- 31 Ekim 2019
- 314
- 470
- 18
- 42
- Konu Sahibi yemyesilyesim
Evlenen ayrı pişman, evlenmeyen ayri 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke bekar olsaydımMerhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
Bekarım da ne oluyor burnumdan getiriyorlar ailem Allah yokluklarını göstermesin ama gerçekten çok bunaldımKeşke bekar olsaydım![]()
Ne alaka ki ya evlenmek için evlilik olmaz ki herkes mutlu olmak istiyor ama hayat şartları öyle değilBekarım da ne oluyor burnumdan getiriyorlar ailem Allah yokluklarını göstermesin ama gerçekten çok bunaldım
Öyle bende evlenmek için evlenmek istemiyorum ailem çok üzerime geliyor ne yapıcam bilmiyorum artık dayanılması zor duruma geliyor o kadar çok daraldım kiNe alaka ki ya evlenmek için evlilik olmaz ki herkes mutlu olmak istiyor ama hayat şartları öyle değil![]()
Ben 40 yasimda evlendim ve bir cocugum var. Daha cok zamaniniz var
Konuya yazdığınız 30dan sonra 30lu erkekler sizi tercih etmez 20li kız peşindedir vs vs vs.. lafları çok üzücü..evet 30 lu yaşlarda insanlar ne istediğini daha iyi biliyor ama uygun birini bulmak daha zor oluyor malesef. çoğu kişi çoktan evlenmiş oluyor geriye sorunlular ya da boşanmışlar kalıyor.iyi özelliklere sahip 30 lu yaşlardaki erkekler gençlere yöneliyor. kadınlar için artık kendi yaşındakiler tarafından tercih edilmeme durumu başlıyor.20 li yaşlar öyle değildi 20lerindeki erkekler kendi yaşındakiyle evlenir . etrafıma bakarak şunu söyleyebilirim 30 lu yaşlarda evlenip boşanan çok daha fazla.çünkü o yaşlarda doğruyu bulmak zorlaşıyor.çok klişe evet ama bir erkek 35 üstüyse ciddi arızaları olabiliyor. kadınlar için de benzeri söylenir ama erkeklerdeki sorunlar daha ciddi boyutta oluyor. yani ne istediğinizi bilmek, bilinçli olmak hiçbir işe yaramıyor.hele biz kadınlar için.
kelin ilacı olsa başına sürer. malesef aynı durumdayım.ama inan uzun süredir evlilik piyasasının içerisinde biri olarak ben bunları gözlemledim. sanırım yazdığım şeyi yanlış anladın. ben de aynı durumda olduğum için bu kadar rahat yazabildim. aynı dertten müzdarip olmasaydım inan böyle birşey yazmazdım.Konuya yazdığınız 30dan sonra 30lu erkekler sizi tercih etmez 20li kız peşindedir vs vs vs.. lafları çok üzücü..
Tamam bazıları tercih ediyor olabilir de, bunu tüm erkeklere genelleyemeyiz. Aşk tutku çekim denen bir şey var. Nasip kısmet var.
Ayrıca her doğru her yerde söylenmez. Ki bu yüzde yüz doğru değil. Burayı bu konuyu çoğunlukla 30 ve üstü kadınlar okuyor. Ve üzülüyorladır. Benimde moralim bozuldu. Çoğu kadın evlenmek ister.
O yüzden lütfen moral bozmayın. Bizde biliyoruz 20lerde değiliz. Ne yapalım? Zamanı geri getiremeyiz.
Bu duruma çözümünüz var mı?
Anladim iyi niyetli birisinizkelin ilacı olsa başına sürer. malesef aynı durumdayım.ama inan uzun süredir evlilik piyasasının içerisinde biri olarak ben bunları gözlemledim. sanırım yazdığım şeyi yanlış anladın. ben de aynı durumda olduğum için bu kadar rahat yazabildim. aynı dertten müzdarip olmasaydım inan böyle birşey yazmazdım.
İşte herşeyin özeti aranan ve beklenen cevap buydu teşekkürlerBenim çevremde sizin gibi örnekler vardı. İkisi arkadaşım biri de hocam. Bir arkadaşım 33 bir arkadaşım 35 Hocam da kırkında evlendi. Hocamın ikizleri var. Bir arkadaşım çok yakışıklı bir oğlu oldu. Diğer arkadaşım iş yoğunluğundan dolayı şu ara düşünmüyor. Tamam eskiden evlenme yaşı 25ler ama şimdi, bu hayat pahalılığında erkeklerde zorlanıyor. Kendilerini ve eşlerini tam güvence altına almadan evlenmek istemiyorlar. Onlar da haklı bir açıdan. Bu yazdıklarım böyle dursun; şimdi tavsiye kısmına geçeyim;
Sizin sıfır noktasına ulaşmanız lazım. Nedir sıfır noktası? Tamamen kendini akışa bırakmak diyebilirim.
Ben normalde kaderci bir insan değilim ama evlilik ve çocuk konularında tam teslimim. Çünkü bu alanlarda çok fazla değişken paradigma var. O yüzden kadere inanmak insanın kafasını çok rahatlatıyor bir kere.
Evlilik konusunda ne yapabilirsin? Kurslara katılabilirsin; yakın arkadaşlarına konuyu açabilirsin; çok sivri huyların varsa onları törpüleyebilirsin...peki bunları yaptıktan sonra evleneceğin kesin mi? Değil. İşte kader burada devreye giriyor.
Toparlamam gerekirse; elinden geleni yap sonrasını ise kadere bırak.
Evlensen de burada kocandan kv den dert yanıyor olabilirdin, ayrıca evlenince illaki anne olabileceksin diye birşey yok yani sırf bunun için zaten evlenilmez. Nasip e inan bence nasibinde varsa birisi mutlaka çıkar karşına. Hem yalnız yaşamanında bir sürü artısı var, mutlu olmak insanın elinde ve kesinlikle medeni durumla ilgisi yokMerhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
evet öyle örnekler var benim de gördüğüm. elbette ki her yaşta evlenilebilir. hayırlısı olması herşeyden önemli. ama etrafımda o kadar çok 30 lu 40 lı yaşlarda bekar kadın var ki. ama çok ilginç bir şekilde bekar erkek daha az. eskiler der ya herkesin bir kısmeti var. artık bu söz geçerliliğini yitirdi. geç evlenen ve hiç evlenmeyen çok insan olacak. tabi evlenmemek de o kadar dert değil artık eskisi gibi.sizin hayatınızda biri varmış. umarım mutlu sona ulaşırsınız.Anladim iyi niyetli birisiniz
Ama hep öyle olmuyor ki.
Komşumuzun kızı 33 yaşında 2.evliliğini 35 yaşında hiç evlenmemiş biriyle yaptı. Erkek arkadaşım var ben 32 o 35 yaşında. Iki kız arkadaşım var sevgilileri kendileri gibi 32 yaşında. Biri evlilik sürecine girdi sayılır. Zaten inanın sizi misal 30 olduğunuz için eleyip 28 yaşında biriyle olacak insan defolsun gitsin zaten.. 2 yaş nedir ki..Biri 28 biri 30. Atla deve değil ki.. önemli olan karşındaki insandan değer görmen.
Evet yaşa bakan sığ erkekler vardır. Onları da boşverin.
Ben bu konuda kader kısmet nasip durumuna inanıyorum. Komşumuzun kızı çok umutsuzdu. Herkes arkasından evlenmiş boşanmış artik istediği gibi biriyle asla evlenemez dedi. Gitti 35 yaşında hiç evlenmemiş yaşıtını buldu. Şimdi bir de bebişleri var mutlular. Yani insanlar gaibi bilemez.
Kaderinizde varsa olacak. Biraz akışa teslim olmak lazım.. Çünkü inanın bu konuda ne kadar kendini sıksan da olacağı varsa olur yoksa olmaz. Kimse kalplere hükmedemez (Allah dışında.) O yüzden umutsuz olmayın..Daha 30 civarı ne ki..
50 60 yaşında mutluluğu bulanlar var..
Psikolojinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin. Inşallah hepimizin güzel mutlu huzurlu sevgi dolu yuvalarımız olur..![]()
Amin. Isteyen herkesin olsun inşallah.evet öyle örnekler var benim de gördüğüm. elbette ki her yaşta evlenilebilir. hayırlısı olması herşeyden önemli. ama etrafımda o kadar çok 30 lu 40 lı yaşlarda bekar kadın var ki. ama çok ilginç bir şekilde bekar erkek daha az. eskiler der ya herkesin bir kısmeti var. artık bu söz geçerliliğini yitirdi. geç evlenen ve hiç evlenmeyen çok insan olacak. tabi evlenmemek de o kadar dert değil artık eskisi gibi.sizin hayatınızda biri varmış. umarım mutlu sona ulaşırsınız.
Tatlım benim bi tanıdığım 36 yaşında , bir başkası 40 yaşında evlendi. neden umudunu kaybetmiş gibi konuşuyorsun. ben de 25 yaşındayım yeni nişanlımdan ayrıldım şuan bana da asla beni sevecek birisi çıkmayacakmış gibi geliyor. bazen çok karamsar oluyorum. karşıma düzgün adam gibi biri çıkmayacakmış gibi düşünüyorum ama vardır Rabbimin bir bildiği diyorum. kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen. gökyüzüne bak dua et bol bol. dua edelim.Merhabalar. Ben 34 yaşında ailemle yaşayan biriyim. Belli bir yaştan sonra aile ile yaşamak zor oluyor. Ailem öyle zor insanlar değiller ama ben kendi evim olsun kendi ailem olsun isterdim. Anne olayım isterdim. Aslında hala istiyorum ama bir yandan d içimde umut da kalmadı. Küçük bir yerde yaşıyorum. Burada tanışabileceğim kimse de yok. Evden işe, işten eve. Mutsuzum. Sevgiye çok ihtiyacım var. Dertleşmek istedim. Teşekkürler.
sosyal medyada karsilastik. Bir kac hafta yazistik, görüntülü konusduk. Ikinci bulusmada evlilik karari aldik. 5 inci yilimizdayiz ve halen cok mutluyuz.Nasıl nerde çıktı karşına? Nasıl tanıştın..ama onceden tanıyorsundur ya