- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Sana yapan çocuğuna da yapar bunu unutma ..
Hamile kadını saçlarından sürüklemek nedir ya
Bırak hamileyi insanı hayvana yapılmaz.
Çocuğu aldıracağımı söyledim, beni bununla tehdit edemezsin dedi. Çok büyük hayal kırıklığı içindeyim
Yahu arkadaşım sen ne diye adamın harcamalarına karışıyorsun alacağın cevap belli duruyor. daha fazla harcamak istiyorsan dediği gibi çalışman lazım.
neden şiddet görmek istemiyorsan sen adamı itiyorsun? kesinlikle şuan evden gitmen taraftarıyım ama sen böyle yaparsan bu eşinde de gelecekte olacak ilişkinde de sonuç değişmez. şiddet görmek istemiyorsak şiddet uygulamamalıyız.
bu olaydan sonra evde kalmayın ama ilk önce kendinizi dizginleyin, istediğiniz kadar tartışın ama hakaret, şiddet olmamalı. biz de eşimle ilk 1 yıl birbirimizi yedik ne kavgalar ettik ama ne ben ona dokundum ne o bana dokundu en fazla birbirimize derdimizi anlatmak adına sesler yükseldi..
Biraz sakinleyin, öyle karar verin bence. Eşinizle bu arada tek kelime konuşmayın ama. Ne özür, ne üste çıkma konuşmalarını kabul etmeyin. Sakinleştiğiniz de “ben bunu affedemem, tekrarı mutlaka olacak”-ki büyük ihtimalle olacak- derseniz ayrılın evden. Ayrılır ayrılmazda dava açın.Ben de bundan korkuyorum. Annemin evine gidip tekrar affedip dönmek çok ağır geliyor. Ben bir de kafaya taktığım şeyi yapar sonra da bir güzel pişman olurum. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum sağlıklı düşünemiyorum. Cidden artık bir beklentim kalmadı bu adamdan....
Merhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum(
O son sesi ile bağırarak dibime girince bana bağıramazsın deyip uzaklaştırdım kendimden. Bu bir savunma aslında. Ayrıca belli işler dışında çalışmama izin de vermiyor. Gidip her istediğimi yapamam. Evlenince de iş arıyordum. O ise iş eneden arıyorsun önceliğin çocuk yapmak olmalı diyerek beni fazlaca şaşırtmıştı. Ben bebeği öğrenene kadar iş başvurusu yapmaya devam ettim...
Anneninizn ısınmadığı insanlardan uzak durun . Bu sözü severim. Boşan demeyi gerçekten sevmiyorum ama senin evliliğinde gelecek yok maalesef ..Halimden anlayacaklar tabi ki ve olanları anlatırsam bu iş biter zaten annem nişandan sonra bu evliliğe hep karşı çıktı.
Karnında bebeğinle sana şiddet uygulayan herife insan bile deme! Keşke biraz daha bekleseydin bebis için acele etmissinMerhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?