- 14 Ekim 2016
- 7.141
- 48.186
- 548
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Gülme kriziİbret alan çıksın
Sen okuyorsun yani?Okusaydin iyiydi. Eski talipleriyle görüşmek istiyor belki ondan demisimdir?
SormaaNiye o kadar çok aldın bana kalmadı :)
Ne kötüsü arkadas. İyi misin sen? Kendi sorunlarını hallettin mi diye sordum.Niye böyle kötüsünüz ya. Yazıklar olsun
Güldüm yaa, hayır tabii ki değilim pijamaYoksa bahsedilen bekar hanım sen misin?
Sondaki cumlen sarkazm değildi yani:)Ne kötüsü arkadas. İyi misin sen? Kendi sorunlarını hallettin mi diye sordum.
Bi de kel diye elemesini tuhaf bulmus, ya olamaz mi? Kadinin kirmizi cizgisi belki bu.. Konu sahibi fikirlere ve insanlara cok saygilidir sorsan..Ibret alacagimiz seyi anlayamadim ben?
Hayattaki tek amac evlenmek , onunuze geleni redderseniz 40 oldugunuzda boyle aglarsiniz mi demek istediniz?
Haklisiniz tabi , hayattaki en buyuk amac evlenmek olmali , bunum icin dunyaya geliyoruz , sevmek sevilmek , calismak , uretmek , dunyaya birseyler katmak , ogrenmek gibi amaclar anca filmlerde olur
Bizim 20 de hemen evlebmemiz lazim , sevgi ask onemli degil
Kel olan eski talibine dönmek istemesi mantıklı bir eylem değil. Bu arada audrey ikonum benim. İyi niyetle okumaya çalışın anlamaya çalışın gözünüzü seveyimBi de kel diye elemesini tuhaf bulmus, ya olamaz mi? Kadinin kirmizi cizgisi belki bu.. Konu sahibi fikirlere ve insanlara cok saygilidir sorsan..
Hayır derdim o değil. O sadece eklediğim bir bilgiydi. Yoksa millete ilişkinin gidişatını anlatayım yoksa catlarim düşüncesinde biri degilimSizin derdiniz ilişkinizin ciddiye giderken, onların yanında konuşamamanız. Üzülüp, kahrolduğunu nerden çıkardınız? Sizin yanınızda mı dövünüyor? Gerçekten kafaya taksa, renk vermezdi. Siz rahat olun.
Kötü niyetli oldugunu ve kötü şeyler yapmaya çalıştığını dusunmedim.. Yanlis ifadeler kullandigini kabul etsen hallolacak aslinda..Kel olan eski talibine dönmek istemesi mantıklı bir eylem değil. Bu arada audrey ikonum benim. İyi niyetle okumaya çalışın anlamaya çalışın gözünüzü seveyim
Hayır. Ne düşünüyosam onu söyledim. Pişman olup eskilere geri dönmesi ibretliktir ve tüm forum ibret alsın. Akrabamin saçları azaldı bu arada göbeği var diye de dertlenmeye başladı. Binlerce ibret var bu baslikta:)Kötü niyetli oldugunu ve kötü şeyler yapmaya çalıştığını dusunmedim.. Yanlis ifadeler kullandigini kabul etsen hallolacak aslinda..
Hayır canım birebir realizmdi.Sondaki cumlen sarkazm değildi yani:)
Neresinden tutsam ofsaytHayır. Ne düşünüyosam onu söyledim. Pişman olup eskilere geri dönmesi ibretliktir ve tüm forum ibret alsın. Akrabamin saçları azaldı bu arada göbeği var diye de dertlenmeye başladı. Binlerce ibret var bu baslikta:)
Tanrilarimiza beğendiremedim demek fnfnfjNeresinden tutsam ofsayt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?