tensel temasimiz oluyor, hergun dakikalarca masumca sarilip opusebiliyoruz ama bu orda kaliyor daha ileri gitmiyor. Nisanliyken sarildigimizda yani ikimizede bir haller oluyordu simdi aliskanlikmi olurdu bilmemki. bazen dusunuyorum ev arkadasindan farksisiz, beraber yiyip icip egleniyoruz, sonra yatakta popomuzu donerek yatiyoruz, yani bilmiyorum aramizdaki heyecan felanmi eksildi bilemiyorum
Durum vahim ama soyle dusununce.
tensel temasimiz oluyor, hergun dakikalarca masumca sarilip opusebiliyoruz ama bu orda kaliyor daha ileri gitmiyor. Nisanliyken sarildigimizda yani ikimizede bir haller oluyordu simdi aliskanlikmi olurdu bilmemki. bazen dusunuyorum ev arkadasindan farksisiz, beraber yiyip icip egleniyoruz, sonra yatakta popomuzu donerek yatiyoruz, yani bilmiyorum aramizdaki heyecan felanmi eksildi bilemiyorum
Boyle birsey asla dusunmem zaten. Burdan biri onermisti, ama hem dini hem hijyen acidan asla yapmam.
Ben iki acidan yaklasicam. Birincisi eger doktora gitmeyi, vajinismus egzersizleri yapmayi reddederseniz hem insan olarak esinize haksizlik yapiyorsunuz hem de musluman olarak gunaha giriyorsunuz. Esinize cinsel yonden yaklasmamanin dini boyutuna girmicem ama kul hakkina giriyorsunuz. Tullipin esi olsun siz olun bu insanlarin hakkini nasil odersiniz bilmiyorum. Size oyle gelmese de cinsellik yemek gibi su gibi bir ihtiyac ve siz esinizi ac birakiyorsunuz. Cinsellik cok onemli degil biz kaliteli vakit geciriyoruz bana kendini kandirmak gibi geliyor. Eslerimizi ev arkadaslarindan kiz arkadaslarimizdan ayiran seyler vardir.
Ayrica ben korkuyu anlayabiliyorum. İgneden inanilmaz korkarim. Her kan verdigimde vermeden onceki iki gun kabus gibi gecer verirken bayilacak gibi olurum ama vermem gerekiyor ve veriyorum. Disci koltugunda bayilmisligim var ama curuyunce gidiyorum ha karabasanlar basiyor rengim kul gibi oluyor ama saglik. Herkes ne diyor bana hic acimiyo sivrisinek isirigi gibi bi sey bu igne. Ben de biliyorum acimadigini hatta elimi kagit kesince daha bile aciyo ama gel gor ki nasil psikoloji ise olmuyor kendimi telkin edemiyorum ama ihtiyac olunca da bi sekil yapmak zorundayim. Ve kabul ediyorum soz konusu igne olunca bu tepkiler normal degil. Siz de tepkilerinizin normal olmadigini kabul edip gerekirse hem psikolojik hem fizyolojik destek almalisiniz. Ve artik psikolojik destegi delimiyim ben diye nitelendirmeyecek sekilde ufkunuzu acmalisiniz.
Haklisiniz dini yondende cok gunaha giriyorum ve buna cok uzuluyorum, anneme tek ilk hafta olmadigini anlatmistim o zaman bile cok uzulmustu, kizim gunaha giriyorsun esine yazik vs gibi cumleler kullanmisti, sonra ona birlikte oldugumuzu soyledim yalan soyledim yani yoksa annem cok uzulecekti. Yani haklisin ev arkadasindan farksiz oldu, nisanlilik doneminde bile iki yillik evliligimizden daha cok sey yasadik malesef
Aynen bende disciden cok korkarim ama yinede giderim curugum sikintim olunca o aciyi daha fazla cekmemek icin bu iside buna benzetmem lazim belki o zaman daha kolay atlatirim. Balayini bile zehir ettim esime, en romantik yerde balayini gecirdik odanin icinde jaccuzi bile vardi ama biz kardes kardes yattik sadece. Piskolojik destek almak istemiyorum cunku sorunun bende oldugunu biliyorum doktora gittim ama doktor beni pek ciddiye almadi, yurtdisinda boyle vakalar pek gorulmedi icin. Burda millet 12 13 yasinda o isi yaptiklari icin onlara yabanci bisey bence, onun icin piskologunda beni pek ciddiye alicagini zannetmiyorum, bosa harcanan para ve zaman olarak goruyorum.
ben kocanın haberı olsun demıyorumkı bu yasadıgın durumdan ,
bırıncısı su elbette yasadım ben kocamla doktora gıtmedım ama durumu paylastıgımız bırı gıttı yanında doktora yanı bundan emındım test sonuclarınıda hep kendım gordum bu sekılde rahat bıraktıgını dusunuyorum belkı bır nevı uzerıne dusmedın bılemıyorum yada bunaltmak ıstemedın eşini cünkü ben doktora gittiğine inanmıyorum ki sonradan zaten gitmesi gereken yere gitmediğinide itiraf etmiş sanırım
benım yaptıgım en buyuk hata eger ben bunu bırıne ailemden büyük birine söyleyip(başta abimin eşine söylemiş 1 ay sonrada oldu demiştim ama en başta) bana yol gösterirlerdi diye düşünüyorum çünkü sende farkındasın belli bir zaman gecince sanki olagan birşeymiş gibi hissediyor insan
mesela esin sana agır depresyon gecırıyorum dıyor sende buna ınanıyorsun ama her gece ona sırtını donup aglıyorsun bu yorumu sana baska bırı yazmıstı ve cok yerındeydı
ben senın yerınde olsaydım suandakı aklımla evet buyuk bırıne danısır bunu kocamdan saklar , sanırım maddı olanaklarda cok yerınde degıl maddı yardım alıp kendım bızzat cınsel bozukluk doktorlarına gıderdım ( ben 3 ay boyunca gıttım ancak dedıgım gıbı bır aıle buyugum bılmedıgı ıcın ben ısın ıcınden cıkamadım - sen suanda kocan gaymı isteksizmi iktidarsızmı senimi istemiyor bilmiyorsun ama doktorlar biliyor) tamam konu actın cabalıyorsun ısteklısın ama gordugun gıbı yapman gerekenler bunlar degıl
al kocanı gıt bakalım aıle terapistinede ben dünyada herseyın basarılacagına inanıyorum eger ugrasırsak ama bunun tek basına senlede olmayacagının farkındayım ama kocana bunu yaptırabılırsın
ben cok uzerıne dusemedım cunku bız baska bır sorundan oturu acılen kendımızı tup bebek tedavısınde bulmuş 3. denemede ben eskı kocamla cınsel bırlıktelık yasayamadan ıcocuk dogurdum :26:
Bana kızman için söyledim yazdıgımı buarada
Hala beraber olamadik cunki bi kac gundur kavgaliyiz, o benim yanasmami bekliyor ama bende ondan bekliyordum.
Zamana biraktim artik olucagi varsa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?