Evlenmek isteyen, ruhuna eş arayan, kendini tek hisseden insanların bu isteklerini belirttiklerinde karşı cephe alip ; evlilik bir şey değil, tek başınıza ayaklarınızın üzerinde durun, kısmet işleri, bir erkeğe bağimlı değilsınız, evlilik şart değil diye yazanları anlayamıyorum. Sizin gibi düşünse zaten bu hislerde olmazdı, insanoğlu kendini tek ve çarseiz hissediyor, çaglar atladıkca bu hislerde çoğalıyor maalesef, millet evine yuvasına çekildiğinde dört duvar arasında tek kalanlar var, yapacak bir sürü şey olabilir, o ruhuna eş arıyor, bir olmak istiyor.
Günümüz koşullarında gerçekten ruh eşini, hayat arkadaşını bulmak çok zor. Işe git, gel, oku, çalış e cevrede olan herkes arkadaş tanıdık vs, güven yok, iletişim yok, birbirine şans tanıma yok, tahammül yok, e insanlar arasında aracı vs de olmayınca seneler gidiyor...
Ben evlenmek isteyen insanların gerçekci ve hedefe yönelik adımlar atması taraftarıyım. Hangi tarz kişilikler size uygun, hayattan beklentileriniz neler, ideal yaş aralığınız nedir? Bu tarz ortamlara girin, tanışın, deneyin, ve bunu yaparken bir insanlara onlarca sene harcamayın, tanıma bahanesine aynı evde yaşamayın ( bu cümlemden dolayı taslamak isteyenler istediğini söylesin, ben amacı evlenmek olan birinin ayni evde onceden her şeyi yaşamasını uygun bulmuyorum) Karşınızda ki insanı anlamaya çalışın, taviz vermeyin, emek verin. * bence sosyal medya artık sık lullanılan, sosyallesmenin bir aracı ve yeni tanışma platformu, bir çok arkadasım tanıstı - evlendi. Genelde aynı sektörden insanlar. Bence çok dikkat edilmeli, gunümüzde o kadar psikopat ruhlu varken iyi irdelemek gerekir. Bence kendinize odaklanın, enerjinizi yükseltin, sosyalleşin, cesur olun.

kalpten diliyorum ki isteyen herkes mutlu huzurlu yuvasına eşine kavuşsun