ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
bekarlık sultanlık
bende 29evlendim evleneli 6 ay oluyor
evet mutluyum ama bekarken yaşadığım gibi yaşayamıyorum e normal haliyle
bende sorun yapmıştım evlenmeden önce çevremde 18 ler 20ler evlenirken ben neden evlenemiyorum diye
ama bu işler kısmet
şimdi derdin 1
evlenince derdin 2 olacak bide kocanın derdi
sonra derdin 3 olacak kaynanan
sonra kayınbaban 4
görümcen varsa ettimmi sana 5
ee eltin falan bu böyle devam edip gider
bence sen böyle iyisin iyi
daha doğacak çocuklarının derdinide saymadım
Canım senın durumunda olan bır cok kısı var 28 yas cok buyuk bır yas degıll evde kalmıs pozısyonunda hele hıc degılsın...
Bu kadar umutsuz olmaa ılla kı kısmetın bır yerlerde senı beklıyor...Calısıyor musun ? Bu tur seyler ıcın ortamda cok onemlı dıye duusunuyorumm...[/
ya benimde erekek kardeşim bekar 83 doğumlu oda evlenecek kız arıyor tanıştırsakmı napsak biraz bilgi vereyim adanada kendi işini kurdu ünv mezunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?