evleneli neredeyse 4 ay olacak boşanmak mı, kalmak mı?

Umarım boşanırsınız.
Bebeğinizi aynı hayata mahkum etmeyin anne babanız gibi.

Yukarıda eski mesajlarınıza bakılırsa evlenmiş olmak için evlenmişsiniz.
Balık baştan kokmuş ama umursamamışsınız.
Çünkü yaşınız 30 a geliyor diye evde kalmaktan korktunuz.

Çocuğu aldıracağımı söyledim, beni bununla tehdit edemezsin dedi. Çok büyük hayal kırıklığı içindeyim
Ta nişanlıyken ayrılığı düşünmüşsünüz. Evlilik baştan beri kırılgan ama kociş istedi diye hamile kaldınız öyle mi?
Adam boşamasın diye aldırmakla tehdit etmeniz çok çirkin.
Sanki bir canlıdan değil eşyadan bahsediyorsunuz.
Sizden iyi bir eş, anne olur mu?
Mucize olur ancak.

28 Temmuz'da dugununuze iki hafta varmis. Agustos ortasi desek daha dogru duzgun iki ay bile olmamis evleneli. Iki ayda bu hale gelinmesi gercekten cok uzucu.
Siddet isin icine girince muhakkak bosanilmasi taraftariyim ben. En azindan gidin darp raporunuzu alin lutfen.
Evlilik de maalesef hic kolay degil ama. Her sikintiyi sorunu bas bas bagirarak, aglayarak, dir dir yaparak cozmeye calismak her zaman ters teper. Ben de yaklasik 1 yillik evliyim, esimin harcamalari benimkinin yaklasik 3 kati kadar ama simdiye kadar tartisarak bu konuyla alakali tek kelime etmedim kendisine. Hele itmek vs cok uc noktalar...
Umarim bebeginizin guzel bi yasami olur.

Kadın ittirdi diye adamın hamile karısını yerlerde sürüklemesi mi gerekiyor? Gelmiş burada siz de yapmasaydınız, ilk siz yapmışsınız bilmem ne. Birini ittirmekle, hamile kadını yerde sürüklemek, boğazını sıkmak bir mi ya!???

Kocanız sizi, tek vasfı çocuk doğurmak olan bir hizmetçi olarak gören çağ dışı bir yaratık. Kusura bakmayın. Böyle bir adam baba ve eş olmayı haketmiyor. Darp raporunu almayı kesinlikle unutmayın. Pişman olursunuz almazsanız.

Çocuk kaç haftalık?
Şiddete meyilli bir eşiniz var. Daha ilişkinin başında size şiddet uygulayan ilerde stres altında neler yapar. Sadece sizin değil bebeğin de canına kastetmiş. Bakın bu durumun ama öylesi böylesi yok lütfen ciddi bir tavır duruş sergileyin. Allah yardımcınız olsun

hayvana ya

hayvana yapılmaz ne ya nasıl bir kelime sizin gibiler yüzünden hayvanlar degersiz bir malmış gibi gösteriliyor bunu örnek veremezsin o bayanın canı ne kadara yanarsa hayvanında canı yanar yuh ya
Ne alakası var ya.bir tek hayvanları siz seviyorsunuz.olaylari ucundan tutup başka yerlere çekmeyin.
Günümüzde hayvana ne kadar değer verildiği ortada .canlı olarak ona bile yapilamaz dedim
Ne diyeydim madde olarak halinin saclari yolunmaz ya da duvara bile vurulmaz mi diyeydim

,kelimeyi dotunden cekip başka anlamlar katma ya da istersen ceki ,tin..

Niyetim samimiyetim belli duyan belli..

Bazi erkekler eslerini gündelik islerini görsün diye aliyorlar.
Bekar yasayan bir arkadasim var 39 yasinda. Haftada iki gun temizlik bir gun utu icin kadina ayda 2000 tl odedigini o yuzden evlemek istediğini söyledi.!!
Evde isini görsün yetermiş.
Dışarıda yemek masrafi da olmazmış.
Sizinki de o hesap
Siddet konusuna girmiyorum bile benim icin direk bosanma sebebi.
Cocuk var yok farketmez

Siz hamile kalmayı çocuk oyuncağı mi zannediyorsunuz anlamadım?eşim istedi diyorsunuz, ama bebegi taşıyan siz oluyorsunuz. Şimdi adam gitse cocuk aldırilacak mi otomatik olarak?Bir kendinize gelin lütfen. Hem kendiniz icin, hemde bebeginiz icin dogru.kararlar almamız lazım şimdi. Ben burda cocuk aldirma tartışmasına girmem zaten. Kendim yapmasam bile başkanin kararına karışmam. Ama siz bu yasa gelmişsiniz ne yaptığınızın farkında değilsiniz. Ailenize danışın, yardım isteyin. Sizin şu anda sağlıklı bir karar alabilecek durumda olduğunuzu düşünmüyorum. Şu çocuk yapmayı ve onunla gelen sorumluları keşke herkes bir ciddi alsa

Lutfen ilk isiniz darp raporu almak olsun. Boyle bir adam size bunlari yaptigini da inkar edecektir. Elinizde kanıtıniz olsun.

Ve kesinlikle bu evlilige devam etmeyin hamile olduğunuzu bildiğiniz halde size bunlari yapan adamdan her sey beklenir. Susup o evde kalirsaniz da bundan sonra ne yazikki devami gelecektir.

Hamileyken sacini yolup seni yere firlatan adami aninda bosamalisin
Du-zel-meeezzzzzz..

Sakin duzelir mi ? Diye sorma
Duzelmez

Hemen bosan

Ben 1.5 yıllık evliyken eşim bir kere beni kolundan tutup itmişti o gün evi terk ettim bana böyle davranamazsin diye ama annemle babama yansitmadim çok sevdiğim bir aile büyüğünün yanına gitmiştim sende evde durma geldiğinde seni bulamasin ama ailenede hemen yansıtma biraz bekle gözünü mutlaka korkut ki bir daha sana dokunmasını hakkında hayırlısı olsun

Öncelikle hastaneye gidip darp raporu alın. Bebek içinde kontrol olun mümkün ise. Şimdi barış diye üstünüze gelirler hamile olduğunuz icin, ama size bu durumda bunu yaşatanin işi belli olmaz.

arkadasa katılıyorum bu ınsanla barısılmaz bebek dıye mutlaka barıstırılabılırsınız ama sıze hamıle ıken bunları yapan cocuk dogdugunda neler neler yapar

Siddete asla sabır göstermeyin .Taviz de vermeyin.

Gönül istiyor ki şu yazılanlar 18-19 yaşında, egitimini tamamlamamış, duygusal anlamda gelismemis, bırakın karşısındakini daha kendini tanımadan, evliligin ne oldugunu bilmeden bilgisiz ve tecrübesizce boyundan buyuk bi adım atmış bi kızcagızın yazdıkları olsun.

Ama degil tabi. B Began çok guzel bi derleme yapmış eski mesajlarınızdan.

• "Neredeyse 30 yaşına geldim resmen evde kaldım" korkusuyla (sanki kadınlar icin iliskide erken emeklilik yası diye bi sınır var, mübarek yaş degil kpss barajı ama tersten, 30u gecersen atanamıyosun sanki),
  • sözde mantık çerçevesine oturtularak (içinde sevgi olmayan, biraz aşk biraz incelik barındırmayan, materyalist insanlarla yapılan, yolun yarısında ayrılmayı düsündügünüz ama ya buraya kadar geldik artık geri dönemem deyip devam ettiginiz evlilik mantıklı falan degildir halbuki) yapılan bir evlilik var ortada.
  • Ev idaresinde fikir ayrılıgına dusunce senin-benim ayrımı yapan bencil bi herif, o herifi itekleyerek iliskideki saygı seviyesini yerlere çekip el yukselten bi kadın, el oyle yükseltilmez boyle acılır, sen sıcarsan ben tuy dikerim diye hamile bi kadına siddet uygulayacak kadar gözü dönen bi davar var.
  • Ha bi de "anne olma" kararıni veremeden adamın "baba olma" arzusuna resmen boyun egerek hamile kalınan bir bebek. Annesi babasini tehdit ediyo aldırırım diye.
Su hikayeden, bile bile lades denilerek yapılan evlilikten iyiyi gectim makul bi son cıkma ihtimali epey düsük özetle. Ha ama ne olur, siz hayatınızın iplerini tekrar elinize alırsınız, bastan yanlış olan bi şeyi sürdürmek için için daha da içinden çıkilmaz durumlara suruklemezsiniz kendinizi yasal haklarınızı sonuna kadar kullanarak sakin sakin boşanırsınız, bebegin dogup dogmayacagına da ben anne olabilecek yeterlilige eristim mi ve anne olmak istiyo muyum sorularına icten bi cevap vererek karar verirsiniz; (ki bu iki soru hep ise yarar, bir istiyo muyum iki istedigimi yapabilecek yeterlilik bende var mı) bak o zaman her sey normale doner hic degilse.

Bence ne yapmalı diye sormayın neyin var yok topla hemen git pardon da ne demek git çalış istediğini al demek ve dövmek hayvan desem hayvana hakaret eger bu dayağın ve lafların uzerine de barışırsan bundan sonrada dayak dozu artarak devam eder terbiyesiz mahluk

Boşanın nafakayıda bağlatın öküzün parasıylada istediğinizi alın. Öküze hakaret ettiğim için öküzden özür diliyorum.

Adam sizi yük olarak görüyor, üstüne bir de çocuk gelecek.
Şiddet, saygısızlık hem de 4 ay içinde.
Allah yardımcınız olsun, bu hayatı gerçekten sürdürmek istiyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…