- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
bencede evliliği kötü gidenler kızcağızın hevesini kırmasın
eğer tanışmakta bir sakınca görmeyen birileri varsa yazsın hatta bana kardeşimle tanıştırayım bakarsınız kısmet olur
eminimki senin eşinde öyle bir evlilik düşünmüyordu bence siz sorunu eşinizle konuşup yine tatillere gitmek istediğinizi yine özgür olmak istediğinizi belirtin sonuçte sizi zorla kimse evlendirmedi anlaşarak evlenmişsinizdir mutlaka insanoğlu en akıllı varlık her problem çözülürben 28 yaşında evlenmeyi düşünmüyordum aklım fikrim tatillerdeydi 2 ay çalışır biray tatil yapardım bekarken.gezer tozardım beni ya denizde yüzerken yada güneşlenirken yakalrdı telden arayanlar...ahh ahhh ne güzel günlerdi..şimdi bak dört duvar arasındayım resmen iş ev...hafta içi iş haftasonu ev işi.gündüz çalış çocuk bak akşam eve git çocuk bak uykusuz uykusuz tekrar işe..evlilik düşünmüyordum ama birden oluverdi.şu reklamdaki özgür kız tarzında yaşayan ben şimdi köle durumuna düşmüş durumdayım..
tatil demek maddiyat demek..çocuk var birsürü sorumluluk hiçbirşey eskisi gibi olamaz.birde ben biraz daha bekletseydim evlilik işini diyorum kendi kendime sadece 1yıl mesleğimden kazandığımı harcadım keyif yaptım.şimdi aklım olsa bir yıl daha uzatırdım.ogünleri düşününce mutlu oluyorum,inş yine böyle rahat rahat gezerim..eminimki senin eşinde öyle bir evlilik düşünmüyordu bence siz sorunu eşinizle konuşup yine tatillere gitmek istediğinizi yine özgür olmak istediğinizi belirtin sonuçte sizi zorla kimse evlendirmedi anlaşarak evlenmişsinizdir mutlaka insanoğlu en akıllı varlık her problem çözülür
Kısmet deyip geçtiğimiz durumlar nasıl da gün gelip önümüze dikiliyor...
Seni anlıyorum anlamakla da kalmıyorum ne yapılacağını bilsem kendime de uygulardım diyorum...
Hayırlısı lafı benim için çok önemli bir kelime olsa da bu durumlar için hayırlısı kısmet denip geçilmesine sinir oluyorum
bende sınır oluyorum neden benım gonlumdekı hayırlı olsun ıstıorum benım ıcın yuvam olsun evleneyım yasım gecemden bebegım olsun ıstıyorum...bırde evlenıp napacaksın dıyenlere sınır oluyorum ya ıstıyorum sen olumsuzluk yasın dıe benım de yasıycagım dıe bı kuralmı var degılmı?
Kısmet deyip geçtiğimiz durumlar nasıl da gün gelip önümüze dikiliyor...
Seni anlıyorum anlamakla da kalmıyorum ne yapılacağını bilsem kendime de uygulardım diyorum...
Hayırlısı lafı benim için çok önemli bir kelime olsa da bu durumlar için hayırlısı kısmet denip geçilmesine sinir oluyorum
seni seviyorum ben ya
not: bende sinir oluyorum. Allah kimseyi baba evinde bırakmasın
açsanıza şu çöpçatan topiğini, bende kardeşime kız bakarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?