- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Çocuğun canını vermek sizin vazifeniz olmadığı gibi almak da sizin hakkınız değil. Böyle birşeyi aklınıza getirmemelisiniz bile.. Tamam eşiniz hatalı ama siz de çok masum değilsiniz. Artık yalnız değilsiniz çocuğunuz var. Evlilik bu. ilk kavgada kalk gururum, bugün buradan gidelim demekle olmaz. İyi ölçüp tartmak lazımCanım yandı ama içimdeki acı daha fazla. Hayal kırıklığı.... Bu çocuğu öğrendiğimde erkendi ve eşimin isteği ile oldu aslında. Yine de şükür deyip mutlu oldum. Şimdi ne yapacağım. Boşanayım mı çocuğu aldırayım mı yoksa yalnız anne olmayı göze mi alayım....
Eşinizde sizden fiziksel şiddet beklememiştir eminim ki. Sözle tahrik-bağırma-itme-hayvansal şiddet şeklinde ilerliyor bu işler hep. Bi siz bi o uygulamışsınız. El birliğiyle evliliğinizi dinamitlemişsiniz.
Boşanacaksanız ayrılın evden. Eğer evden ayrılırda boşanmazsanız, barışırsanız o daha da büyük rezillik oluyor.
Düşmanlık değil de kafa yapısı ve yetistirilme tarzı sanırım. Erkek yaparsa herşey mübah ve kadın suclu. Eğitimli birçok kadın da boyle düşünüyor bu ülkede.Bu çiftin arasında geçenler gayet dengeli yani? İterek haketmiş yani saçından sürüklenmeyi?
İtmekde ne var yahu? O da itseymiş sadece. Ama bir erkeğin itişi bizimkinin bilmem kaç katı. Kadına bağırarak , ayrı kese tutarak adam başlatıyor , sonunda kadın saçından sürüklenecek kadar şiddet görüyor siz de adamı savunabiliyorsunuz.
Erkekler yetmiyor bir de kadın düşmanı kadınlarla uğraşıyoruz.
Okuduğunuzu algılayamama sorunu yaşamışsınız galiba. Dengeli demedim, haketmiş demedim, adamı savunmadım.Bu çiftin arasında geçenler gayet dengeli yani? İterek haketmiş yani saçından sürüklenmeyi?
İtmekde ne var yahu? O da itseymiş sadece. Ama bir erkeğin itişi bizimkinin bilmem kaç katı. Kadına bağırarak , ayrı kese tutarak adam başlatıyor , sonunda kadın saçından sürüklenecek kadar şiddet görüyor siz de adamı savunabiliyorsunuz.
Erkekler yetmiyor bir de kadın düşmanı kadınlarla uğraşıyoruz.
Evliliğin ilk yıllarında bu tarz kavgalar çok olur canım bence biraz sabır göstermelisin özellikle hamilesin. Alışma süreci evlilikte oluyor. İlk yılları atlatırsanız ilerki zamanlarda birbirinizin huyuna alışırsınız..Merhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum(
Merhabalar,
Eşimle birbirimizi tanıyarak anlaşarak severek evlendik. Ancak ben öyle sanmışım. Evlendikten sonra bir sürü huyu çıktı. Şimdi ise fikir ayrılıklarımız var. Bugün çok ciddi bir kavgamız oldu. Maddi olarak zorluk yaşıyoruz o ise harcamalarını kısmıyor yeterince. Ben de ona aylık kozmetik masrafın benden fazla dedim. O ise ben para kazanıyorum kendime harcıyorum karışamazsın dedi. Hayatıma bu kadar karışamazsın istediğim markayı alırım dedi kendi paramla. Git çalış sen de istediğini al dedi. Bana öyle bağırdı ki anlatamam. Ben onu iteleyim bana bağıramazsın böyle dedim. O an dönüp boğazıma yapıştı, saçlarımdan sürükledi, fırlattı beni. Kızlar hala şoku atlatamadım. Bana bunu nasıl yaparsın dedim biraz sakinleşince o da sen beni fiziksel olarak kışkırttın dedi. Şimdi eşyalarımı topluyorum. Bana asla fiziksel şiddet uygulamaz dediğim insandan daha evliliğimin başında bunları gördüm. Ayrıca hamileyim kızlar. Çok daha yeni hem de. Bu güzel habere sevineyim mi bilemedim. Eşim hamile olduğumu biliyor. Boşanmak istiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?