Evlenememek benim kaderim mi?

Ben internetten tanışmıyorum maalesef. Güvenemiyorum kusura bakmayın.
Internetten tanışmayı ben de sevmiyorum. Ama 34 yaşında ve evlenmek istiyorsanız bu gibi teklifleri hemen reddetmeyin derim.

Güven duygusu da zaman isteyen bi şey. Arkadaş bana güvenin demiyor zaten. Tanışırsınız. Bakarsınız. Güven oluşmazsa o zamanyol verirsiniz. Bence bi denemekten zarar gelmez.

34 yaşındasınız doğruyu yanlışı anlarsınız.
 
Merhabalar ben 34 yaşındayım. Ebe hemşireyim. İşim gereği yıllardır anadolunun küçük şehirlerini dolaşıyorum. Ve işe başladığımdan beri yalnız yaşıyorum. Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı. Nedenini bilmiyorum açıkçası. Arkadaşlarım çok güzel olduğumu ve hoş sohbet olduğumu söylerler. Ama bir kaç yakın arkadaşlık kurduğum erkek iş ilişki düzeyine geçince beni istemedi. Artık bir yuva kurmak ve anne olmak istiyorum. İşin açıkcası duygusal bir boşluk içindeyim ve yalnızım. Fakat etrafımda da kimse yok. Bilmiyorum, olayı yavaş yavaş kabullenmeye başladım sanırım. Ama aynı zamanda üzülüyorum da.
Evlenmeyen bir pişman evlenen bin pişman. Daha dün evlendiğime o kadar pişman oldumki. Baba evi ne kadar da rahatmış. Ne vardı evlenecek diyorum kendi kendime. Bekarlik hakikatten sultanlikmis. Boşver bence hayatını yaşa. Elin oğlunun kahrı çekilmiyor.
 
Ben de internetten tanışanlardanıım 👆 biz aynı bölümdeydik ama birbirimizi hiç görmemiştik sosyal medyadan arkadaslık isteği gönderdi ve tanıştık evlendik. Sanırım aynı bölümde olmanın verdiği rahatlık vardı. 😀 imternetten tanısıp evlenenlerle dalga gecerken aynı duruma düştüm pişman değilim en azından eşimden yana. Ailesi biraz sıkıntılı ama onu da gmrmezden gelmeye calışıyorum. Bence internetten ya da reelden nerden tanısırsanız tanışın ailesini iyi tanımadan kabul etmeyin. Benim cıkardığım tek ders bu oldu.
Allah hayırlı kadir kıymet bilen insanlar cıkarsın karsınıza .
 
İnsanın hayatında değişmeyen 3 şey varmış.. Doğum tarihi, ölüm tarihi ve evleneceği kişi. Dua ile hayatındaki şeyleri değiştirebilirmişsin ama bu 3 şeyi değiştiremezmişsiniz.

Burdan yola çıkarak kısmetiniz var ise öyle yada böyle bir şekilde gelip sizi bulacaktır ama ”biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık” ayetinide unutmayın.

Size burdan kısmet olanlar en azından fotoğraf atar iyi kötü bir fikir sahibi olur görürsünüz en azından.

Ayrıca banada ilk önce eşimin fotoğrafını gönderdiler istemedim ama kısmet bu ya görüşmek zorunda kaldım ve sesini duyar duymaz etkilenmiştim:KK68:
 
Yahu böyle konularda da sinir oluyorum..
Aman evlendik de ne olducular gelmiş gene..
Evlenmek istemek, eş çocuk istemek çok insanı bir istek.
Hem belki siz sevmeden uyuşmadan sırf evlenmek için evlendiniz.
Konu sahibi 34 yaşında aklı başında bir kadın.
Benim Y yemyesilyesim konu sahibine tavsiyem iş yerinde arada konuşun.Belki biri duyar vesile olur bir aday çıkar evlenirsiniz.

Benim teyzemde emekli hemşire; eniştemle hastahanede tanışmış.Eniştem annesini acile getirmiş orada tanışmışlar.Yani bence dikkatleri açık tutun. Belki bir hasta yakını olur tanışırsınız.Kısmet bu nereden çıkacağı belli olmaz. Ama bu siteden olan tanıştırma önerilerini çok sağlıklı bulmadım. Sonuçta kimse abisini kardeşini kötülemez. Ondan çok risk diyorum.Siz tanışsanız belki..
 
Son düzenleme:
Biz evlensekte aile olamıyoruz. Boşverin akıl sağlığınızı ve mutluluğunuzu korumak adına en güzeli bekarlık sultanlık modu 😂
Herşey dört dörtlük desende bir yerden eksik kalıyosun ve kalabalığın içinde bile yalnız hissedebiliyorsun. Bence sen eksik bir ilişkidense onurlu bir yalnızlığı tercih etmişsin. Öyle düşün üzülme 😎
 
Gençsin daha üzülme
Ama evliliğe odaklanma
Geniş bak biraz
Biriyle flört et aşk yaşa Ne bilim
İlla çıktığın adamla bununla evlenicem diye düşünme
 
Ben internetten tanışmıyorum maalesef. Güvenemiyorum kusura bakmayın.
Bu kadar on yargılı olmayın. Arkadasim internetten tanıştığı birisiyle evlendi hemde 3 ay içinde (tabii bu kısmı doğru değil biraz aceleci davrandı). Biz çok kinadik falan ama maşallah çok iyiler. 4 aylık kızları var. Arkadaşım çok memnun esinden, benim en büyük şansım diyor
 
Ben de 36 yaşındayım bekarım. 2-3 senedir bu konuya kafayı taktım ve bunun uzantısı olarak geçmişteki insanlarla neden olmadı diye deştim geçmişi keşke en azından biri ile olsaydı dedim durdum. Sonra hastalandım. Şu anda ruh sağlığım da beden sağlığım da iflas iç huzurum mutluluğum sıfır. Evlilik olur ya da olmaz kendi iç huzurun önemli evlenince de senin neyin beklediğini bilemezsin. Evlilik konusunu kafaya takmak insana çok zarar veriyor akışına bırak, olmazsa da tonla bekar insan var de önemli olan senin sağlıklı olman. İç huzur içinde hayata bakabilmen, erkeklerin çoğu kötü hayatına girdiklerinde sana zarar verme ihtimalleri yüksek, evlilik cidden temiz bir insan karşına çıkarsa düşüneceğin bir şey olsun. Evet bir sürü insan evleniyor ama kötü çıkınca bekarlığı özlüyorlar. Sen daha emin adımlarla, daha kendine değer vererek bak geleceğe. Hayırlısıysa olsun kafasında ol.
 
Merhabalar ben 34 yaşındayım. Ebe hemşireyim. İşim gereği yıllardır anadolunun küçük şehirlerini dolaşıyorum. Ve işe başladığımdan beri yalnız yaşıyorum. Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı. Nedenini bilmiyorum açıkçası. Arkadaşlarım çok güzel olduğumu ve hoş sohbet olduğumu söylerler. Ama bir kaç yakın arkadaşlık kurduğum erkek iş ilişki düzeyine geçince beni istemedi. Artık bir yuva kurmak ve anne olmak istiyorum. İşin açıkcası duygusal bir boşluk içindeyim ve yalnızım. Fakat etrafımda da kimse yok. Bilmiyorum, olayı yavaş yavaş kabullenmeye başladım sanırım. Ama aynı zamanda üzülüyorum da.
Benim bu söylediğim sana samimiyetsiz gelecek, belki de sinirleneceksin, vere vere bu mu bana akıl vermiş diyeceksin ama '' Saçma sapan biriyle evleneceğine,hayatın mahvolup da keşke evlenmeseydim diyeceğine bekar kal daha iyi '' yemin ederim bunu o kadar içtenlikle söylüyorum ki şuan.
 
İş yerinde arkadaşlarınız arasında falan hiç dile getirdiniz mi bunu? Karşıma anlaşabileceğim biri çıksa evlenirim gibi şeyler söylerseniz belki biri vesile olur.
 
Benim çevremde evlenmeyi düşündüğünü dile getiren insanlar birileriyle görüşüyor. Ya arkadaşı tanıştırıyor, ya birisi biriyle yakıştırıyor bir görüşün falan diyor. Ama benim gibi ben evlenmeyi düşünüyorum diyorsan hiçbir yerden kısmet çıkmıyor:olamaz:
 
İş yerinde arkadaşlarınız arasında falan hiç dile getirdiniz mi bunu? Karşıma anlaşabileceğim biri çıksa evlenirim gibi şeyler söylerseniz belki biri vesile olur.
İşyerinde herkes biliyor aslında bu düşüncelerimi. Hatta herkes inş çocuğun şöyle olur, evlendiğin kişi böyle olur filan diyor. Ama küçük bir yerde yaşıyorum ondan dolayı pek tanıdığım kimse yok. Tanıştıran da yok.
 
Gençsin daha üzülme
Ama evliliğe odaklanma
Geniş bak biraz
Biriyle flört et aşk yaşa Ne bilim
İlla çıktığın adamla bununla evlenicem diye düşünme
Evlenme isteğim aslında yaşadığım duygusal boşluktan dolayı. İşin özeti yalnızım. Biriyle aşk yaşamak bile yeter aslında ama bir de anne olmak istiyorum. Ondan dolayı evlilik düşünüyorum.
 
Evlenme isteğim aslında yaşadığım duygusal boşluktan dolayı. İşin özeti yalnızım. Biriyle aşk yaşamak bile yeter aslında ama bir de anne olmak istiyorum. Ondan dolayı evlilik düşünüyorum.
Evlilik herkes dğşünür
Ama yanlış bir evlilik yaparsan da bu felaket olur bu yaştan sonra
O yüzden evlilik evlilik diye koşma diyorum adamı tanımaya çalış
Bu yaşta yapılan evlilikler riskli çünkğ
Tanımadan evleniliyor boşanamıyor da kadın çocuk yapıcak vs
O yüzden dikkat et diyorum
 
Ben yeni biriyle tanışmak için sosyal olmak gerektiğine inanıyorum. Güzel alımlı olmaktan zıyade insanlarla iletişimi iyi oaln kişiler daha kolay tanısıyor. Mesela ben üni deyken hayatımda biri olsun isterdim. Ama ders okul derken bir de çekingenlik olunca kimseyle tanışmadan üniv bitirdim. Sonra çalışma hayatı farklı sehirde hayat kurup para kazanıp kendi ayakları üstünde durunca ınsana özgüven geliyor. Siz de aılenize yakınlarınıza bu durumu haberdaredin insanlarla ıyı ılışkılerde bulunun. Gerisi nasıp kısmet.
 
Back
X