• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Zaten ailen asla memnun değildir böyle biriyle evli olmandan, onlar da sevinecek eminim.
Tabi ki babam cok diretti vermemek icin 5. İstemelerinde zoraki de olsa verdi isteme kısmı da cok kolay geçmedi yani.

Canım senin çocuk sürecini de biliyorum hakkında hayırlısı olsun yolların çiçeklerle dolsun bu adamdan bir an önce kurtul gençsin çocukta yok yoluna bakarsın sana değer veren ve seni hak eden insanlarla ol ve eşinin ailesine güvenme unutma işin sonuçta yine onlar o adamın ailesi
Kesinlikle istedikleri kadar iyi olsunlar sonuçta onun ailesi ben yine bir bakıma el kızı oluyorum ama kendileri de biliyor cocuklarını esimin bana nasıl davrandıgını hak verirlermi vermezler mi pek ihtiyacım yok ama Allah korkuları varsa olgunlaşmamış ogullarıyla aramı düzeltmek icin uğraşmazlar

Ailen arkanda olduğu için yapıyordur. Seni bezdirip onlarla iletişimini azaltmayı hedefliyor ki daha çok yalnız kal. Daha çok yalnızlaştıkça ona daha bağımlı ol. Deneyimlerimden biliyorum. Çakal hepsi bunların ya. Asla ailenle iletişimini azaltma

Kesinlikle istedikleri kadar iyi olsunlar sonuçta onun ailesi ben yine bir bakıma el kızı oluyorum ama kendileri de biliyor cocuklarını esimin bana nasıl davrandıgını hak verirlermi vermezler mi pek ihtiyacım yok ama Allah korkuları varsa olgunlaşmamış ogullarıyla aramı düzeltmek icin uğraşmazlar
Ses kaydı al bari

Ailen arkanda olduğu için yapıyordur. Seni bezdirip onlarla iletişimini azaltmayı hedefliyor ki daha çok yalnız kal. Daha çok yalnızlaştıkça ona daha bağımlı ol. Deneyimlerimden biliyorum. Çakal hepsi bunların ya. Asla ailenle iletişimini azaltma
Annemle olan bagım cok baska bu o iletişimi azaltamayacagının farkındaydı bir bakıma ya beni sevmeyen insan ailemi mi sevecek allah aşkına ne zaman kötü olduysak hep aileme iyi yansıttım benim gözümde ne kadar kötüyse onların gözünde o kadar iyi olsun diye. Para konusunu asla söylemedim zaten

Ses kaydı al bari
Kimseye birşey kanıtlamak zorunda olacagım bir noktada değilim ailem her zaman inanıyor zaten bana eşimin ailesine gelecek olursak eşim ailesinin yanında bana defalarca aşağılar şekilde konustu zaten ağır ağır kelimeler kullandı gözlerinin önünde oldu cogu şey

Kimseye birşey kanıtlamak zorunda olacagım bir noktada değilim ailem her zaman inanıyor zaten bana eşimin ailesine gelecek olursak eşim ailesinin yanında bana defalarca aşağılar şekilde konustu zaten ağır ağır kelimeler kullandı gözlerinin önünde oldu cogu şey
Ay sinir oldum ya, tahammül bile edilmez böyle tiplere. Kız kardeşimin eşi böyleydi. Annem para olayını anlamıştı ama o üzülmesin diye hissettirmezdi. Evliliği boyunca para verdi ona aç açıkta kalmasın diye. Üstüne saygısızdı o da. Anneler anlamamış gibi yaparlar ama her şeyi bilirler

Canım ailene sana saygı duymuyor boşan bize söylemek kolay tabi ama boyle ömür geçmez o adamdan ne baba olur ne koca kendine yeni bi hayat kurup mutlu olabilirsin Allah yardımcın olsun

Ay sinir oldum ya, tahammül bile edilmez böyle tiplere
Ya edemiyorum zaten kıyafetlerinden tutun varlığı bile rahatsız ediyor artık düşünüyorum aklıma yatan hiç bir kısmı yok 9 ay boyunca her gün en sevdiği yemekleri yaptım evim bir kere bile dağınık veya pis olmadı işe götürmesi için ayrıca aksamları tekrar yemek yapıyordum ilgi kısmına gelirsek bir kere bile geri cevirmedim tam tersiydi hatta. Ya düşünüyorum ben bu insan için elimden gelenin fazlasını yaptım ucuz diye aileme cok uzak bir yere taşındım artık evliyim ailem o diyip sabrettim peki hakaretleri ? Hakaretlerini ne diyip sineye cekecektim?

Ben sabah çıkıp gideyim ya eşyalarım hazır,altınlar eşimin babasının adına bankada onları napıcam?
Bu bile ofsayt. Neden babasının adına bankada.
Mahkeme yoluyla verirler gibi geldi. oğulları böyleyse ailesinden de bir şey bekleniyor

Altınları sakın bırakma konu sahibi
Ne demek istemiyorum
Planlı davran avukatla görüş mutlaka

Bu bile ofsayt. Neden babasının adına bankada.
Mahkeme yoluyla verirler gibi geldi. oğulları böyleyse ailesinden de bir şey bekleniyor
Ailesi cok iyi insanlar annesini cok sevmesemde gerçekten sadece mutlu olmamızı istediler evlenirken ellerinden geleni yaptılar eşim hiç birşey yapmadı hatta. Altın konusuna gelirsek eşimin babası emekli oldugu icin bankadaki kasa için öncelik sağlandı oraya koymak zorunda kaldık ki babasının adına değilde eşimin adına olsaydı eminim suan altınların hiç biri yoktu bozdurup faize koymaktan bahsediyordu.

Düğün videolarınızda altınların takıldığı kısım çekili değil mi? O videoları sakla bir de

Ailesi cok iyi insanlar annesini cok sevmesemde gerçekten sadece mutlu olmamızı istediler evlenirken ellerinden geleni yaptılar eşim hiç birşey yapmadı hatta. Altın konusuna gelirsek eşimin babası emekli oldugu icin bankadaki kasa için öncelik sağlandı oraya koymak zorunda kaldık ki babasının adına değilde eşimin adına olsaydı eminim suan altınların hiç biri yoktu bozdurup faize koymaktan bahsediyordu.
boşanan bir insan olarak söylüyorum. o aşamaya gelince herkes kan bağı olanı seçiyor. Ne kadar iyi insan olurlarsa olsunlar. İyi olmalarına güvenme, altınların orada olduğuna dair avukatla görüşüp delil topla derim

Ne olursa olsun sizin olmalıydı. Ben hiç ayrılırken gelin tarafında olan aile görmedim eninde sonunda el kızı oluyor. İnsallah dediginiz gibidir hakkınız olsnı verirler

Back
X