- 28 Mayıs 2018
- 605
- 900
- 53
- 33
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Dıger akrabalar gıbı degılsınız çok sanslılar onlar ıcın uzuluyor ve dusuncelı davranıyorsunuz.Bir akrabam var kendisi evlenemedi. Yaşı 40 oldu. Ama yıllarca yok kel yok göbekli yok kekeme yok evi yok yok sigara içiyor yok boyu çok uzun yok yakışıklı değil yok memleketimiz aynı değil diye diye taliplerini reddetti.
Ablamın düğünü oldu geçtiğimiz yıl. Tüm düğün mutsuzlardi. Onlar üzgün diye ben de hep onlara uzuldum yüzlerini güldürmeye çalıştım. Şimdi de benim ilişkim ciddi bir boyuta gidiyor annelerimiz tanıştı ve ben yine aynı şekilde bu konulari rahatça onların yanında konuşamıyorum.
Psikolojileri bozuldu ağlayıp duruyor ve bunlar yaşanırken yine talibi çıkıyor ama memleketlisi değil diye reddediyor.
Belki kafa yapınız uyardı dedim ama çok da müdahale etmek istemedim. Elimden ne gelir çok üzülüyorum bu hallerine. Babaları yok annelerinin de psikolojisi bozuk. Abisi de bekâr. Abisini de diğer kızlar aynı sebeplerden reddetti hep.
Forumda evlenemeyenlerin başlıklarını görünce ibret olsun diye yazmak istedim. Nasıl kafa yapısını değiştirebiliriz?
Kendisi şuan pişman eski talipleriyle görüşmeyi kabul ediyor ama iş işten geçti. İbret alma lafımı koca bulmak olarak yorumlayanlar yazmasin
Herkes memleketlisi ile evlenseydi çoğalamazdıkBir akrabam var kendisi evlenemedi. Yaşı 40 oldu. Ama yıllarca yok kel yok göbekli yok kekeme yok evi yok yok sigara içiyor yok boyu çok uzun yok yakışıklı değil yok memleketimiz aynı değil diye diye taliplerini reddetti.
Ablamın düğünü oldu geçtiğimiz yıl. Tüm düğün mutsuzlardi. Onlar üzgün diye ben de hep onlara uzuldum yüzlerini güldürmeye çalıştım. Şimdi de benim ilişkim ciddi bir boyuta gidiyor annelerimiz tanıştı ve ben yine aynı şekilde bu konulari rahatça onların yanında konuşamıyorum.
Psikolojileri bozuldu ağlayıp duruyor ve bunlar yaşanırken yine talibi çıkıyor ama memleketlisi değil diye reddediyor.
Belki kafa yapınız uyardı dedim ama çok da müdahale etmek istemedim. Elimden ne gelir çok üzülüyorum bu hallerine. Babaları yok annelerinin de psikolojisi bozuk. Abisi de bekâr. Abisini de diğer kızlar aynı sebeplerden reddetti hep.
Forumda evlenemeyenlerin başlıklarını görünce ibret olsun diye yazmak istedim. Nasıl kafa yapısını değiştirebiliriz?
Kendisi şuan pişman eski talipleriyle görüşmeyi kabul ediyor ama iş işten geçti. İbret alma lafımı koca bulmak olarak yorumlayanlar yazmasin
Çok ibret aldım patates:) iyi ki evlenecek birini bulmuşsun, haa senin ki benim dibime düşer de, ben ona sümüğümü atmam orası kesin..zira çok örnekleri yaşandı.. Bu hayatta çok önemli şeyler başarmışsın,aklın sıra, artı durumun akıl vermeye gelmiş güyatebrikler. Sevgiler
Yoksa bahsedilen bekar hanım sen misin?Bu arada evlenemedi değil, evlenmedi.. Okk.. Eğitim, kültür, maddi durum, boy pos, aile, tüm şartlar eşit olmalı.. Yoksa sizin gibi 10 kere evlenilir, 20 kere boşanılır,oyy canım patatesim
Kısa boylu, kel vbyi anlarım ama şu memleketlisi meselesi saçmalık yani.
Memleketlisi değil diye evlenmiyorsa net karadenizlidir. Bu olay en çok karadeniz insanında var başka yerde gormedim.
Niye o kadar çok aldın bana kalmadı :)Çok ibret aldım patates:) iyi ki evlenecek birini bulmuşsun, haa senin ki benim dibime düşer de, ben ona sümüğümü atmam orası kesin..zira çok örnekleri yaşandı.. Bu hayatta çok önemli şeyler başarmışsın,aklın sıra, artı durumun akıl vermeye gelmiş güyatebrikler. Sevgiler
benimde var böyle bir kadın akrabam. şuan 48 yaşında. ünv. yıllarında bir sevgilisi varmış onu çok sevmiş okulun bitmesini falan beklemişler ama okul bitene kadar da ayrılmışlar. sonra babası vefat edincede kendisini tamamen annesine adamış. şimdi sorsanız bin pişman hem gidenin arkasından baktığı için hemde annesinin yalnız kalacağını düşünüp gelen taliplerini değerlendirmediği için. 40 yaşındayken çocuk için evlenirim 45 yaşından sonrada zaten düşünmem diyordu evliliği 48 oldu hala umudu var :) ama bu seferde çok seçici oluyorlar kralı gelse "yok Allah yok"Bir akrabam var kendisi evlenemedi. Yaşı 40 oldu. Ama yıllarca yok kel yok göbekli yok kekeme yok evi yok yok sigara içiyor yok boyu çok uzun yok yakışıklı değil yok memleketimiz aynı değil diye diye taliplerini reddetti.
Niye böyle kötüsünüz ya. Yazıklar olsunSiz onu bunu bırakın kendi kardeşinizle aranızı yaptinizmiki? Yani ben kendimı mutlu edemeyince, dünya bile umrumda olmuyorda ondan sordum.
Laflara bak. Bunda bile kötü niyet haset hava atma durumu bulmuşsun ya alkışlıyorum seni vuhuuuuu fnfjfhfhdÇok ibret aldım patates:) iyi ki evlenecek birini bulmuşsun, haa senin ki benim dibime düşer de, ben ona sümüğümü atmam orası kesin..zira çok örnekleri yaşandı.. Bu hayatta çok önemli şeyler başarmışsın,aklın sıra, artı durumun akıl vermeye gelmiş güyatebrikler. Sevgiler
Evlenmeye çabalayan insan evlenememis oluyor mantıken. Senin bu kötü niyetini napicaz bilemiyorumBu arada evlenemedi değil, evlenmedi.. Okk.. Eğitim, kültür, maddi durum, boy pos, aile, tüm şartlar eşit olmalı.. Yoksa sizin gibi 10 kere evlenilir, 20 kere boşanılır,oyy canım patatesim
Forumda evlenemeyenlere niye ibret oluyor bu konu, anlamadim? Herkes bu sekilde mi davraniyor mesela, ondan mi evlenemiyor?Bir akrabam var kendisi evlenemedi. Yaşı 40 oldu. Ama yıllarca yok kel yok göbekli yok kekeme yok evi yok yok sigara içiyor yok boyu çok uzun yok yakışıklı değil yok memleketimiz aynı değil diye diye taliplerini reddetti.
İyi biri çok yardimimiza koştu ama işte ruh halini gizleyebilen biri degilHahahahahahahahahahhahahahahahaha bu yine 40 yaşındaymış benim bi tanıdık 48 yaşında ve doktor.
Oda ayni sebeplerden evlenmedi... ama benim düğünde bi halay çekti ki sana anlatamam kadin coştu
Bence kisilik meselesi.. bazıları kıskanç haset oluyorlar senin elinden bise gelmez patatescim
Bu insanlari akraban evet belki ayip olur ama cokta isin icine sokmicaksin bence nisanina kinana falan çağırma. Biliyorsun mezardakilerin yarısı nazardan yatıyor mezarda. Allahım esirgesin. Dikkat et
Okusaydin iyiydi. Eski talipleriyle görüşmek istiyor belki ondan demisimdir?Forumda evlenemeyenlere niye ibret oluyor bu konu, anlamadim? Herkes bu sekilde mi davraniyor mesela, ondan mi evlenemiyor?
Sevdiğin birisinin bu sebeple psikolojisi bozuluyor sen kayıtsız kalamiyorsunBosverin
Siz niye bu kadar dert edindiniz ki?
Kimseye sans vermemesi ve evlenememesi onun sorunu
Sahsen kimsenin bu sekildeki bir derdini dert edinmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?