- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Ne güzel.. Keşke ben de nasibim gelse evlensem hayirlisiyla da su bosluktan,gonul sizisindan kurtulsam.. O zaman sorumluluktu dertti is güçtü bunları hic dert etmeyecem inşallahben 29 yaşındayım. karşıma çok kişi çıktı bu güne kadar ama kimseyi içime sindiremedim. mutsuz bir evliliktense yalnız kalırım dedim.
bir yaştan sonra daha detaylı düşünmek zorundayız.
kTemmuz ayında sözlendim. kafama yattı sözlüm.
bende böyle düşünüyordum ben ne olcam bilmemne diye... Ama demekki herşeyin bir zamanı var.
şimdide diyorum ki amann iyiki erken evlenmemişim. çünkü sözlendiğiniz andan itibaren sorumluluklar başlıyor. ve tabikide sorunlar oluyor. çünkü tanımadığınız bir aile karşınıza çıkıyor ve herkesin istekleri, dedikleri farklı farklı oluyor.
Öyle düşünme canım. Herşeyin bir zamanı var. Ben bu yazıyı 3 sene önce yazmışım. Sözlüm dedîğim kişiden ayrıldım. Ama tekrar nişanlandım başka biriyle ve evlendim. Oğlum var şuan Allah bağışlasın. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. 32 yaşındayım geçen yıl evlendim. Umudunu yitirme canım. Rabbim yardım ediyor yeter ki sabırlı ol ve inan.Ne güzel.. Keşke ben de nasibim gelse evlensem hayirlisiyla da su bosluktan,gonul sizisindan kurtulsam.. O zaman sorumluluktu dertti is güçtü bunları hic dert etmeyecem inşallahama olmuyor iste.. 27 yaşındayım bende. Etrafimda herkese oluyor bana olmuyor nedense.. Çok mu tipsizim çok mu kotu biriyim.. Bi sevene layik değil miyim acaba bende.
Hep boyle mi kalacam kimsesiz.......
Öyle miiiiÖyle düşünme canım. Herşeyin bir zamanı var. Ben bu yazıyı 3 sene önce yazmışım. Sözlüm dedîğim kişiden ayrıldım. Ama tekrar nişanlandım başka biriyle ve evlendim. Oğlum var şuan Allah bağışlasın. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. 32 yaşındayım geçen yıl evlendim. Umudunu yitirme canım. Rabbim yardım ediyor yeter ki sabırlı ol ve inan.
Amin canım çok sağol. Rabbim sana da hayırlı bir evlilik nasip etsin înşallah. Takma tabi ki. Mutlu olmaya bak. Ben de takıyordum bir ara. Sonra amann dedim ne yazıldıysa o olcak üzülerek kaderimi değiştiremem dedim. Hem bak evlendikten sonra da keske bekarken üzülmeseymişim diceksin.Öyle miiiiçok sevindim şenin adına gerçekten ne güzel.. Doğru diyorsun Allah büyük ne olacağı hiç belli olmaz ama bu bekleme sureci sen de biliyorsundur ki pek bi can sıkıcı oluyor çok da takmamam lazım değil mi olursa da olmazsa da herşeyin hayırlısı.. Allah omur boyu mutluluk nasip etsin inşallah evladiň esinle çok güzel günler goresiniz
Ne güzel.. Keşke ben de nasibim gelse evlensem hayirlisiyla da su bosluktan,gonul sizisindan kurtulsam.. O zaman sorumluluktu dertti is güçtü bunları hic dert etmeyecem inşallahama olmuyor iste.. 27 yaşındayım bende. Etrafimda herkese oluyor bana olmuyor nedense.. Çok mu tipsizim çok mu kotu biriyim.. Bi sevene layik değil miyim acaba bende.
Hep boyle mi kalacam kimsesiz.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?