Evlenememek benim kaderim mi?

Yalnızlık zor tabi haklısınız. Evlenmeseniz bile sevgiliniz olsun biraz bu duyguları tadın. Ben olsam instagramdan falan taliplerimi arardım. Kadınlar kulübüne de girmezdim valla kadınlarla vakit kaybedemem derdim :KK53:

İnternetten tanışıp evlenen ve mutlu olan çok insan var. Bence düşünün bunu.

Ben de 36 yaşındayım bekarım. 2-3 senedir bu konuya kafayı taktım ve bunun uzantısı olarak geçmişteki insanlarla neden olmadı diye deştim geçmişi keşke en azından biri ile olsaydı dedim durdum. Sonra hastalandım. Şu anda ruh sağlığım da beden sağlığım da iflas iç huzurum mutluluğum sıfır. Evlilik olur ya da olmaz kendi iç huzurun önemli evlenince de senin neyin beklediğini bilemezsin. Evlilik konusunu kafaya takmak insana çok zarar veriyor akışına bırak, olmazsa da tonla bekar insan var de önemli olan senin sağlıklı olman. İç huzur içinde hayata bakabilmen, erkeklerin çoğu kötü hayatına girdiklerinde sana zarar verme ihtimalleri yüksek, evlilik cidden temiz bir insan karşına çıkarsa düşüneceğin bir şey olsun. Evet bir sürü insan evleniyor ama kötü çıkınca bekarlığı özlüyorlar. Sen daha emin adımlarla, daha kendine değer vererek bak geleceğe. Hayırlısıysa olsun kafasında ol.
Psikolog desteği aldınızmı. Bende bitik durumdayım aynı konudan.bedenim sinyal veriyor. İçim daralıyor o kadar kötüyümki

Back