Evlenemeyen akrabam

Bi de kel diye elemesini tuhaf bulmus, ya olamaz mi? Kadinin kirmizi cizgisi belki bu.. Konu sahibi fikirlere ve insanlara cok saygilidir sorsan..

Evlenememek değil evlenmemektir bunun adı ve evlenmemek de bir tercihtir. Sadece evlenmiş olmak için evlenmek istememiş belli ki. Yani o insanları yok kel yok göbekli diye reddetmedi emin olun,sadece içi ısınmadı ve istemedi. Onun için üzülmekten vazgeçin,kendi ilişkinizle ilgilenin,mutluluklar..

Bi de kel diye elemesini tuhaf bulmus, ya olamaz mi? Kadinin kirmizi cizgisi belki bu.. Konu sahibi fikirlere ve insanlara cok saygilidir sorsan..
Kel olan eski talibine dönmek istemesi mantıklı bir eylem değil. Bu arada audrey ikonum benim. İyi niyetle okumaya çalışın anlamaya çalışın gözünüzü seveyim

Sizin derdiniz ilişkinizin ciddiye giderken, onların yanında konuşamamanız. Üzülüp, kahrolduğunu nerden çıkardınız? Sizin yanınızda mı dövünüyor? Gerçekten kafaya taksa, renk vermezdi. Siz rahat olun.

Hayır derdim o değil. O sadece eklediğim bir bilgiydi. Yoksa millete ilişkinin gidişatını anlatayım yoksa catlarim düşüncesinde biri degilim

Kel olan eski talibine dönmek istemesi mantıklı bir eylem değil. Bu arada audrey ikonum benim. İyi niyetle okumaya çalışın anlamaya çalışın gözünüzü seveyim
Kötü niyetli oldugunu ve kötü şeyler yapmaya çalıştığını dusunmedim.. Yanlis ifadeler kullandigini kabul etsen hallolacak aslinda..

Kötü niyetli oldugunu ve kötü şeyler yapmaya çalıştığını dusunmedim.. Yanlis ifadeler kullandigini kabul etsen hallolacak aslinda..
Hayır. Ne düşünüyosam onu söyledim. Pişman olup eskilere geri dönmesi ibretliktir ve tüm forum ibret alsın. Akrabamin saçları azaldı bu arada göbeği var diye de dertlenmeye başladı. Binlerce ibret var bu baslikta:)

Benim sonum sanırım bu.bi defa boşandım nişnlımdan yine ayrılasım var olmayacak bu iş yaş oldu33.acilen benim evlenebileceğim birini bulup çocuk yapmam lazım.nişanlımdan hayır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…