Belki size oyle geliyor sudan sebeplerden reddediyor gibi geliyordur ama isin asli oyle olmayabilir. Ben de bekarim suan 31 ime geldim. Cevremdeki insanlar evlen artik diyor ama benim karsima cikanlar kendilerinin karsisina ciksa eminim ki onlar da reddederdi. Mesela bi kac gundur gorustugum kisi vardi. Bugun olumsuz dusundum yarin da olumsuz cevabi verecegim kendisine. Olumsuz dusunmemein sebebi ise kendisinin kadinsi ozelliklere sahip olmasi. Evde oturup butun yemekleri bu yapiyor. Hadi tamam bi erkek yemek yapmayi bilebilir. Ama pasta borek yapiyor, pogaca yapiyor, hamur aciyor, ev islerinde cok titiz.. kucukken annesi ona cocuk bezlerini yikatirmis. Ses tonu konusmasi kerimcani hatirlatiyor bana hep. Telefonda konusurken bi erkekle degil bi kadinla konisiyormusum gibi hissettim. Simdi gel de bu insani kabul et. Araciya da bunlari anlatmak istemiyorum gurur kirici seyler cunku. Simdi araci bana "cok inceliyorsun" diyebilir. Iste disardan bakilinca cok inceliyor herkesi reddediyor gibi bir goruntu olabiliyor ama bilemezsiniz ki o insanin karsisina normal insanlar cikmiyor... şans mi diyeyim nasip mi diyeyim olmayinca olmuyor