evleneli neredeyse 4 ay olacak boşanmak mı, kalmak mı?

Hiç mi belli etmedi kendini önceden?
İlla ki bi mesaj vermiştir göremediğiniz.
Mülayim uysal uyumlu biri miydi? Pek sanmıyorum.
Anneniz neden istemedi nişandan sonra?
Zaten "bu benim param istediğim gibi harcarım" lafı bile hakarettir aile kavramını anlayamamaktır sırf o laf bile yıkar bi evliliği. Kaldı ki şiddet.

Eşinizin duygusal ve fiziksel şiddet göstermesi tartişılmaz kabul edilemez. Ancak henüz cok yeni evlisiniz ustelik bebek geliyormuş, acaba biraz sakinlesip aksami bekleseniz mi? Bikac gün gecsin ikiniz de biraz durulun bakalim o zaman kararini ver derim ben.

Karısını yük olarak gören adam çocuk olunca ne yapacak? Git çalış çocuğa da kendine de bak mi diyecek? Zaten çalışıp çocuğuna kendin baktıktan sonra o adama ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.

Senin adına çok üzüldüm canım. Kötü bir şey de dememişsin eşler birbirlerine bu tip konularda kalp kırmamak koşulu ile yorum yapabilir. Bu tarz bir tepki çok zalimce olmuş. Bebeğin içinde yine de Allah sağlık ile kucağına almayı nasip etsin. Şayet bir mesleğin var ise gir bi işe çalış derim. İnsan eşine koymamak hele ki hamile eşine. Gerçekten çok üzüldüm

Siz neden gidiyorsunuz. O gitsin o evden. Darp raporu alin. Savciliga sikateyet edin uzaklastirma cezasi versinler
Evine giremesin bir sure. Siz de o ara bosanma davasi acarsiniz.

kadınlar erkeklere genellikle sözlü ve psikolojik şiddet uyguluyor. erkekler kadınlara genellikle fiziksel şiddet uyguluyor. baştan sona hatalı.

net tavrınızı koyun.

hamile kadına şiddet uygulamış ,allah bildiği gibi yapsın o adamı hastaneden darp raporu alın ve evden uzaklaştırma isteyin

Bu tarz konularda bile erkekleri savunup, yaptıkları her şeye kılıf uydurmaya çalışan kadınları görünce gerçekten çok üzülüyorum. Sonra erkekler bu yüzü nerden buluyor diyoruz.Kadın sinirlenip adamı ittirse bile karşılığı , kadını saçından sürükleyip boğazına yapışmak mi oluyor? Erkeklerin cüssesi genelde kadınlardan daha iri yarı , kadın ittirse bile ona bir şey olmamıştır. Ki refleks olarak üzerimize gelip bağıran birini elimizle iteriz normaldir bu. Karşıdaki düzgün her erkek böyle bir durumda odayi terk eder gider , ya da karşılık vermez beni ittirme düzgün davran falan der. Adamın hamile karısını saçından sürüklemesini haklı gösterecek hiçbir sebep göremiyorum ben.

Şiddet göstermek istesek hepimiz gösteririz , günlük hayatımızda da bizi tahrik eden bir sürü insan oluyor, zaten önemli olan karşındaki kişi seni ne kadar tahrik ederse etsin şiddete başvurmamak. Konu sahibi sizin yaptığınız da doğru değil ama anlaşılabilir.Bağırarak üstünüze gelen bir adamı korkup itebilirsiniz bu bence şiddet değil kendini savunmaktır. Daha bu kadar yeni bir evlilikte böyle bir olay ile karşılaşmak hiç hoş olmamış . Karar size kalmış ama bosanmazsaniz bile ailenizin bu durumdan haberi olsun , gözünü korkutsunlar eşinizin. Gerçi sizi saçınızdan sürükleyip bogaziniza yapışan bir adamla yeniden sarılıp gülüp mutlu olabilecek misiniz? İçinizden gelecek mi bilemiyorum.

Of be offfff !!!

Ne biçim insanlar var şu dünyada ? Çalışmıyorsun diye oluyor bunlar.Para kazansan sana böyle çemkiremez kalitesiz insan müsveddesi.Terbiyesiz herif akşam akşam sinirimi bozdu.Hamile kadına bir de ... Boşanmak da zor bunla evli kalmak da.Allah senin için hayırlısını versin.

Yalniz anne olmak zor degil.yasam kriterine sosyal statunede bagli elbette.
Ama.gercekten aldirmayi dusunmuyorsan bu tarz cumleler kurma.
Hamileyken bosanmayi kafama koydum bende 1 yasindaykende bosandim.
Yalniz anne olman bugun olmazsa yarin basina gelebilecek bir ihtimal bu sekilde ilerlerse
Iyi ölc tart

Hiç zaman kaybetme boşan...

Bosann ya da boşanma demek bana düşmez ama anne olmak isteyip istemediğine iyice karar ver.
Sen anne olurken o beğenmediğin adam da babası oluyor. Ömür boyu da ikinizin izini taşıyacak.
Sakinleşip gerekirse psikolog desteği alarak duygu ve davranış kontrolü sağlamaya çalış.
Ben boşanacagını düşünmüyorum. Anlık ve duygusal tepkiler veriyorsun tahminim. Esinle sakince konuşacak bir ortam olunca kafan da netlesir herşey.
Ama önceliğin kendin olsun. Ezdirme kendini bir şekilde halledersin kendine güven. Herşey yoluna girer bir an önce inş senin icin.

Arkadasim inan keske hemen hamile kalmasaydin.
Simdi nereden bilecegiz bu siddetin devaminin gelmeyecegini, gelecek gibi.
Cok zor seyler biliyorum ama o hayvanla nasil bunlari unutup ayni yastiga bas koyacaksin aklim almiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…