Evlenememek dert paylaşımı

Hayata bir kere geliyoruz. Bakis acinizi degistirin. Sezdigim kadariyla kendinizi olmazlarla kurallarla sinirlamissiniz. Sevgisiz yasamayin, herseyi tadin. Ablam sayilisiniz. Kariyerinizi taktir ediyorum. Fakat kendinize haksizlik ediyorsunuz. Biraz degisim iyidir. Bakis acinizi degistirin derim Ben.

Bakis acisi derken nasil yani.evet sinirlarim var ancak bunlar inancim geregi oldugu icin degil terk etmek esnetmem bile mumkun degil

Bu evlilik denen şeyde güzellik ölçü değilki . Çok güzel Arkadaşlarım var hala evlenmeyen . Hoş bende evlendimde noldu . Boşandım . Ama hiç evlenmeseydimde bunu güzelliğe bağlamazdım. Kaldıki günümüz koşullarında 37 yaş artık geç sayılmıyor . Son derece yanlış düşünüyorsunuz . Herkes evlenmek zorunda değil tabiki . Herseye sahipken , şimdilik Hayatınızdaki tek eksik sevgiyken , doğru insan için dua edebilirsiniz mesela . Inancım Gereği diyorsunuz . Ben boşandığım halde , yinede ümit kesmiş değilim . 35 yaşındayım, çirkin olduğumu da düşünmüyorum . Olursa olur olmazsa olmaz . Hayatta hersey hemen olmuyor . Hersey bir arada olmuyor . Herşeyiniz varken Birşeyler de eksik olcak elbette , ama bu hiç bir zaman olmayacağı anlamına gelmez . Bence doğru insanı dileyin bol bol. Allah nasip etsin inşallah .

Bence biraz sağa sola evlenmek istediğinizi belli edin, o zaman kismetler de gelir. Çok mağrur dik , ben kimseyi istemem gibi durursaniz kimse bişey diyemez yaklasamaz. Ya da internetten de birileriyle tanışabilirsiniz.insanlar sosyal ağlardan eşiyle tanışıyor çoğu zaman.

Ben de işimden dolayı evlenemiyorum zannediyodum:))

Arkadaslar tamam 35 37 gec degil diyorsunuz ama bunlar hep bizim gibilerin kendini tatmin etmesi.hala insanlar icin 30 dan sonrasi evde kalmis demek.sen evlenemedin mi hala bir de doktorsun kiz doktor evde kalir mi diyorlar herkes guzel olmadigimi aklina getiriyor sonra birsey diyemiyorlar ne kadar inkar etseniz de bu böyle yani bir etiket var ve bundan etkilenmememk mumkun degil millet bilmez ki sizin evkenmek istemediginizi ya da guzel bir hayatinizin oldugunu.cevremdeki cogu kisi 25 yasinda evleniyor okulu biter bitmez

Noluyor her 25 Yaşında evlenenin başına kuşmu konuyor sanki . Insanlar derler herseyi derler . Hatta belkide içten içe size özenirler . Kimbilir nelerle boğuşuyorlardır . Bakın evlenmiş boşanmış bir insan olarak size söylüyorum . Evlenmek bir başarı değil . Ama doktor olmak bir başarı . Amaç sadece evlenmek olsa emin olun yarın evlenirsiniz iyi kötü demeden. Bir kere şu güzellik mevzusunu da çok abartıyorsunuz . Insanların sizin güzel olmadığınızı aklına getirdiğini hiç sanmıyorum . Doktor kadın herkesle evlenemez diyolardır . Hayatın gerçekleri var . Karşı cinsle aşağı yukarı eş düZeyde olmak ister . Maddiyatı kastetmiyorum elbetteki . Ama eğitim olarak bu gerekli . Aksi çok sorun getirir. Bunun örneklerini defalarca gördüm . Ben boşandığım için böyle Şeyler çok yaşamıyorum ama Bahsettiğiniz elâlem cümlelerini geç evlenen yada henüz evlenmeyen Arkadaşlarım çok yaşadı. Ne kadar can acıtıcı OLDUĞUNU tahmin edebiliyorum Ama işte insanlar densiz , düşüncesiz . Susmazlar . En Güzeli kulak kapamak mümkünse bu tarz insanlarla muhattap olmamak . Kötü evliliktense bir Ömür bekar kalmak belkide en Güzeli . Uygulamalı olarak Yaşadığım bunlar teselli falan değil . Gerçekler böyle .

Evlenmek istıyoruz diye bagırasım var valla benım de sert bır durusum var konusmaya cekındıklerı ıcın gelmıyorlar galıba uf sıkıldım bekar hayatından kocamı istıyorum yaaaa

Kizlar bir keresinde bir yakinimiz ne demisti biliyor musunuz.allah kariyer verecegine guzellik verseymis evlenirdin belki.coluk cocuk olmayinca o kadar parayi mezara mi goturceksin demisti.hic sevmem kendisini ama bunu dedi resmen bir teyzeydi

Senin gunlerin nasil geciyor canim
Berbat tek basımayım iş arkadasları hepsı evlı arkadasım falan yok memleketım den uzaklarda yasıyorum hergun tv basında ,internette yada tek basıma gezıyor dolasıyor gelıyorum magarama ne kadar eglencelı degıl mi ot tan farkım yok yakın da 31 olacagım .Mutsuzum

Normal erkek arkadasin var mi is ortaminda fln 31 gec degil ki ya

Normal erkek arkadasin var mi is ortaminda fln 31 gec degil ki ya
Yok hıc kimse. konusmuyorlar ortam da olmuyor zaten olsa da ılgılenmıyorlar .Benım ıcın bıttı zaten tüm yollar kapalı işe gıt gel tek basına o sofraya otur yıne sabah olsun kalk işe gıt konuscak ınsan bulama öyle gunes batıp doguyor .Yaslılıgımı beklıyorum .

Dikkat ceken birisi degil misin yani bazi kadinlar var konusmalari gorunusleri erkeklere cok samimi fln davraniyorlar erkekler sever oyle seyi bu devirde

Dikkat ceken birisi degil misin yani bazi kadinlar var konusmalari gorunusleri erkeklere cok samimi fln davraniyorlar erkekler sever oyle seyi bu devirde
Yok ciddı duruyorum işte ama bakanlar oluyor tabi sadece konusamıyorlar :) aılem üzülüyor nedesınler ki. Bende de ıs yok bırı bakınca bakamıyorum işte hemen kafamı cevırırım gülümsemem yanlış anlasılırım dıye yada bana tuhaf gelır böyle bakışmalar ben ınsanın dırek gelip senı tanımak ıstıyorum demesını beklerım hrseyı göze alarak onu da yapan yok :)

Erkekler de bır tuhaf zaten bizim gıbılerı zor olarak görduklerı ıcın mı kacıyolar ne

çevrenizde şöyle yardım kulüpleri filan varsa lions türünden onlara katılabilirsin evlenmek için değil bir meşguliyet, yenilik olur senin için.

41 gün yatsı namazından sonra 3 defa cuma süresini ne dileginiz varsa onun icin okuyun ayrica Ay saatlerine göre dua edin internetten bir araştırın ay saatlerini. Duanızı edin , nasip olunan zaman gelmişse evlenirsiniz sonra da bana dua edin

Sen de işe yaradı mı bu hala bekarsın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…