evleneli neredeyse 4 ay olacak boşanmak mı, kalmak mı?

Sana yapan çocuğuna da yapar bunu unutma ..

hayvana ya
Hamile kadını saçlarından sürüklemek nedir ya
Bırak hamileyi insanı hayvana yapılmaz.

hayvana yapılmaz ne ya nasıl bir kelime sizin gibiler yüzünden hayvanlar degersiz bir malmış gibi gösteriliyor bunu örnek veremezsin o bayanın canı ne kadara yanarsa hayvanında canı yanar yuh ya

Çocuğu aldıracağımı söyledim, beni bununla tehdit edemezsin dedi. Çok büyük hayal kırıklığı içindeyim

Aldirma niyetiniz yoksa öyle demeniz cok. Yalnis. O kavgaya sokulacak en son kisi o bebek.bosanmaniz en mantiklisi çünkü bu cocuk bu evlilikte cok cok zarar görür

Yahu arkadaşım sen ne diye adamın harcamalarına karışıyorsun alacağın cevap belli duruyor. daha fazla harcamak istiyorsan dediği gibi çalışman lazım.

neden şiddet görmek istemiyorsan sen adamı itiyorsun? kesinlikle şuan evden gitmen taraftarıyım ama sen böyle yaparsan bu eşinde de gelecekte olacak ilişkinde de sonuç değişmez. şiddet görmek istemiyorsak şiddet uygulamamalıyız.

bu olaydan sonra evde kalmayın ama ilk önce kendinizi dizginleyin, istediğiniz kadar tartışın ama hakaret, şiddet olmamalı. biz de eşimle ilk 1 yıl birbirimizi yedik ne kavgalar ettik ama ne ben ona dokundum ne o bana dokundu en fazla birbirimize derdimizi anlatmak adına sesler yükseldi..

Canım yandı ama içimdeki acı daha fazla. Hayal kırıklığı.... Bu çocuğu öğrendiğimde erkendi ve eşimin isteği ile oldu aslında. Yine de şükür deyip mutlu oldum. Şimdi ne yapacağım. Boşanayım mı çocuğu aldırayım mı yoksa yalnız anne olmayı göze mi alayım....

O son sesi ile bağırarak dibime girince bana bağıramazsın deyip uzaklaştırdım kendimden. Bu bir savunma aslında. Ayrıca belli işler dışında çalışmama izin de vermiyor. Gidip her istediğimi yapamam. Evlenince de iş arıyordum. O ise iş eneden arıyorsun önceliğin çocuk yapmak olmalı diyerek beni fazlaca şaşırtmıştı. Ben bebeği öğrenene kadar iş başvurusu yapmaya devam ettim...

4 ay da bu haldeyseniz ohoooo!!
Üstelik hamileyken size el kaldırabiliyorsa boşanmayıp yanında durmanız daha büyük şiddetlere sebep olacaktır.
Geçmiş olsun.
Ama adamı affedip evinizde oturacaksınız göreceksiniz.
Ama adam her anlamda ofsayt söyleyeyim

karnında kendi çocuğunu taşıyan birini darp etmek?
ikilemde dahi kalmayın.
hamileyken size acımadıysa ileride bunun dozunu artırmayacağı ne malum?
zaten başımıza ne geliyorsa affetmekten geliyor.
biz affettikçe erkekler bu işin arsızı oluyor ve bu işin affedebilir olduğunu düşünüyorlar.
çok üzücü evet ama çözüm malesef belli.

Biraz sakinleyin, öyle karar verin bence. Eşinizle bu arada tek kelime konuşmayın ama. Ne özür, ne üste çıkma konuşmalarını kabul etmeyin. Sakinleştiğiniz de “ben bunu affedemem, tekrarı mutlaka olacak”-ki büyük ihtimalle olacak- derseniz ayrılın evden. Ayrılır ayrılmazda dava açın.

“Ben bunu tek seferlik affediyorum. Bir dahakine asla geri dönüşü olmayacak” derseniz -ki gerçekten pişman olup tekrarlamayabilir- burun sürttürmek şartıyla kalın evinizde.

Darp raporu al hemde hemen. Bu adam 8. Ayına kalmaz birde boynuzu takar. Bukadar erken göstermiş kendini sukret

Birde burdan bakalım.
Eşini haklı bulmuyorum kesinlikle fakat sende dırdıra ve saygısızlığa erken başlamışsın..henüz adapte olamamıştır ve harcamayı yönetmeyi bilmiyordur..ev idaresi kolay değil..evlilik sorumluluğuda..sen daha ilk tartışmada onu itip kakarsan ne yapmasını bekliyordun sana sarılmasını mı..kısacası etkiye tepki..birde anne moduna girip “aylık harcaman çok” tarzında suçlayıcı ve denetleyici olmaman gerek çünkü bu adamı sıkar..gördüğün gibide bunaltmış ve aldığın yanıtta sanane olmuş..

Hamile kalmak için acelen neydi diye sormayacağım çünkü ne zaman bu soruyu sorsam aldığım yanıt hep aynı..”kazala oldu”.

Büyük konuşmuşsun”bana kimse şiddet uygulayamaz” diye..hayatta hiçbirşey için “bu benim başıma gelmez” dememeli insan çünkü hayat insana olmaz denilen ne varsa yaşatıyor..

Sevgili konu sahibi..4 aylık evlilikte tartışmalar, kavgalar olabilir..muhtemelen aileler devreye girecek ve ayrılmayacaksın..eşinin hamileyken şiddet uygulaması kabul edilir değil..zaten ailende eş kişisini uyarır ve birdaha aynı davranışı yapmaz diye ümit ediyorum..çocuk olan hiçbir evliliğin bitmemesi taraftarıyım..güzel haberlerini almak dileğiyle lütfen gelişmeleri konuya yaz.

zaten kötüsünüz şuan benim yazdıklarımı da yanlış anlamayın ama dediğim gibi siz de yapmamalıydınız. benim eşim de çok fazla harcama yapar çalışmadığım dönemde kendine 400 tl ye ceket aldığını bilirim ama ağzımı açmadım. kavga anında baktınız çözüme ulaşamıyorsunuz girin odaya kapınızı kilitleyin sakinleşince konuşun. ama bu söylediklerim eşiniz sizi saçınızdan sürüklemeden önce olmalıydı. şuan da ne olursa olsun ayrılın o evden. ha pişman olur siz de emin olursunuz dönersiniz orası ayrı ama şuanda evden gitmeniz gerekiyor ki ben dövüyorum iyi bak hala evde diye düşünmesin

Reactions: bay
Halimden anlayacaklar tabi ki ve olanları anlatırsam bu iş biter zaten annem nişandan sonra bu evliliğe hep karşı çıktı.
Anneninizn ısınmadığı insanlardan uzak durun . Bu sözü severim. Boşan demeyi gerçekten sevmiyorum ama senin evliliğinde gelecek yok maalesef ..

Karşılıklı şiddet ve saygısızlık var. Hem de daha 4. aydan... Onu da geçtim hamilesiniz. Siz hormonal olarak asabi sinirli olabilirsiniz şu aralar. Ama hiç bir 'adam' eşine, doğacak çocuğunun annesine böyle bir saygısızlık yapamaz. Yaptıysa üzgünüm ama adam değildir. Keşke her türlü tedbiri alıp hamile kalmasaydınız da biraz eşinizi tanımaya fırsatınız olsaydı. Şimdi boşansanız da boşanmasanız da olan çocuğa olacak.

Karnında bebeğinle sana şiddet uygulayan herife insan bile deme! Keşke biraz daha bekleseydin bebis için acele etmissin Ah yavrum kıyamam ona ya içim cız etti. Söylediği sözlerin pisliğine mi yanarsın, gözü dönmüş vahsiligine mi Ne karar verirsin bilemem ama lütfen bebeğini koru, onun canını sana emanet etmiş Rabbim.

Siz eşinizi neden ittiniz? İlk önce siz siddet uygulamissiniz o da karşılık vermiş. Keşke yapmasaydiniz. Bu konuda olayi tetikleyen siz olmussunuz.

Harcamalar konusunda da nasil bir tavirla soylediginiz önemli. Adam bütün gün çalışıyorsa kendi özel isteklerine de para ayirabilmeli sonuçta. Yoksa niye yasiyor bu adam?

Keşke hemen hamile kalmasaydiniz. Evliligin ilk aylarinda hemen taniyamiyor insan karsisindakini. Kaldi ki ekonomik olarak da bebek yapmaya uygun degilmissiniz.

Esinizi kesinlikle hakli bulmuyorum ama sizin de yanlis tavirlariniz olmus. Esini suclayip hemen bosan vs demek dogru degil bu durumda. Ailenin evine gitmek de cozum degil. Ben olsan yapici cozumler bulmaya calisirdim.

Konu sahibi buranın gazına gelme. Önce bir sakinleş, sıcağı sıcağına anlık öfkeyle birşeyler yapma. Sonradan vazgeçmek istersin kalbin yumuşar vs vs. aile büyüklerinden destek alabilceğin biri varsa istersen ona anlat, akıl almak için. Çok üzücü bir durum. Ama onu bu yaptğına pişman et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…