Evlenemeyen akrabam

herkesin kendi hayatı,kendi hür iradesi.Şu söylenebilir,evliliğin yaşı yok,gidene ağlayıp hayıflanmak geçen zamanı getirmez,önemli olan önüne bakıp hayırlı olanı dilemek.şahsen ben nikah ve ölüm saatinin değişmediğine inananlardanım

Talibi var o begenmiyor.
Siz veya biz ne yapabiliriz allah askina?

Kendisi sizin kadar takmiyordur tahminim.
Taksa kusur bulmaz evlenirdi.

Dıger akrabalar gıbı degılsınız çok sanslılar onlar ıcın uzuluyor ve dusuncelı davranıyorsunuz.

Herkes memleketlisi ile evlenseydi çoğalamazdık

Siz onu bunu bırakın kendi kardeşinizle aranızı yaptinizmiki? Yani ben kendimı mutlu edemeyince, dünya bile umrumda olmuyorda ondan sordum.

Bu arada evlenemedi değil, evlenmedi.. Okk.. Eğitim, kültür, maddi durum, boy pos, aile, tüm şartlar eşit olmalı.. Yoksa sizin gibi 10 kere evlenilir, 20 kere boşanılır,oyy canım patatesim
Yoksa bahsedilen bekar hanım sen misin?

Niye o kadar çok aldın bana kalmadı :)

benimde var böyle bir kadın akrabam. şuan 48 yaşında. ünv. yıllarında bir sevgilisi varmış onu çok sevmiş okulun bitmesini falan beklemişler ama okul bitene kadar da ayrılmışlar. sonra babası vefat edincede kendisini tamamen annesine adamış. şimdi sorsanız bin pişman hem gidenin arkasından baktığı için hemde annesinin yalnız kalacağını düşünüp gelen taliplerini değerlendirmediği için. 40 yaşındayken çocuk için evlenirim 45 yaşından sonrada zaten düşünmem diyordu evliliği 48 oldu hala umudu var :) ama bu seferde çok seçici oluyorlar kralı gelse "yok Allah yok"

Laflara bak. Bunda bile kötü niyet haset hava atma durumu bulmuşsun ya alkışlıyorum seni vuhuuuuu fnfjfhfhd

Bu arada evlenemedi değil, evlenmedi.. Okk.. Eğitim, kültür, maddi durum, boy pos, aile, tüm şartlar eşit olmalı.. Yoksa sizin gibi 10 kere evlenilir, 20 kere boşanılır,oyy canım patatesim
Evlenmeye çabalayan insan evlenememis oluyor mantıken. Senin bu kötü niyetini napicaz bilemiyorum

Forumda evlenemeyenlere niye ibret oluyor bu konu, anlamadim? Herkes bu sekilde mi davraniyor mesela, ondan mi evlenemiyor?

İyi biri çok yardimimiza koştu ama işte ruh halini gizleyebilen biri degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…