evlenememe korkusu

ücretsz kurs bilmiyorum.

evlilik sitelerindekiler sapık diye genelleme yapmak çok yanlış bence. Evlilik sitesi değil arkadaşlık sitesine üye olun o zaman sizde. Belki sizin mantıgınızda onlar daha '' az sapık '' tır. Önce önyargılarınızı kırın. Siz demişsiniz ki çirkin oldugumu düşünmüyorum . Erkeklerin güzellikten başka bişeye aşık olmaz kanısından da vazgecin. Kimle tanısırsanız tanışın ister akrabanız aracılıgı ile, ister bir arkadaslıksitesi, ister bir arkadaşınız aracılıgıyla , tanıstıklarınıza potansiyel koca gözüyle bakmayın çünkü bu davranıslarınıza yansır. Ya itici derecede samimi davranmaya calısırsınız ya da kasıntı gibi. Eşimle ilk tanıştıgımda oha lan amma yakısıklı cocuk benımle işi olmaz deyip üzülmemek için hiç sallamamıştım onu. Hiç erkek arkadas gozuyle bakmamıstım. Sadece kendim oldum.Onu da bu çekmiş. Sımdı bebek beklıyoruz :)

Sapiklar evlenmez mi? Onlar da evlenir omur boyu kullanir, asil mesele siz bunu istiyor musunuz? Yani maksat sadece evlenmekse sokaktan bir homeless bulun gel evlenelim diyin evlenir yani nedir. Hic mi kriteriniz yok?
yok sapık adam evlenmez.diyorum ya kullanıyor sonra başkasını buluyor.

Canim bende varim. Bende bekarim cok üzüldüm, cok kirildi kalbim. Bende artik hayirlisi buymus diyorum. Demek evlenmek kaderimde yok. Ne kadar ugrastiysam olmadi. Milletin laflarindan cok biktim. bu arada ,aman evlenip napcan' diyenlere sinir oluyorum!!

Güzel değilsiniz muhtemelen. Güzel olsaydınız şimdiye kadar sevgiliniz olurdu. Kabullenmek tek çare.

arkadaşlık sitesinede üye oldum.ama hepsinin derdi farklı.mesela bir forumdada tanıştım ama hepsi aynı.

Ailen arkadasin es dost akraba yardimci olmuyor mu bu konuda

Herşey bir erkek demek değil ki canım ... Sana Kızılan taraf hayırsiz da olsa ne olursa olsun evlenmek istiyorum mantığında olmak ... Hayırsız olsa 2 gün sonra surda gelip kocam beni dövüyor aldatıyor desen daha mı iyi ? Yoksa böyle olmak mı daha iyi ? Hem daha kaç yaşındasın söyler misin ? 40 -50 ?

aşk sevgi bir süre sonra bitiyor.çevremde gözlemledim.hem dayak yemem diye düşünüyorum.çünkü sevdiğim insana hep ilgi gösteririm

arkadaşlık sitesinede üye oldum.ama hepsinin derdi farklı.mesela bir forumdada tanıştım ama hepsi aynı.

yahu gidin adamın evinde buluşun diyen yok. Her poşette çürük domates illa çıkacaktır. Ama sizin derdi farklı anlayısınız nedir? Onu da açmak lazım. El ele tutusmak bile size ayıp yasak hayatta olmaz gibi bi tabuysa o zaman tanıstıgınız herkesın derdı aynı olacaktır.

eve davet etmek gibi.

Evlense evleneceksiniz yani
Bu arada buyuk yanilgi, sapiklar evlenir, tecavuz ve pedofili suclularinin buyuk bolumu evli ve cocuklu adamlardan olusuyor, azcik okuyun bence...
o adamlar ya kendilerini belli etmiyor ya da sonradan sapık oluyordur.benim dediğim kişi direk diyor.eve davet etme vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…