Evlenemeyen akrabam

Ibret alamayanlar utansin
Kendisi tapılası ruh eşini bulmuş bulamayanlara hava atıyor. Biz yamuk adamlara denk geldik demek napalım evlenemeyen pardon evlenmek istemeyen ama konu sahibine göre evlenmediği için üzgün ya da kıskanç olan insanlara ibretlik ders veremiyoruz. Bu da bizim ayıbımız olarak şurda dursun

Ben de onu diyecektim.. Bu konunun alt metninde bi "doğru adımlar attim, koca buldum" tınısı var.. Oyle olmasa, insanlarin durumunu bilip bilmeden haddini aşarak ibret ve akillar vermeye çalışmazdı..
Uzuluyormus da, ne yapmasi gerekirmis, ne yapacaksin ya?

Kendi nişanlısı ile tanıştırsın koca yürekli ablamız. Hem o mutlu olur hem de o adamcağız ibretlik dersler veren bu ablamızdan kurtulur.

Ben feminist bir kadınım. Bu hayatta yalnız da varolabilirim çocuksuz da. Günlük yaşamınızdaki eziklikleri bana yansitmayin

Insanin sevecegi adami beklemesi niye tuhaf gelir insana anlamam mumkun dgil
Ben kendisi dünya güzeli olmayan ama sekilcilik Edip aşkı mavi gözlü bı adaydan bulacağına inanan bir kadının zihniyetini değiştirmek istiyorum. Lakin kendisi o reddettiği taliplerinin kusurlarına sahip olmaya başladı bile. İbret alın elbette. Aşk öyle bulunmaz. Memlekete bakarak bulunmaz

Kavga ettigin kadinin sevgi dolu mutlu bi yuvasi ve 2 de yavrusu var yalniz.. Saldiracaksan da dogru duzgun bi yerden saldir..

Ama siz niye hastayım diye kendinize fırsat vermiyorsunuz ki? Benim iki tane ciddi rahatsızlığı olan tanıdığım çok severek evlendiler. Ben de mesela aşık olsam hastalıktan dolayı vazgeçmem.
Sorun da bu ya iki tarafta hasta olsa belki olur ama hep sağlıklı kişiler denk geliyor anlayışlı birini bulabileceğimi hiç sanmıyorum hayırlısı diyelim

Sorun da bu ya iki tarafta hasta olsa belki olur ama hep sağlıklı kişiler denk geliyor anlayışlı birini bulabileceğimi hiç sanmıyorum hayırlısı diyelim
Ciddi bi rahatsizlik mi? Kimse bilmiyor dediğinize gore özel olmali.. Tedavi ya da çözümü olmayan bi sey mi? Bu sebepten kapilari kapatmaniza üzüldüm açıkçası.. O yuzden burnumu soktum biraz, kusura bakmayın..

Feministsiniz öyle mi? Birisine gönderme mi yaptınız bilmiyorum ama dünya güzeli olmayan kadınlar önlerine çıkan ilk erkeği haline şükrederek kabul etmesi gerektiği düşüncesine sahip bir feminist ilk defa görüyorum. Veya "evlenemeyen" diyen. Evlilik mutlak olması gerek bir şey mi? Veya sizin ve toplumun güzellik ve yaş kriterlerine uymayan kadınlar birlikte olacakları erkeklerde fiziksel özellikler arayamaz mı? Size de "evde kaldın madem al bunların arasından seç bi tane" diye bir sürü adam gösterilse siz de kabul etmezsiniz büyük bir ihtimalle ve kabul etmemeniz de çok normal. Asıl ibretlik olaylar evlilerde çıkıyor. Şiddet, aldatma, kötü muamele, isrismar... Siz gerçekten neyin kafasını yaşıyorsunuz? Bir de kendinize feminist diyorsunuz. Siz yalnız ve çocuksuz tek başına ayakta dururken akrabanız bir kadın olarak duramaz öyle mi? Veya "evlenemeyen her kadın evlenen bir kadını kıskanır. O yüzden siz sevincinizi yaşayamazsınız" değil mi? Bir de ibretlik konu açıyorsunuz. Benim annem 15 yaşında evlenen bir çocuk gelin. İbretlik öykü isterseniz onunkini anlatırım ben size... Evlenin de boyunuz uzasın, kocişkonuzla çok mutlu olup ibretlik durumlara düşmeyen çocuklar yetiştirirsiniz umarım...

Bu arada başka kadınların zihniyetine el atmadan önce kendi zihniyetinizi bi gözden geçirin derim...

Estafurullah tamamen umutsuz bir durum değil elbette genetik bir hastalık ve buna bağlı durumlar aynı hastalığa sahip evli ve çocuklu arkadaşlar var onlar bulmuşlar anlaşabilecekleri birini ama bu beni çok geren bir durum başkasına kendini anlatmak hastalıklarını anlatmak zor geliyor

Bence tanismaktan kacinmayin.. Kimbilir, hic sorun etmeyecek biri denk gelecek belki de, Allah büyük..

bu nasıl bir dert ki??
siz zaten biriyle tanışmışsınız, işiniz ilerliyormuş..
o da kendi iradesiyle reddediyor taliplerini..
ortada dert göremedim..
kim neyin ibretini alacak bu durumda??

Offf feminizm de sizin gibi evlenince adam oldum sananlara kaldiysa...
Memleket meselesi sacma olsa da kadinin kriterleri olmasi niye garip olsun ki? Illa herkes evlenmek icin evlenmek zorunda mi?
Nefes alsin yeter dedikleri bu olsa gerek

Yok yanlış anlaşılmasın 2 ayrı cift, ikisinde de kız hasta erkek sağlıklı. Hani yakından taniyorum onlar için sorun olmadı.

Belki de sizin düşündüğünüz kadar onemli değildir. Bence siz de kendinize fırsat verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…