• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenememek ve Bu Süreçte Yaşanan Saçmalıklar

:1::1:
Pek tercih edilmeyen meslek grubundasın canım
Herkes Öğr. olsun istiyor, müh. leri kim alacak peki:1:

Birde mesleginden dolayı insana talip olmaları çok itici geliyor ya
Yani egitimci olsam ve sırf egitimciyim diye yanassalar, hoslasmazdm bu durumdan

Ahahha :21: Ayyyyyyyy meslegime bakip karar verecek adam gelmesin zaten, beni ben odlugum icin isteyen gelsin :21: Sophia Loren gibi kadinim :21::21::21:

Bence de korkunc itici, karsindaki insanin seni tanimak, sevmek gibi bir derdi yok. Yasim geldi artik evleneyim, ogretmen olsun, yarim gun calisip ev isi yapsin, cocuk baksin zihniyetindeki erkekler igrenc bence.

Yani hem maasi olsun, para getirsin , hem ev islerine de baksin.....bunun askla, sevgiyle, hayat arkadasligiyla hicbir ilgisi yok bence. Sonucta hepimiz insaniz, hastalanip calisirsak, bakima muhtac kalirsak bu zihniyetteki adam, problem cikardigimiz icin basar gider, derdimizi cekmez.

Boyle erkeklerden oyle cok var ki, artik guclu olan, gercekten hayata karsi guclu duran, askini savunan, gerekirse kadini icin ekmegini tastan cikaran erkek yok artik.

Son düzenleme:
Aşık olup eğitim farkını gözardı edenleri konu dışında tutarak, beyimiz de kendine nasıl bu kadar güvenmiş anlamadım. kendisi üniversite mezunu değil ama öğretmen istiyor. Erkeklerin çalışn bayan istemesini anlarım ama kendi etine buduna bakmadan öğretmen istiyorum demesini anlayamam. Ismarlama hatun alıyorsan senin de masaya koyacağın aynı memlekette olmak dışında bir özelliğin olmalı.

Severek, anlasarak böyle izdivaca laf yok ama dediğin gibi ortaya koyacak başka hiçbişeyi olmayıp böyle ısmarlama yapana şaşırıyorm
Kpss için dershaneye gelen eğitim fak.mezunu ,atanma potansiyeli yüksek, genç ve guzel kızları tespit etmeye çalışan teyze gördük.israrla öğretmen gelin arıyorlarmis
Merakindan bi hocamız oglunun ne iş yaptığını sordu; asgari ücret altında çalışıyor, unv mezunu da değilmiş
Garip yani
Herseyden öte, illa Öğr.diye de tutturunca ne kadar samimiyetsizler

Ahahha :21: Ayyyyyyyy meslegime bakip karar verecek adam gelmesin zaten, beni ben odlugum icin isteyen gelsin :21: Sophia Loren gibi kadinim :21::21::21:

Bence de korkunc itici, karsindaki insanin seni tanimak, sevmek gibi bir derdi yok. Yasim geldi artik evleneyim, ogretmen olsun, yarim gun calisip ev isi yapsin, cocuk baksin zihniyetindeki erkekler igrenc bence.

Yani hem maasi olsun, para getirsin , hem ev islerine de baksin.....bunun askla, sevgiyle, hayat arkadasligiyla hicbir ilgisi yok bence. Sonucta hepimiz insaniz, hastalanip calisirsak, bakima muhtac kalirsak bu zihniyetteki adam, problem cikardigimiz icin basar gider, derdimizi cekmez.

Boyle erkeklerden oyle cok var ki, artik guclu olan, gercekten hayata karsi guclu duran, askini savunan, gerekirse kadini icin ekmegini tastan cikaran erkek yok artik.

Cok haklısın:34:
On parçaya bölünecek kadın o dimi
Herşeyi yapsın istiyor kimisi:19:
Bu arada msji yanlış değerlendirdi:26:
Ins gönlüne göre , dogru insanı bulursun sende:16:

29 yaşın nesi geç kalmış onu anlamadım gayet de uygun yaştasın o dede adayın ezikliğini kapatmak istemiş kendince.. herkes evlenmek zorunda değil hele dengi olmayanla hiç değil.. kimseyi dinlemeden doğru bildiğin yolda ilerlemelisin..

Severek, anlasarak böyle izdivaca laf yok ama dediğin gibi ortaya koyacak başka hiçbişeyi olmayıp böyle ısmarlama yapana şaşırıyorm
Kpss için dershaneye gelen eğitim fak.mezunu ,atanma potansiyeli yüksek, genç ve guzel kızları tespit etmeye çalışan teyze gördük.israrla öğretmen gelin arıyorlarmis
Merakindan bi hocamız oglunun ne iş yaptığını sordu; asgari ücret altında çalışıyor, unv mezunu da değilmiş
Garip yani
Herseyden öte, illa Öğr.diye de tutturunca ne kadar samimiyetsizler

Ooof var mı acaba böyle birine evet diyen öğretmen arkadaş? Nasıl saçma bir durum.

Ak sakallı dede mi bu, eline liste almış kapı kapı dolaşıyor... "Bu yaştan sonra....." sını dinleme bile bence, değil ciddiye almak...

kusura bakma konu sahibi arkadaşım ama, güldüm yani konuyu okuyunca. dede bayağı profesyonel çalışıyor evraklarla belgelerle... baba isimlerine kadar nüfuslarını çıkarmış baksana :40: hay allahım yaa yaşlı başlı insanlar nelerle uğraşıyorlar..

Dedeye çok şaşırdım görücü usulü olayını gördükte bu çok farklı evraklarla isimlerle dolaşma kapı kapı :53: konu sahibi yaşınız geç değil tam evlilik çağları herşey nasip kısmet hayırlı bir zamanda hayırlı biriyle olması çok önemli evlilik olsun diye evlenilmez :ssz:

uzaktan bir tanıdık teyze de oğlunun fotosunu alıp okul okul dolaşıyordu :9:

hiç canını çıkma nasip bir şekilde doğru insanı karşına çıkarır

hay allam yaa wallahi komik açıkçası bende 28 yaşındayım ve ancak toparlanıyorm ancak kendimi evlilik için hazır hissediyorumki 1 yıl daha bekar dolansam olcak :1::1:

şaka bir yana aile çevre baskısı yüzünden o kdr çok yanlış ilişkiye başlayan varki çevremde sırf memleketlerinden diye aslında sevmediğini bildiğim ama daha fazlası olmaz bundan fazlası can sağlığı diye ilişkiye başlayıp yaza nişan düşünen ama en mutlu anını heyecanlanmadan söyleyen arkadaşlarım var çevremde acıyorum...ömür geçecek ömürr yaa öyle herkesle olmazki!!!

ayrıca bir arkadaş yazmış anne veya tanıdık gönderipde kız arayan erken sünepedir başkada açıklaması yoktur gözümde hep değersiz olmuştur

:1::1:
Pek tercih edilmeyen meslek grubundasın canım
Herkes Öğr. olsun istiyor, müh. leri kim alacak peki:1:

Birde mesleginden dolayı insana talip olmaları çok itici geliyor ya
Yani egitimci olsam ve sırf egitimciyim diye yanassalar, hoslasmazdm bu durumdan

bu meslek takıntısı beni de rahatsız ediyor.

öyle erkeklerin nesli tükeniyor.

kusura bakma konu sahibi arkadaşım ama, güldüm yani konuyu okuyunca. dede bayağı profesyonel çalışıyor evraklarla belgelerle... baba isimlerine kadar nüfuslarını çıkarmış baksana :40: hay allahım yaa yaşlı başlı insanlar nelerle uğraşıyorlar..

Baba isimleri yazılmış karşılarına babalarına nereden ulaşılabilir onu bile yazmış.

Bugün 80 yaşlarında bir dede evimize geldi. yaşlı ama ağzı bozuk, yaşını da hiç göstermeyen birisi. Bir tanıdığı için bana gelmiş. "ne diyorsunuz oğlanı getireyim mi,tanıyın görüşün" dedi. Nerede çalışıyor, ne iş yapıyor, yaşı vs. sordu bizimkiler. Yani başka ne sorulur ki? klasik sorulardır bunlar. kişiliğini ahlakını sorsak da tanımadan bilinmez.ben de "üniversite mezunu mu" dedim. bu saatten sonra ünv.mezunu olup olmadığını ne yapacaksın, yaşın zaten yerini almış gibisinden epey konuştu dede. Falan kız vardı seçerken evlenemedi, filan kız vardı seçerken şöyle şöyle biriyle evlendi demez mi! "insan olsun memleketinden olsun yeter" dedi elbette önce dürüst aklı başında iyi bir insan olsun ama benim de dengim olmasın mı? ve o kadar utandım ki dede eline bir kağıda liste yapmış, bizim kasabadaki öğretmen kızların, baba isimlerini yazmış. Evden çıkarken cebinden çıkardı, baktım benimle birlikte 5-6 kişi vardı. bu nasıl bir zihniyettir? düşünsenize onların kriteri var öğretmen olması kriteri ve listelenmiş. benim üniversite mezunu olması yaşıma uygun olması vs.gibi kriterlerim olması hak değil. neden, çünkü ben kızım, çünkü onlara göre ben yaşımı almışım...çok yoruldum . çok pişmanım üniversite yıllarında ya da mesleğe ilk başladığım yıllarda fırsat oluşturup birileriyle tanışıp evliliğe doğru gitmediğime. üzerimde o kadar çok çevre baskısı var ki anlatamam. Evet evlenmek istiyorum ama değecek biriyle evlenmek istiyorum. seveceğim-sevileceğim, dürüst, inançlı, kültürlü eğitimime, yaşıma, işime uygun bir insanla evlenmek istiyorum. o kadar saçma şeyler yaşıyorum ki bıktım artık.

ayyy sende bendensin ben ne laflar yiyorum üç kuruşluk insanlar koca bulunca görmediği şeyleri görüp buldumcuk olan akıl fukarası basit insanlardan bile laf yiyorum

merhaba canım,öncelikle yasının cookk büyük olmadığını okudum.
60 yasına gelip evlenmeyenler var,hem dede cookk ayıp etmişşş yaaa.
Ne demek 5,6 kişi kaldı.kader,kısmet olmazsa elden ne gelir...
Hem içinin sinmediği biriyle evlenmek için evlenme lütfen cevre baskısına soonn...
Bende cocuk konusunda cevremdem bıktımmm,oldu da benmi dogurmadımmm ..
Ağzı olan konusuyor,vardır herseyde bir hayır... Hakkımızda hayırlısıı demekkk iyi günler...

Bende 31 yasindayim herkezin agzina dolanms durumdyim.begenebilecegim biri nasil cikacak ki karsima heralde boyle yanliz kalicam.normalde boyle konusmam ama bugun negatifim.

Bende 31 yasindayim herkezin agzina dolanms durumdyim.begenebilecegim biri nasil cikacak ki karsima heralde boyle yanliz kalicam.normalde boyle konusmam ama bugun negatifim.

ne desem ki kelin ilacı olsa başına sürer. bazı insanlar, ki bu insanlardan çok var. densiz densiz konuşuyorlar, adeta moral bozmak açık aramak, olumsuz eleştirmek için çalışıyorlar boşverelim biz onları. kısmetin ummadık yerden karşına çıkar. inşallah çıkar.

Pazardan bir kilo domates alıyorlar sanki ya zihniyete bak senin birini begenip sevmen önemli değil onlar senin adına karar veriyorlr. Gerekene ağzının payını ver cnm yoksa boş boş konuşurlar.

Back
X