Evlenemeyen akrabam

Öyle vicdan yaptırırız .. :KK49:
Ya kalbi temiz birine benziyor saf gibi. Bi erkekle gorustukten sonra reddedecegimde bu kadar vicdan yapmadim hic. Ne dicem simdi nasil red mesaji yazarim bilmiyorum. Benimle konusurken "kalbinizi mi kirdim, hadsizlik mi yaptim ozurdilerim"diye konusur. Nasil mesaj yazicam bilmiyorum

Ağlıyorlar dediğin, ailece oturup ağlıyorlar mı evlenemedi diye?
Memleket hariç diğer eleme sebeplerini makul buldum ben. 40ına geldi diye seçici olmasın mı? Nefes alsın yeter mi desin?
Ay tövbe yarabbim ben de o ağlama durumunu gözümün önünde canlandırdım , çok garip geldi.

Ne tarafa ibret alıyoruz , gerçi ben evliyim yine de ibret alırım bi' dal.

Belki bilmediğiniz bir sorunu vardır.İçi ısınmıyor olabilir.Yani konuyu ne için açtığımız net değil.Ona nasıl yardım edeceğinizi soruyorsanız , bir psikologla görüşmesine ikna edebilirsiniz.Belki farkında bile olmadığı sorunları vardır.

Son düzenleme:
Belki size oyle geliyor sudan sebeplerden reddediyor gibi geliyordur ama isin asli oyle olmayabilir. Ben de bekarim suan 31 ime geldim. Cevremdeki insanlar evlen artik diyor ama benim karsima cikanlar kendilerinin karsisina ciksa eminim ki onlar da reddederdi. Mesela bi kac gundur gorustugum kisi vardi. Bugun olumsuz dusundum yarin da olumsuz cevabi verecegim kendisine. Olumsuz dusunmemein sebebi ise kendisinin kadinsi ozelliklere sahip olmasi. Evde oturup butun yemekleri bu yapiyor. Hadi tamam bi erkek yemek yapmayi bilebilir. Ama pasta borek yapiyor, pogaca yapiyor, hamur aciyor, ev islerinde cok titiz.. kucukken annesi ona cocuk bezlerini yikatirmis. Ses tonu konusmasi kerimcani hatirlatiyor bana hep. Telefonda konusurken bi erkekle degil bi kadinla konisiyormusum gibi hissettim. Simdi gel de bu insani kabul et. Araciya da bunlari anlatmak istemiyorum gurur kirici seyler cunku. Simdi araci bana "cok inceliyorsun" diyebilir. Iste disardan bakilinca cok inceliyor herkesi reddediyor gibi bir goruntu olabiliyor ama bilemezsiniz ki o insanin karsisina normal insanlar cikmiyor... şans mi diyeyim nasip mi diyeyim olmayinca olmuyor
Geçtiğimiz aylarda ben bir projede çalışıyorken öyle biriyle tanıştım. Ve gey olduğuna emin oldum herkes öyle düşünüyordu eşim bile. Biz de baya samimi olduk davranışlarını görseniz benden daha işveli cilveli baya öyle ben de rahattım bu yüzden. Bir gün evlenmek isteyip ailesinin izin vermediği bir kızı anlattı. Şok olduk. Sonra sonra iyice anladık öyle görünüyor ama alttan alta erkekliği cıktı ortaya. Yani bilemezsiniz kimin ne olacağını. Siz dışardan mermer görürsünüz oyulinca heykel çıkar

Ay o benim eşimin kuzeni :KK53:
Biz de çok sevdiğimiz için birileriyle tanıştırmıştık ama benzer sebeplerle herkesi reddediyordu.
Kusursuz eşleşme diye bir şey yok ve sanırım onlar böyle bir şeyin varlığına inanıyor.

Bir akrabam var kendisi evlenemedi. Yaşı 40 oldu. Ama yıllarca yok kel yok göbekli yok kekeme yok evi yok yok sigara içiyor yok boyu çok uzun yok yakışıklı değil yok memleketimiz aynı değil diye diye taliplerini reddetti.
Ablamın düğünü oldu geçtiğimiz yıl. Tüm düğün mutsuzlardi. Onlar üzgün diye ben de hep onlara uzuldum yüzlerini güldürmeye çalıştım. Şimdi de benim ilişkim ciddi bir boyuta gidiyor annelerimiz tanıştı ve ben yine aynı şekilde bu konulari rahatça onların yanında konuşamıyorum.
Psikolojileri bozuldu ağlayıp duruyor ve bunlar yaşanırken yine talibi çıkıyor ama memleketlisi değil diye reddediyor.
Belki kafa yapınız uyardı dedim ama çok da müdahale etmek istemedim. Elimden ne gelir çok üzülüyorum bu hallerine. Babaları yok annelerinin de psikolojisi bozuk. Abisi de bekâr. Abisini de diğer kızlar aynı sebeplerden reddetti hep.
Forumda evlenemeyenlerin başlıklarını görünce ibret olsun diye yazmak istedim. Nasıl kafa yapısını değiştirebiliriz?

Kendisi şuan pişman eski talipleriyle görüşmeyi kabul ediyor ama iş işten geçti. İbret alma lafımı koca bulmak olarak yorumlayanlar yazmasin

Evlenmek isteyen evlenir ve hayırlısı olsun herkes için.
Aklında unutamadığı biri vardır belki.
Allah bi gün işçilerine sinen birilerini nasip eder inşallah hayırlısıyla.

Siz hassas davranıyorsunuz ama herkes kendi nasibini alıyor bu güzel günleri bize üzülmeyin hem şükür sağlıkları yerinde.

Eş bulunur sağlık bulunmaz. Artık çok seçici olmayı bırakmasını tavsiye edin hemşehrisi olsa ne olur olmasa ne olur millet international marriage siteleri bile var ( sülale bogdugu zaman Cin' e kaçmadım geliyor bi gün üye olurum belki ben de )
Çocuk için kritik yıllarda abisi için Çocuk engeli yok şükür.

Hahahahahahahahahahhahahahahahaha bu yine 40 yaşındaymış benim bi tanıdık 48 yaşında ve doktor.
Oda ayni sebeplerden evlenmedi... ama benim düğünde bi halay çekti ki sana anlatamam kadin coştu
Bence kisilik meselesi.. bazıları kıskanç haset oluyorlar senin elinden bise gelmez patatescim
Bu insanlari akraban evet belki ayip olur ama cokta isin icine sokmicaksin bence nisanina kinana falan çağırma. Biliyorsun mezardakilerin yarısı nazardan yatıyor mezarda. Allahım esirgesin. Dikkat et

Belki size oyle geliyor sudan sebeplerden reddediyor gibi geliyordur ama isin asli oyle olmayabilir. Ben de bekarim suan 31 ime geldim. Cevremdeki insanlar evlen artik diyor ama benim karsima cikanlar kendilerinin karsisina ciksa eminim ki onlar da reddederdi. Mesela bi kac gundur gorustugum kisi vardi. Bugun olumsuz dusundum yarin da olumsuz cevabi verecegim kendisine. Olumsuz dusunmemein sebebi ise kendisinin kadinsi ozelliklere sahip olmasi. Evde oturup butun yemekleri bu yapiyor. Hadi tamam bi erkek yemek yapmayi bilebilir. Ama pasta borek yapiyor, pogaca yapiyor, hamur aciyor, ev islerinde cok titiz.. kucukken annesi ona cocuk bezlerini yikatirmis. Ses tonu konusmasi kerimcani hatirlatiyor bana hep. Telefonda konusurken bi erkekle degil bi kadinla konisiyormusum gibi hissettim. Simdi gel de bu insani kabul et. Araciya da bunlari anlatmak istemiyorum gurur kirici seyler cunku. Simdi araci bana "cok inceliyorsun" diyebilir. Iste disardan bakilinca cok inceliyor herkesi reddediyor gibi bir goruntu olabiliyor ama bilemezsiniz ki o insanin karsisina normal insanlar cikmiyor... şans mi diyeyim nasip mi diyeyim olmayinca olmuyor
Çocuk yakışıklıysa bir şans verseydin ya. Benim nişanlım aşçı, o varken ben yemek yapmıyorum mesela. O da her çeşit yemek yapar, gider farklı ülkelerin yemeklerini öğrenir gelir bana yapar, çok eğlenceli bence. Konuşması konusunda bir şey diyemem, ben olsam kestirip atmak yerine karşıma alır konuşur düzeltmeye çalışırdım. Çünkü böyle kibar erkekler az, maskulen diye alırsın sana saygı duymayan, hizmet bekleyen, kendi düşüncelerini seninkinden önde tutan bir adam bulursun karşında. Öküz olacağına ponçik olsun

sizin bilmediğiniz söyleyemediği bir sağlık sorunu olabilir benim var mesela böyle bir durumum tüm arkadaşlarım evli 36 yaşındayım mesleğim elimde yüzüme de bakılır ama bir çok insanla sırf bu sebepten dolayı tanışmadım bile bence çareyi siz aramayın varsa böyle bir durumu kendi çözüm arar zaten çok isterse
Ama siz niye hastayım diye kendinize fırsat vermiyorsunuz ki? Benim iki tane ciddi rahatsızlığı olan tanıdığım çok severek evlendiler. Ben de mesela aşık olsam hastalıktan dolayı vazgeçmem.

Back
X