiz olması önüne yemek gelmesi iş yerine yemek götürebilmesi camasırlarının temiz düzenli olması. Ya mesajında bile gel artık ben karımın yemeklerini cok özledim dedi her gğn biraz daha hayrete düşüyorum
O kadar eminim ki mesajlarından onu demek istediğini, okuyunca bile yüzümü ekşittim (affına sığınarak) canım sıkıldı. Şimdi otursunlar yumurt kırıp yesinler, yanlarında iken poğaçayı böreğe doymazlar kıymet bilmezler gidince ağlaşırlar, rabbime havale ediyorum gerçekten 🤲🏼

O kadar eminim ki mesajlarından onu demek istediğini, okuyunca bile yüzümü ekşittim (affına sığınarak) canım sıkıldı. Şimdi otursunlar yumurt kırıp yesinler, yanlarında iken poğaçayı böreğe doymazlar kıymet bilmezler gidince ağlaşırlar, rabbime havale ediyorum gerçekten 🤲🏼
Birde ben eşyalarımı almaya gitmek istiyorum ne yapayım bilmiyorum

Ben hiçbirini almadım, sırtımdaki ile çıktım, şeytan görsün yüzünü dedim, canımı kurtardım benden değerli diye düşündüm ama senin olayın farklı, avukat ile görüştüm onunla mahkemeye talepte bulunabilirsin canım

Ben hiçbirini almadım, sırtımdaki ile çıktım, şeytan görsün yüzünü dedim, canımı kurtardım benden değerli diye düşündüm ama senin olayın farklı, avukat ile görüştüm onunla mahkemeye talepte bulunabilirsin canım
Birde altın meselesi var hepsini alabilirmiyim bilmiyorum

Tek basina gitme sakin almaya. Altınları da alirsin düğün videosu vs varsa. Ama bir avukata danış once evi terk etmek kusur sayiliyor diyorlardi.

Tek basina gitme sakin almaya. Altınları da alirsin düğün videosu vs varsa. Ama bir avukata danış once evi terk etmek kusur sayiliyor diyorlardi.
Bu biraz şehir efsanesi. Sonuçta orada sıkıntı yaşıyorsa huzur ve güvenliği için çıkabilir. Mutlaka evde durmak gibi bir şey söz konusu olamaz ki.
Bence de tek gitme, hatta sen hiç gitme, ailen halletsin.

Kocan sana nagatifte aşık biri, sevgi dilini yanlış öğrendiği için gergin ve hırslı tepkiler veriyor. Aynı durum bende de var ve asla düzelmiyor bunlar neden böyle diyorum, başına çok kötü bir durum geldi o duruma alıştı yine aynı harekerleri sergilemeye başladı. Berbat bir karakter

Bu biraz şehir efsanesi. Sonuçta orada sıkıntı yaşıyorsa huzur ve güvenliği için çıkabilir. Mutlaka evde durmak gibi bir şey söz konusu olamaz ki.
Bence de tek gitme, hatta sen hiç gitme, ailen halletsin.
Valla burda o kadar mutluyum ki suratı asık koca yok her an neye sinirlenecegi neye kızacagını kestiremedeğim koca modeli yok yalnız değilim en azından hakkımızda hayırlısı olsun

Kocan sana nagatifte aşık biri, sevgi dilini yanlış öğrendiği için gergin ve hırslı tepkiler veriyor. Aynı durum bende de var ve asla düzelmiyor bunlar neden böyle diyorum, başına çok kötü bir durum geldi o duruma alıştı yine aynı harekerleri sergilemeye başladı. Berbat bir karakter
Biz mi cekiyoruz bilmiyorum ama böyle insanlarla ömür geçmez 9 ayda anladım bunu ona kalsa o normal benim verdiğim tepkiler anormal

Valla burda o kadar mutluyum ki suratı asık koca yok her an neye sinirlenecegi neye kızacagını kestiremedeğim koca modeli yok yalnız değilim en azından hakkımızda hayırlısı olsun
Ben aile evine gittiğim ilk gece uykudan kaygı ve stresle uyanıp, bekar odamda olduğumu farkedince derinden bir oh çekmiş ve Allah'a şükretmiştim. Ne kadar acı aslında, insanın evi yuvası eşidir, hep onunla olmak ister, uzağa gitse özler, evine düzenine dönmek ister hemen (benim evliliğim böyle mesela, dünyada böyle bir hayat da varmış, sonsuz şükür) ama sen ondan uzaklaşınca, "kurtulunca" nefes aldın, bu bile yeterli sebep bitirmek için ya.

Ben 23'te evlendim 24'te ayrıldım kurtuldum böyle bir akıl hastası ve ailesinden, çocuk da yoktu, hiç evlenmemiş gibi döndüm hayatıma, tabii ki zorlandığım çok zamanlar oldu ama hiçbiri o evliliğin içindeki zamanlar kadar kötü değildi. 35'te evlendim, eşim de kısa bir evlilik yaşamış ve çocuğu yok, Allah'a şükür 25 yaşında hissediyoruz ve ilk evlilik gibi. Bunlar sana umut olsun diye anlatıyorum.
Şu an çok avantajlı bir durumdasın; daha işin başındasın, ailen arkanda, yaşın çok genç ve çocuk yok. Nişan atmadığına pişmansın, devam edersen daha büyük olur pişmanlığın.

peki bu huzursuz ortama niye çocuk getirme ısrarı ?

çocuğun suçu ne ?

konuya gelecek olursam siz de onun ailesine gitmeyin madem
bir de evli insanın ailesine gidip 2-3 gün kalması bana mantıksız geliyor

Ben 23'te evlendim 24'te ayrıldım kurtuldum böyle bir akıl hastası ve ailesinden, çocuk da yoktu, hiç evlenmemiş gibi döndüm hayatıma, tabii ki zorlandığım çok zamanlar oldu ama hiçbiri o evliliğin içindeki zamanlar kadar kötü değildi. 35'te evlendim, eşim de kısa bir evlilik yaşamış ve çocuğu yok, Allah'a şükür 25 yaşında hissediyoruz ve ilk evlilik gibi. Bunlar sana umut olsun diye anlatıyorum.
Şu an çok avantajlı bir durumdasın; daha işin başındasın, ailen arkanda, yaşın çok genç ve çocuk yok. Nişan atmadığına pişmansın, devam edersen daha büyük olur pişmanlığın.
+
Bu heriften kurtulunca beyaz atlı prens bulma garantisi elbette yok ama en azından kendine ve hayatına şans vermiş olacaksın; bununla devam edersen hayatının mahvolacağı ve bambaşka bir insana dönüşeceğin kesin.
Yine söylüyorum, bizde mesela itme kakma küfür hakaret ilgisizlik vs yoktu, para konusunda aşırı cömertti, buna rağmen dayanamadım ben, senin durum çok daha kötü. Lütfen iyi düşün ve artık ailenle paylaşıp bir adım at.

Bu şekilde düşünceleri okudukça üzülüyorum. Kimse kimseyi hizaya sokmak zorunda değil, evlenen insanların sorumluluklarını en başından bilmesi ve ona göre davranması gerekiyor... Bahsettiğiniz tarzdaki evlilikler normal degil
Ben de sizin gibi tatlı düşünüyordum. Evlenmeden önce 🙂🙂🙂 ama evlendikten sonra farkına vardım ki "bazı" tipteki erkek eşlere malesef bir ayar update gerekiyor, kendileri hâlen bekâr modundalar, baba olsalar dahi aynı tam aynı hamam devam... kafalarına ufak bi dank ettirmek şart. Kadınlar olarak buna katlanmak zorunda değiliz ve hizaya geliyosa gelsin gelmiyorsa da yollar ayrılır zatenn..

Ben aile evine gittiğim ilk gece uykudan kaygı ve stresle uyanıp, bekar odamda olduğumu farkedince derinden bir oh çekmiş ve Allah'a şükretmiştim. Ne kadar acı aslında, insanın evi yuvası eşidir, hep onunla olmak ister, uzağa gitse özler, evine düzenine dönmek ister hemen (benim evliliğim böyle mesela, dünyada böyle bir hayat da varmış, sonsuz şükür) ama sen ondan uzaklaşınca, "kurtulunca" nefes aldın, bu bile yeterli sebep bitirmek için ya.
Bende uyuyamıyorum geceleri uyku jelibonu atıp uyumayı bekliyorum ama varya annemin üstümü örtmesi bile o kadar farklı ki eşim bir kere bile üstümü örtmedi mesela o kadar merhametsizdi

Kac yasindasiniz ve esiniz kac yasinda? Erken mi evlendiniz birbinizi tanimadan cok okuyamadim yorumlarca yazdiysaniz. Cocuk yapmak suan icin en yanlis karar olur bence, olmuyorsada yol yakindan bosanmak en iyisi gibi dusundum

Back
X