Evlenemediğim için çok mutsuzum.

bence insan her yaşta şimdi ne istediğimi daha iyi biliyorum diyor. çünkü tecrübe sürekli biriken ve artan bir şey ayrıca genç yaşlarda karşı cinse çekim daha fazla olduğu için sevmek çok daha kolay tabi bunları herkes biliyor :). birde dediğiniz gibi erkekler 20 li yaşlardaki kızlarla evlenmek ister ama sevgi başka kendinizden küçük biri ile bile evlenebilirsiniz.

Benim kız arkadaşım evlendiyse se de evlenirsin 50 yaşında 2. Defa evlendi ki çok bakımlıda değildi, çirkin, şişman 4 çocuklu ve eğitimsiz ve parasız, gül gibi kocası var adam birde buna 5000tl altın taktı, sıfır mobilya aldı
Gayet te mutlu, umutsuz olma, ki bana sürekli koca bul koca bul diye yalvarıyordu

Ne alakası var?
Bazı bekarlar ın öyle bir mutluluğu ve yaşantısı var ki bir çok evliliğe bin basar.
Siz çok evlenmek istediğiniz ve bekarlığın tadını çıkaramadığınız için böyle düşünüyorsunuz.

bu bence evliliğe bakış açısına ve kişisel beklentilere göre değişir.

Aslında yazmaya çekindim ama benimde bir abim var 42 yaşında oda evlenmedi. Sosyal bir insan benimle arkadaş gibidir. Kendine bakmayı sever, her gün düzenli spor yapar. Ve çapkınlıkla alakası yok. Uzaktan ilk bakış böyle çapkındır bu amannn dersiniz ama alakası yoktur.Bilemedim ne:oops: düşünürsünüz. Onada sormadan yazdım ama

Bende 30 yasima girecegim, çevremdeki herkes evleniyordu, ben cok güzel bir kadın değilim, hayatima dogru düzgün kimse girmedi, cok bakimli değilim, baksamda fayda yok zaten diyordun 😊 sonra biri geldi simdi aileleri tanistiracagiz, cok umutsuzdum, devamli dua ediyordun, mendil duasi yaptım, hacet namazlari falan, 😊 demem o ki kaderindeki kisi kimse o vakti gelince ne yaparsan yap geliyo, o yüzden olumsuz düsünmeyin, her insana Allah es karşısına çıkariyo,

33 yaşında bekar biri olarak yazıyorum geçen hafta iki aday vardı arka arkaya geldi ama olmadı yani kısmet değilmiş diyorum. Tavırları konuşmaları çok itici geldi. Biri odun çıktı aramaz sormaz. Valla çekiyorum sanırım hep bana ters olan adamlar çıkıyo karşıma. Allahım diyorum merhametli iyi yürekli birini çıkar karşıma 🙏🙏 Umarım sizinde istediğiniz gibi adaylar çıkar

Eskiyi dusunmenin kimseye faydasi yok
Ben desem ki keske 23 yasimda evlenmeseydim.ya da cok gec cocuk yapsaydim..30 undan sonra evlenseydim.su an bana faydasi var mi ?
Size de su an bunun dusunmenin faydasi yok.gecti.onunuze bakicaksiniz.
Hayirli kismet cikar .oyle mutlu olursunuz ki iyiki de simdi evlenmisim dersiniz.
Secimler bizim.elimizde sonucuna gore yasamak da ..
Kim hangi durumdaysa baska hayata ozeniyor.

Aslında yazmaya çekindim ama benimde bir abim var 42 yaşında oda evlenmedi. Sosyal bir insan benimle arkadaş gibidir. Kendine bakmayı sever, her gün düzenli spor yapar. Ve çapkınlıkla alakası yok. Uzaktan ilk bakış böyle çapkındır bu amannn dersiniz ama alakası yoktur.Bilemedim ne:oops: düşünürsünüz. Onada sormadan yazdım ama
.burda bir süü bekar var birinden biri olur belki
Var mı sosyal medya hesabı

Canım valla evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman. Ayrıca sırf evlenmek için evlilik yapan insanlarım sonu genelde hüsran oluyor onun yerine sosyalleş yeni insanlarla tanış elbet hayatına biri girer

Bence evlenmedim diye ruh yapısı bozulan, mutsuz olan mutlaka evlenmeli baktı olmuyor
O zamanda boşanmalı, insan yaşadıkça hayatı anlar, empatisi yükselir, amaan sakın evlenme dememizle o insan mutlu olmayacaktır, hayata olgunluk ve anlam katan
Yaşadıklarımız

Hayat paylaşinca paylaştikça güzel
Umarim her yalniz kalp figer yarisini bulur ve tamamlabir hayat kısa ..bunun farkinda olmak 2kat üzebilir
Bakalim her hikaye başka ilerleyecek.

Sırf evlenmek için bence evlenilmemeli çünkü sadece eş ile evlenilmiyor onun ablası annesi teyzesi vs tüm sülale ile evleniyorsun türk toplumunda evlilik ne yazıkkı evlilik böyle eşin uyduğu gibi aile yapısınında uyması gerek

50 yaşında biri ile evlenmek istemem. Çünkü ben kendi yaşıma göre bile daha hareketli, aktif ve eğlenceli biriyim. Bu yaşta biri ile denklik sağlayabileceğini sanmıyorum. Ama 30 küsür yaşındaki erkekler de evet 20 yaşlarında bir bayan istiyor. Hayat sanırım kadınlara daha acımasız.
Valla bu kadınların da suçu. Ben 20 yaşındayken yok muydu sanki 30lu yaşlarda olup peşimden koşan. Ama dönüp nasılmış diye bile bakmazdım. Düzgün bir adam olsa kendi yaşıtı birini bulurdu, küçük kız mı kandıracak derdim. Her zaman yaşıtlarıma yöneldim, kendimden büyükleri oldum olası gözüm görmedi. Çok istisnai aşık olma durumları hariç kadınlar bu durumu kabullendiği için böyle gelmiş böyle gidiyor yani. Ben karşıyım bu genellemelere.Erkek büyük olmalı diyen bir kadın. Bu erkeklerin egosundan şikayet eden yine bir kadın. Kendi kıymetimizi bilmezsek erkekler hiç bilmez.

Ruh yapım bozuk değil. Öyle depresyona girecek kadar bu konuyu kafama takmıyorum. Üzülüyorum çünkü bir ailem olsun istiyorum. Ama pek umudum kalmadı ve hevesim de kalmadı. Yani hem istiyor hem istemiyor gibiyim.

Ruh yapım bozuk değil. Öyle depresyona girecek kadar bu konuyu kafama takmıyorum. Üzülüyorum çünkü bir ailem olsun istiyorum. Ama pek umudum kalmadı ve hevesim de kalmadı. Yani hem istiyor hem istemiyor gibiyim.
Bende sizin gibiyim. İşim var çok şükür tek yaşıyorum zaten. Evlenemedim diye karalar bağlamadım hiçbir zaman. Karşıma uygun biri çıkmadı napim kısmet değil diyip bekliyorum. Okuldan sonra evime gidip sporumu yapıyorum dizi izliyorum ,kitap okuyorum. Hayatımda biri olsa iyi olurdu ama hayırlısı artık. Gerçekten bana değer veren merhamet ve vicdan sahibi birini istiyorum.

Bende sizin gibiyim. İşim var çok şükür tek yaşıyorum zaten. Evlenemedim diye karalar bağlamadım hiçbir zaman. Karşıma uygun biri çıkmadı napim kısmet değil diyip bekliyorum. Okuldan sonra evime gidip sporumu yapıyorum dizi izliyorum ,kitap okuyorum. Hayatımda biri olsa iyi olurdu ama hayırlısı artık. Gerçekten bana değer veren merhamet ve vicdan sahibi birini istiyorum.

Etrafımda evli olanlara bakıyorum cidden iyi evlilik çok çok az. Çoğu kişi dışarıya yansıtmıyor sorunlarını, çocuklar hatrına sürdürenler vs çok fazla. Duydukça şok geçiriyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Etrafımda evli olanlara bakıyorum cidden iyi evlilik çok çok az. Çoğu kişi dışarıya yansıtmıyor sorunlarını, çocuklar hatrına sürdürenler vs çok fazla. Duydukça şok geçiriyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Aynen etrafımda olumsuz örnek çok. Evliliğini beğendiğim kişi sayısı çok az. Rabbim hayırlı eşler nasip etsin tüm isteyenlere🙏

Arkadaşınızı o kadar iyi anlıyorum ki.

Ben boşandım, zaten çoğu kişi konularımı biliyor.

Bakıyorum kendime; kariyerim var, (kendi övmek gibi olacak ama napayım böyleyim) güzel, kibar, fiziği düzgün, hani erkeklerin yok abi bu kız bana bakmaz dediği biriyim ve maalesef çoğu denk olmadığımızı anlayıp açılmıyor, farkındayım. Açılsa ne olacak cidden denk değiliz. Zeki biriyim, empatik biriyim, yönlendirilmeye gelemiyorum, dolayısıyla benimle olacak kişinin cidden hem zeki, hem akıllı, hem duygusal hem şu hem bu yani böyle biri var mı bilmiyorum :KK43:

Amacım evlilik de değil, tanımak flört etmek istiyorum, o da yok. Kimle tanışsam direkt evlenelim moduna geçiyor, dur daha tanımıyoruz birbirimizi.

Arkadaşınızla dertleşmek isterdim :KK70:
Yok yok maşallah. bütün güzel harika mikemmel semptomlar sizde birikmiş. Allah kahretmesin o denginiz olmayan insan müsvettelerini.

Back
X