Evlenememe Sorunu

Ben olsam bende üzülürdüm.Dua et. Allah karşına hayırlı nasip çıkarsın.

Neye göre geç, kime göre geç..kafamçokkarıştı

Hiç unutmam, 20 yaşındaydım, bir şirkette işe başlamıştım ve 28 yaşında bekar bir bayanla tanışmıştım. Aklımdan ilk geçen kızın evde kaldığıydı, ne kadar ama ne kadar komikmişimsırnaşık şeysırnaşık şey

20-21 yaşında evlenenlerin bir kısmı pişman bile oldu, ama dönüşü zor..naniknanik
Kadınlarda evlilik yaşı 28-29 dolaylarında oldu şimdi, doğurma olayı olmasa eminim daha da yukarı çıkardı..

Ne zaman doğru insanı bulduğuna inanırsan o zaman evlen, 30-40-50 fark etmez..
Evlendikten sonra hep onunla oluyorsun zaten, yeterince zamanın olur merak etme..:hulya:

ben 29 yaşımdayım... kendimi evlenmek zorunda hissetmiyorum... elbet hayatı paylaşabileceğim biri çıkar da evlenmek isterse hayır demem ama bu işler kısmet işi ; ne zaman nerde olacağı belli olmaz...

bence de beklemek anlamsız ; doğru zamanda gelir elbet... kendini bu konuda mutsuz hissetmene gerek yok...

İşte bu.doğru söze ne denir ? olumunekankayizsmile

müfettişim benim :)))

iyi de çok gençsiniz benim o yaştaki arkadaşlarımın bir çoğu hala bekar ,, iş sahibi bayanlar genelde geç evleniyor ,umarım Allah hayırlısını verir

yaşlı teyzeler gibi konuşucam ama kaydirigubbakcemile3evlilik cidden kader kısmet işi zamanı gelince oluyor zamanı gelmediyse ne yapsan boş benim teyzem 40 yaşında 3 gün önce çok güzel bir düğünle evlendi kocasıda kendinden 5 yaşta küçük aklinialirimsmile benim teyzem tipik ev kızıydı tek derdi evlenmekti yani öyle aman kariyer yapayım hayatımı yaşayım diyecek bir tipte değil evlemek için herşeyi yaptı dua etti adak adadı gelen kişilerle geri çevirmedi tanıştı ama yok olmadı taki şimdiki eşiyle kendi tanışana kadar inanamadık 39 yaşında tanıştı bir süre nişan hazırlık evresi tam 40 tada evlendi nasip kısmet bunlar hayırlısı olsun de ve bence yaşamana bak sen zamanı gelince evlenirsinbayanssulusmile

sen de daha çok gençsin cicim ya:) senin yaşındayken öğrenciydim ve evliliğin e si aklımda yoktu:) Allah hakkında hayırlısını versin

evet arkadaşım aynenilk paragrafta anlattığın gibi. Sorun maddi manevikendine yetmek değil biriyle hayatı paylaşmak güzel olan.

benimde en çok kafama taktığım anne olmak için geç kalmak. Allah bebişini analı babalı büyütsün:)

annem 29 yaşında babamla tanışmış 4 ay sonra evlenmiş 30 yaşındayken de beni doğurmuş. herşey 1.5 senede oluvermiş.
ve bence artık günümüzde 20 / 25 arası evlenenlere ne zorun vardı da evlendin erkenden der gibi bakılıyor. sizin de karşınıza biri çıkacaktır...

Zaman zaman olumsuzluğa düşmen normal a.s
Hayatını şekillendirmek istemen de normal...
Sonuçta bir yaştan sonra kadının yalnız olması zor şeyler, sevgi açlığı çekiyorsun...
Ama şunu unutma:
'Ömründen ömür götüren seni her gün üzen biri olmasındansa hiç olmasın daha iyi, Allah hakkında hayırlısını versin lamia' yerimseniben

konuyu yanlış aktarmış olabilrim. vah vah yaşım geçti evde kaldım nolcak halim demiyorum. ama yaş 27 evlenmek için hazırım e birinide çok sevdim hadi o olmadı bir çok neden vardı. ondan sonra çıkan insanlarada(ki çok insanlar görüştüm) kanım ısınmadı.yani bu nereye kadar böyle gidecek. içimi ısıtan hayatı paylaşacağım adam çıkmayacakmı. dediğiniz gibi duygusal boşluk belki de. yoksa doğru insan karşıma çıksın haklı nedenleri varsa 3-5 sene beklemekte sorun değil

bir arkadaşım 34 yaşında körkütük aşık olarak evlendi geçen sene. o hep benim için artık geç herkes evlenmek zorunda değil derdi. şimdi 3 aylık hamile:)

darısı benim ve tüm bekar kızlarımızın başına:)

canım insan kabul etmek istemiyor ama yukarıda teyzemin örneğini yazdım 40 yaşındaymış kısmeti 40 yaşında evlendi Olmayınca olmuyor eveti işte hayatta herşey istediğimiz zaman değil zamanı gelince oluyor bunu kabul edip kendini üzmeyeceksin

konu sahibi arkadaşım erken evlenmekle erken anne olunmuyor bazende ben 24 tüm evlendiğimde ( 25 olmama 3 4 ay vardı ) 29 yaşındayım ama eşimdeki problemden dolayı bebeim yok henüz bende isterdim 26 27 de anne olmayı hep ama olmadı işte zamanı ne zamansa o zaman olacak dediğim gibi insan oğlu kabul etmek istemiyor hemen olsun istiyor ama işte bir laf var ya insanlar plan yaparmış kader de bakıp gülermiş diye kaderde ne zaman varsa o zaman özellikle evlilik ve çocuk işi yine uzun uzun yazdım amabayanssulusmile

[color="ındigo"]o zaman öleyim ben yaa...[/color]

benim gibi düşünmüyrsan ne mutlu sana. benden yaşça oldukça büyük olup yeni evlenen arkadaşlarımda var. hepsi bana bir aan önce evlen diyorlar birazda onlardan etkileniyrum sanırım:)

benim teyzemde 40 yaşında bugüne kadar çocuk istemedi. şimdi istiyor ve aşılama yapılacak. umarım Allah sana da en kısa zamanda sağlıklı ve hayrlı bir evlat nasip eder

:lepi: çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…