evleneli neredeyse 4 ay olacak boşanmak mı, kalmak mı?

Eşiniz tam bir hödük ama sizin de şiddete meyiliniz var.Tartışma anında iteklemeniz daha da kıskırtmıs kocanızı pardon hödüğünüzü. Bosanmayacagınıza eminim o yuzden bosanın demiyorum

Konularina baktim da daha nisanliyken anlamissin bu adamin ne mal oldugunu ne diye evlendin bi de ustune hamile kaldin ki? Vallahi bazen bile bile lades diyor burdaki kadinlar ve o an ben hic uzulemiyorum yazdiklarini okurken. Bebege uzuldum sadece.

Daha çok yeni evlisiniz ve yeni hamilesiniz yeni hayatiniza adapte olmakta her ikinizde zorlanıyorsunuz. Bi süre ayrı kalın derim...kararli oldugunuzu gosterin...esinizin tepkilerine göre kararinizi gozden gecirin derim.
Bak ben evlikigim 4.gununde oyle sacma bi nedende oyle bir kavga etmistikki esimle...birbrimizi hirpalamistik..onun kulagina vurmuatum(asla kimseye aiddet uygulamam hala sasiyirum o davranisima)
Ilk zamanlar epey tartismalarimiz olmustu..zamanla torpulendik..simdi 5 yili devirdik cok aukur mutlu bi evlikigimiz var.insallah esiniz pisman olup hatasinin farkina varir..hamile olmasaniz daha kararli olmabiz yonde mesaj yazardim.ama hemen karar vermeyin derim.

Bu akşam haberlerde sürüsüne saldırdı diye bir köpeği öldüren cani ile senin eşine arasında hiç fark yok bence. Tabiki git kalmak sorun ile olmaz

Çocuğun canını vermek sizin vazifeniz olmadığı gibi almak da sizin hakkınız değil. Böyle birşeyi aklınıza getirmemelisiniz bile.. Tamam eşiniz hatalı ama siz de çok masum değilsiniz. Artık yalnız değilsiniz çocuğunuz var. Evlilik bu. ilk kavgada kalk gururum, bugün buradan gidelim demekle olmaz. İyi ölçüp tartmak lazım

şimdi eğri oturup doğru konuşalım. hamilesiniz ve yeni evlisiniz. gemileri yakmak için çok uygun koşullarda değilsiniz. eğer eşiniz özür diler de bir şans isterse değerlendirin. evet ortada şiddet var ama şu halde boşanmak da zor değil mi. Allah kimsenin başına vermesin. iş eşinizde bitiyor. o düzeltecek, o sizi ikna edecek. yalnız eski konularınızı okudum. evlenmek için baya mücadele etmişsiniz. evlenmeyi de baya istemişsiniz. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Bu çiftin arasında geçenler gayet dengeli yani? İterek haketmiş yani saçından sürüklenmeyi?

İtmekde ne var yahu? O da itseymiş sadece. Ama bir erkeğin itişi bizimkinin bilmem kaç katı. Kadına bağırarak , ayrı kese tutarak adam başlatıyor , sonunda kadın saçından sürüklenecek kadar şiddet görüyor siz de adamı savunabiliyorsunuz.

Erkekler yetmiyor bir de kadın düşmanı kadınlarla uğraşıyoruz.

Düşmanlık değil de kafa yapısı ve yetistirilme tarzı sanırım. Erkek yaparsa herşey mübah ve kadın suclu. Eğitimli birçok kadın da boyle düşünüyor bu ülkede.
Sırf bu nedenle boşanmak istiyorsun diye topa bile tutuluyorsun. Bu ülkede kadınlar kendine bu muamleyi layık goruyor içten içe Mutu bile oluyorlar

Okuduğunuzu algılayamama sorunu yaşamışsınız galiba. Dengeli demedim, haketmiş demedim, adamı savunmadım.

Suçlu olan iki taraf var. Biri daha az hasar verdiğinde diğeri tamamen suçsuz mu olmuş oluyor? Ben konu sahibine siz şunu yapmışsınız dediğimde “e sende yapmasaydın kardeş, haketmişsin” mi demiş oluyorum?

Şiddet, şiddettir. Boyutları değişir. Ufak bir itişle karşınızdakine denge kaybı yaşatıp beyin tramvası geçirmesine sebep olabilirsiniz. Bu ihtimal yok diyebilir misiniz? “Aa ama olmadı adam kadını sürükledi” E tamam. Ben zaten bunun bi aşama olduğunu ve giderek raydan çıkıldığını, tekrarlanabileceğini söyledim.

Yerli yersiz yükselmeyin. Yükselecekseniz de beni alıntılamayın.

pardonda kadın iteklemişsse nolmuş birde savunanlar var adamı ya. yazık sizin gibi hemcinslere. kadın itti sanki adam yere mi düştü? hadi adamda belki geri dönüş refleksi olarak kadını itse veya sarsa hadi bir nebze anlamaya çalışırımda kadını iki canlı bir insanı saçlarından sürükleyip fırlatmak nedir ya? bu neyin savunması. bana kalırsa boşanın siz hamileyken sizi yerlerde saçınızı çekiştire çekiştire sürükleyen adam başka tartışmalarda daha fenasını yapar ailenize söyleyin darp raporu alın.

Şiddet olayı başladımı arkası gelir.. onu bir kenara koyarsak asıl konunun çıkış yeri problemli.. ne demek benim param.. evlilikte böyle bisey olmaz.. eşiniz evliliğe hazir değilmiş demekki..

Evliliğin ilk yıllarında bu tarz kavgalar çok olur canım bence biraz sabır göstermelisin özellikle hamilesin. Alışma süreci evlilikte oluyor. İlk yılları atlatırsanız ilerki zamanlarda birbirinizin huyuna alışırsınız..

Tabi bu söylediklerim psikolojşi normal insanlarda geçerli biz de eşimle çok şiddetli kavgalar yaşadık o da çok harcardı beni dinlemezdi filan sonucunda çok kötü tartışma ve kavga ile biterdi ama yıllar sonra bu durum azaldı baya.. yalnız sana şiddet uygulcağnı filan düşünüyorsan o konu da kendi kararını ver

Bu adamın asla savunulacak tarafı yok. 1 e 10 vermiş. Ama siz de ak kaşık değilsiniz. Ne demek itmek? O da size aynı itmeyle karşılık verseydi yine yapışırdınız duvara. Asla hakettiğiniz anlamına gelmiyo bu ama sizdeki de iyi cesaret öfke kontrolü olmayan adamı püskürtmüşsünüz. İyice yüz göz olunmuş..

Düğüne iki hafta kala konu açmışsınız ayrılmak istiyorum diye,evlenmişsiniz hamilesiniz hala aynı terane,belli ki ayrılacağınız yok,bari çenenizi kapatın da dayak yemeyin.

Bütün makul fikirler arkadaşlar tarafından söylenmiş zaten ama size söylenebilecek tek şey bu.

Eşiniz malesef terbiyesiz saygısız ve en önemlisi bencil!!!

Çocuğunu düşünmeyen adamdan size bir hayır gelmez.
Bebeği aldırmak aldırmamak sizin bileceğiniz iş ama bu adamları o evlilik zaten yürümeyecektir bundan adım gibi eminim.haa şimdi olmaz 1 sene 3 sene 5 sene 10sene sonra olur ama bu adamdan zaten boşanacaksınızdır.Çünkü daha 4aylık eşine severek evlendiği kişiye 3 kuruş para hesabı yapıp içindeki nefreti şiddetle kusan adamdan kimse kusura bakmasın bir halt olmaz.Hele kadına koca çocuğa baba falan asla olmaz!!!

Çok net boşan kurtul!!! Yoksa daha çok konunu okuruz burda bilmem kaç kere evi terk ettim bilmem kaç kere dayak yedim bilmem kaç kere kovuldum ne yapayım sizce konularına özne olursunuz.

Şiddet girdimi o evlilik artık evlilik değil çöptür.At kurtul

Anam niye beklemezsiniz hemen çocuğu yaparsınız ya daha bismillah bi tanı adam evde nasıl gör.Neyse inşallah sağlıkla kucağınıza alırsını.Darp raporunuzu alın boşayın dönerseniz yazık edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…