Care var ancak estetik benim dusundugum birsey degil kaldi ki yaptirsaydim gencken yaptirirdimNeyin çirkin mesela? Tıpta herşeye çare var, bunu en iyi sen bilmelisin. Çokta inançlıysan demekki Allah böyle nasip etmiş. Hakkında hayırlısı
Bence pek yaşlıda degilsin. Aramızda 5 yaş var ben kendimi çok genç hissediyorum. Bana cok tuhaf geldi kimse araciliktami yapmadı. Hani bizim bi tanidik var görüşün yada komsunun oglu bekar falan. Okadar çirkin olamazki bi insan. Her insanın bi güzelliği var. Belki karakterinle alakalidir. Insanlar belki cekiniyordur ne bileyim anlayamadım:/Care var ancak estetik benim dusundugum birsey degil kaldi ki yaptirsaydim gencken yaptirirdim
Evet sasilacak bir durum.huy olarak soyle mesafeliyim tabiki ama gayet herkes hanimhanimcik der bana ama akrabalarim fln hep baska sehirlerde ve biz hic onlara yakin olmadik aracilik yapacak bir ortam olmadi yani ben hep yanliz basima baska sehirlerde oldumBence pek yaşlıda degilsin. Aramızda 5 yaş var ben kendimi çok genç hissediyorum. Bana cok tuhaf geldi kimse araciliktami yapmadı. Hani bizim bi tanidik var görüşün yada komsunun oglu bekar falan. Okadar çirkin olamazki bi insan. Her insanın bi güzelliği var. Belki karakterinle alakalidir. Insanlar belki cekiniyordur ne bileyim anlayamadım:/
Peki is ortamındadami kimse yaklaşmadı. Bizimkiler turkiyeden almanyaya kiz ayarliyo yani isteseler yaparlardı demek istedimEvet sasilacak bir durum.huy olarak soyle mesafeliyim tabiki ama gayet herkes hanimhanimcik der bana ama akrabalarim fln hep baska sehirlerde ve biz hic onlara yakin olmadik aracilik yapacak bir ortam olmadi yani ben hep yanliz basima baska sehirlerde oldum
Yok olmadi valla is arkadaslarimin hepsinin iliskisi vardi.kader istePeki is ortamındadami kimse yaklaşmadı. Bizimkiler turkiyeden almanyaya kiz ayarliyo yani isteseler yaparlardı demek istedim
Valla yazık olmuşYok olmadi valla is arkadaslarimin hepsinin iliskisi vardi.kader iste
Iyi dileklerin icin tesekkurler☺Valla yazık olmuşuzuldum senin adina. Kismet değilmiş belkide. Ben doktor olsam doktor maaşı alsam evlatlık edinirim. Kafama göre rahat bir hayat yaşarım. Belki bir kocanın veremediği yakınlığı çocukta bulursun. Hem hayır işlemiş olursun. Ayrıca daha gençsin belki daha karşına çıkar o yüzden isyan etme. Alirsin belki bi hastanin duasını bi bakmışsın evlisin
Cok tesekkur ederim hayirlisi olsun ikimiz icin de ins.30 daha genc amaBenim yaşım da 30 ve çok benzer durumdayız, yalnız değilsiniz yani:) hatta ben de utanarak söylüyorum ama maaşım doktorlarınkinden de yüksek ve rahat bir hayatım var. İlk defa evlilik niyetiyle bir kaç aydır görüştüğüm kişiyle bir kaç gün önce yollarımızı ayırdık ve karşımdaki insanın son sözlerinden birisi "senin her şeyin var, her şeye sahipsin, sana ne hediye alacağımı dahi bilemiyorum" oldu
Çoğunluk arkadaşlarım evli ve çocuklu. Yani o tatile gidecek, plan yapacak kimse bulamama duygusunu çok iyi bilirim.
Rabb'im yardımcımız olsun.
Bu arada ben aileme 2,5 saat uzakta bir şehirde çalışıyorum, h.içi çalışıp h.sonları ailemin yanına gidiyorum. Arkadaşlarımla görüşüyorum çoğunlukla. Veya sevdiğim bir dernek var, orda tefsir vs derslere, yardım faaliyetlerine katılıyorum.
Biraz garip olacak ama; Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde "ait olma ve sevgi" ihtiyacı vardır, sivil toplum kuruluşları da aslında bunu sağlıyor. Bir yere, bir amaca aidiyet hissetmek. Evliliğin boşluğunu doldurmaz tabi ki ama biraz da olsa telafi ediyor gibi geliyor bana. Kendinize uygun gördüğünüz bir stk veya dernek faaliyetine katılmanızı tavsiye ederim
Bu arada konuşmak, dertleşmek isterseniz özelden de görüşebiliriz
Ne guzel mutlu olmak onemli zaten.ben de mutluyum cogu zaman ama sevilme duygusunu hic tatmamis olmak cok kötü bir seybendensın canım benım de yasım 31 akademısyenım. ama hayatımda kımse yok gırenlerde hemen cıktı ama bundada vardır bır hayır dıyor yoluma bakıyorum. ustelık batıda dogmus buyumus olarak doguya geldım. aılem batıda kaldı. ayda 1-2 sefer yanlarına gıderım. cogu arkadaslarım da evlı ve evlenıyorlar da bır ben bekarımumudum da kalmadı gercı evlılıkten. bulundugum yerde bırını bulmak cok zor kulturel olarak burdakılerle anlasamıyorum zaten. bu aralar kendımı yalnızlıktan spora verdım. benı mutlu hıssettırıyor :)
Cok tesekkurler canim hayırlısi olsun☺Benim çok sevdiğim bir doktorum vardı. Kendisinin yaşı annemden biraz küçüktü, evlenmemiş o da. Bana bir keresinde evlenmediği için aslında üzgün olduğunu, kimseye söylemediğini ama ne kadar mutlu olursa olsun bir evlat özlemi çektiğini anlatmıştı. Evlense de çocuğu olmayabiliyor insanın gerçi, benim de kaderim buymuş demişti.
Dünyada gitmediği ülke kalmamış. Arkadaşlarıyla toplanıp geziyorlar. Bir bakıyorum Afkira'da Cape Town'da, bir bakıyorum bir hafta sonra Şangay'da. Aslında o da çoğu kişinin isteyip de yaşayamadığı hayatı yaşıyor şu an.
Sizin hayatınıza da imrenen onlarca kişi vardır ama işte her insan elinde olmayanı ister ya... Belki de siz de evlenseniz mutlu olayacaktınız ve bu hayat sizin için daha güzel, bilemeyiz ki yaşanmamışı...
Ayrıca bunun güzellik veya çirkinlikle hiçbir bağlantısı yok, bahsettiğim doktor gayet güzel bir kadındır, yaşından rahat 15 yaş genç gösterir. Güzellik çok göreceli bir kavram.
Bende tatmadım evlenemıyorum,ortam yok hıc bırsey yok bos bos gecıyor ömur ,güzel bır işim de var hanı herkesın söyledıgı bır söz vardır aa o meslektenmısın ısteyenın cok olur şimdi senın yalan be teyzeler dıyesım var :) kimse ıstemıyor be ruyam da bıle görmuyorum valla:)Ne guzel mutlu olmak onemli zaten.ben de mutluyum cogu zaman ama sevilme duygusunu hic tatmamis olmak cok kötü bir sey
Yas 40 a yaklasti bu saatten sonra zaten benim istegim kalmadi en guzel zamanlarim yapayalniz gecti offf cok dertliyim dostlarBende tatmadım evlenemıyorum,ortam yok hıc bırsey yok bos bos gecıyor ömur ,güzel bır işim de var hanı herkesın söyledıgı bır söz vardır aa o meslektenmısın ısteyenın cok olur şimdi senın yalan be teyzeler dıyesım var :) kimse ıstemıyor be ruyam da bıle görmuyorum valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?