Ya ; bu ıstemekle olacak 1 sey mı sence? böyle 1 sey ıcın kendını bos yere uzecegıne yaşını bılemıyorum ama gez dolaş hayatını yaşa...bu nasıl 1 dünyaysa evlenen evlenmeyen 1000 pısman....bır de şöyle bak arkadasım; herkes evlenmek zorunda mı? ayrıca; evlılıgı oyle her ınsan tasıyamıyor; bazılarının karakter yapısı kaldırmıyor; uzun lafın kısası öyle her babayıgıdın harcı da degıl....yani; sanıyor musun kı her evlenen neredeyse hayatının amacına erıyor;masallardakı gıbı onlar ermıs muradına hesabı mutlu mesut yaşıyor... cok mu matah 1 sey sankı ben bunu anlamıyorum? herkes kendı kaderını, kısmetını yaşar en nıhayetınde.....eger kı cok kasıp bu konunun uzerıne düşersen emın ol 1 gun senı bırı bulsa bıle hayatı zından edecek bırısı olur O...sonra da kendım ettım kendım buldum; kaşınmışım deyıp 1000 pişman olursun, hayıflanır durursun habire.... ben anlamıyorum; bız kadınlar sankı 'ılla kı evlenecegız; evlenmek zorundayız' seklınde saçmasapan 1 yüklemeyle yetıstırılıyoruz....haa şu var tabıı annelık ıcgudusunden; hormonlarımızdan oturu de bunu ıstıyoruz...ancak evlılıgın sdc doğru ınsanla doğru zamanda&zemınde 1 anlamı olduğunu da gözden kacırmamak lazım....kotu 1 evlılık adeta bu dünyada cehennemı yasamak gıbı 1 sey....benden sana tavsıye; hayatını gerceklesıp gerceklesmeyecegını hıc 1 zmn bılemeyecegın bır beklentının; farazıyenın uzerıne kurma; enerjını&gunlerını daha faydalı bır seyler ıcın harca; boş yere tüketme...anı olabıldıgınce mutlu&kendınle barışık, elındekılerle mutlu bır sekılde yasamaya bak; ona bakarsan yarına çıkacağımızın 1 garantıısı var mı? gecen zamanı; genclıgıı hıc 1 sey gerı getıremıyor ne yazık kı...
ben de yakında 26 yaşında olacağım iyi bir mesleğim var fiziki olarak da fena sayılmam ama bugüne kadar erkek arkadaşım bile olmadı bunu duyanlar nedense çok şaşırıyor hatta bazıları acıyarak nasıl yani kimse olmadı mı bile diyor evet kimse olmadı hayatımda ve çevrem herkes evleniyor sen evde kaldın demeye başladı evet ben de isterdim nişan düğün hazırlığı yapmayı o telaşı yaşamayı ben de isterdim ama olmadı demek ki daha zamanı değil kısmet olduğunu düşünüyorum bu işlerin ama şu zamana kadar bir kere olsun sevgi sözcükleri duymayı çok isterdim...
bekarlık sultanlık
bende 29evlendim evleneli 6 ay oluyor
evet mutluyum ama bekarken yaşadığım gibi yaşayamıyorum e normal haliyle
bende sorun yapmıştım evlenmeden önce çevremde 18 ler 20ler evlenirken ben neden evlenemiyorum diye
ama bu işler kısmet
şimdi derdin 1
evlenince derdin 2 olacak bide kocanın derdi
sonra derdin 3 olacak kaynanan
sonra kayınbaban 4
görümcen varsa ettimmi sana 5
ee eltin falan bu böyle devam edip gider
bence sen böyle iyisin iyi
daha doğacak çocuklarının derdinide saymadım
hasretdoluruzgar;30183011]ben 36 yaşındayım buyrun ben de evlenemedım bazen fırsat buldukça buradan yazıyor dertleşıyorum. her konuda olumlu yonlerı olan ben de elıne yuzune bakılabılen bır bayanım. toplum içinde veya aileme karşı herhangı bır yanlşmda yok fız engelım yok unıv mezunuyum alımlıyım tesetturlu canayakın bır ınsnaım. ama gel gor kı gelen ıkıncı gun dönmuyor oylekı fazla bır ozelığı karıyerı fızığı olmayanlar bıle once goruşuyor sonra arkasından ses yok ben bundan bışey anlamıyorum ıtıcı bır bayan değilm sakin ama canayakın konuşkan bırıyıım kasıntı havalı değilm. yanı adam gelmş 40 na evlılık düşünuyor bir yakışıklılığı fiziği yok ya da çocuğu var çocuğuyla yaşıyor bu şartlara rağmen kendılerını aynada gormuyorlar . anlamadım gıttı kızlar. aslında beğenılen bayanım ama evlılık nıyetyle eş dost aracılığyla tanıştırılanlar ıkııncı gun dönmuyorlar. bır de artık saatı vaktı gelmemiş demek kı sozlerı bıle benı artık avutmuyor duymak dahi ıstemıyorum. çunku 40 a dayandı yaş. ne dıyorsunz bu işe kızlar dualarınızı beklıyorum..
Canım sen iyice otomatiğe bağlamışsın. 29.sayfaya bak.. sana yazdık ama okumuyorsun bile yahu..
hasretdoluruzgar .!.:otomatığe bağlamak ne anlama gelıyor bılemıyorum. benden once yazan arkadaşa cevaben yazıyorum. gelen msj varsa gormemeış olabılırım. kinayen onu soylemenız bıraz kırıcı olmadı mı
amacım seni kırmak değildi arkadaşım. otomatiğe bağladın derken cevap geldi mi gelmedi mi diye bakmadan sürekli aynı şeyi yazman.
ben dahil birkaç kişi sana yazmıştı çünkü..patladım bende artık.forumda bir tek sen değilsin böyle.. bizde ciddeye alarak cevap yazıyoruz ama hiç okunmuyor. bu şekilde forum amacından çıkmış oluyor bunu belirtmeye çalıştım.
ben cok sıkıldım bu duurmdan herkezın sevgılısı esı var cocugu var ben böle tek basıma baskalrına özenıyorum. kısmetim neden benı bulmuyor..28 yasımdayım benden kzuukler cocuk sahıbı artık erkez evde kalmıs gözyüyle bakıyıor.çeyızlerım eskıdı ama yok kımse bırı vardı hayatımda 1 senedır ayrız benı bıraktı gıttı..sımdıde kımse cıkmıyor karsıma benmı olumssuzum bılmıorum arakadaslar ama ıstıyorum yuvam olsun esım olsun cok ıstıyorum...
Ah ah yaş olmuş 32 hala bir gelişme yok.gençlik geldi gidiyo. Birtanesi terketti gitti bikaç ay içinde evlendi. Sonra biri daha çıktı işte bu hayatımın aşkı dedim oda terketti ve incelemelerim ve tahminlerim sonucu oda evleniyormuş hayat acımasız kimine göre. Bunlar bukadar ah alıp nasıl hala mutlu olabiliyorlar anlamıyorum. O mutlu hayattan bende istiyorum. Aslında derdim yaşımda değil ama bu acılar yıktı geçti. Hepmi aynı kader diyesi geliyo insanın. Biz bukadar ah alsak kıvranırdık ya da ah mı aldıkta bu haldeyiz a dostlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?