- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi mutlubirpatates
-
Insanin sevecegi adami beklemesi niye tuhaf gelir insana anlamam mumkun dgilBi de kel diye elemesini tuhaf bulmus, ya olamaz mi? Kadinin kirmizi cizgisi belki bu.. Konu sahibi fikirlere ve insanlara cok saygilidir sorsan..
Insanin sevecegi adami beklemesi niye tuhaf gelir insana anlamam mumkun dgilBi de kel diye elemesini tuhaf bulmus, ya olamaz mi? Kadinin kirmizi cizgisi belki bu.. Konu sahibi fikirlere ve insanlara cok saygilidir sorsan..
Konu sahibi habire ibretlik ders verme peşinde. Yorulmadı ibret kelimesini yazmaktanNeresinden tutsam ofsayt
Ibret alamayanlar utansinKonu sahibi habire ibretlik ders verme peşinde. Yorulmadı ibret kelimesini yazmaktan
Kendisi tapılası ruh eşini bulmuş bulamayanlara hava atıyor. Biz yamuk adamlara denk geldik demek napalım evlenemeyen pardon evlenmek istemeyen ama konu sahibine göre evlenmediği için üzgün ya da kıskanç olan insanlara ibretlik ders veremiyoruz. Bu da bizim ayıbımız olarak şurda dursunIbret alamayanlar utansin
Ben de onu diyecektim.. Bu konunun alt metninde bi "doğru adımlar attim, koca buldum" tınısı var.. Oyle olmasa, insanlarin durumunu bilip bilmeden haddini aşarak ibret ve akillar vermeye çalışmazdı..Kendisi tapılası ruh eşini bulmuş bulamayanlara hava atıyor. Biz yamuk adamlara denk geldik demek napalım evlenemeyen pardon evlenmek istemeyen ama konu sahibine göre evlenmediği için üzgün ya da kıskanç olan insanlara ibretlik ders veremiyoruz. Bu da bizim ayıbımız olarak şurda dursun
Kendi nişanlısı ile tanıştırsın koca yürekli ablamız. Hem o mutlu olur hem de o adamcağız ibretlik dersler veren bu ablamızdan kurtulur.Ben de onu diyecektim.. Bu konunun alt metninde bi "doğru adımlar attim, koca buldum" tınısı var.. Oyle olmasa, insanlarin durumunu bilip bilmeden haddini aşarak ibret ve akillar vermeye çalışmazdı..
Uzuluyormus da, ne yapmasi gerekirmis, ne yapacaksin ya?
Çok ayıp. Nerede bı hava cümlesi okudun? Komplekslerinizle bogulmayin aman dikkatKendi nişanlısı ile tanıştırsın koca yürekli ablamız. Hem o mutlu olur hem de o adamcağız ibretlik dersler veren bu ablamızdan kurtulur.
Ben feminist bir kadınım. Bu hayatta yalnız da varolabilirim çocuksuz da. Günlük yaşamınızdaki eziklikleri bana yansitmayinBen de onu diyecektim.. Bu konunun alt metninde bi "doğru adımlar attim, koca buldum" tınısı var.. Oyle olmasa, insanlarin durumunu bilip bilmeden haddini aşarak ibret ve akillar vermeye çalışmazdı..
Uzuluyormus da, ne yapmasi gerekirmis, ne yapacaksin ya?
Ben kendisi dünya güzeli olmayan ama sekilcilik Edip aşkı mavi gözlü bı adaydan bulacağına inanan bir kadının zihniyetini değiştirmek istiyorum. Lakin kendisi o reddettiği taliplerinin kusurlarına sahip olmaya başladı bile. İbret alın elbette. Aşk öyle bulunmaz. Memlekete bakarak bulunmazInsanin sevecegi adami beklemesi niye tuhaf gelir insana anlamam mumkun dgil
Neden pembik gelin imaji ciziyosun o zaman?Ben feminist bir kadınım. Bu hayatta yalnız da varolabilirim çocuksuz da. Günlük yaşamınızdaki eziklikleri bana yansitmayin
Kavga ettigin kadinin sevgi dolu mutlu bi yuvasi ve 2 de yavrusu var yalniz.. Saldiracaksan da dogru duzgun bi yerden saldir..Ben kendisi dünya güzeli olmayan ama sekilcilik Edip aşkı mavi gözlü bı adaydan bulacağına inanan bir kadının zihniyetini değiştirmek istiyorum. Lakin kendisi o reddettiği taliplerinin kusurlarına sahip olmaya başladı bile. İbret alın elbette. Aşk öyle bulunmaz. Memlekete bakarak bulunmaz
Sorun da bu ya iki tarafta hasta olsa belki olur ama hep sağlıklı kişiler denk geliyor anlayışlı birini bulabileceğimi hiç sanmıyorum hayırlısı diyelimAma siz niye hastayım diye kendinize fırsat vermiyorsunuz ki? Benim iki tane ciddi rahatsızlığı olan tanıdığım çok severek evlendiler. Ben de mesela aşık olsam hastalıktan dolayı vazgeçmem.
Ciddi bi rahatsizlik mi? Kimse bilmiyor dediğinize gore özel olmali.. Tedavi ya da çözümü olmayan bi sey mi? Bu sebepten kapilari kapatmaniza üzüldüm açıkçası.. O yuzden burnumu soktum biraz, kusura bakmayın..Sorun da bu ya iki tarafta hasta olsa belki olur ama hep sağlıklı kişiler denk geliyor anlayışlı birini bulabileceğimi hiç sanmıyorum hayırlısı diyelim
Ben kendisi dünya güzeli olmayan ama sekilcilik Edip aşkı mavi gözlü bı adaydan bulacağına inanan bir kadının zihniyetini değiştirmek istiyorum. Lakin kendisi o reddettiği taliplerinin kusurlarına sahip olmaya başladı bile. İbret alın elbette. Aşk öyle bulunmaz. Memlekete bakarak bulunmaz
Estafurullah tamamen umutsuz bir durum değil elbette genetik bir hastalık ve buna bağlı durumlar aynı hastalığa sahip evli ve çocuklu arkadaşlar var onlar bulmuşlar anlaşabilecekleri birini ama bu beni çok geren bir durum başkasına kendini anlatmak hastalıklarını anlatmak zor geliyorCiddi bi rahatsizlik mi? Kimse bilmiyor dediğinize gore özel olmali.. Tedavi ya da çözümü olmayan bi sey mi? Bu sebepten kapilari kapatmaniza üzüldüm açıkçası.. O yuzden burnumu soktum biraz, kusura bakmayın..
Bence tanismaktan kacinmayin.. Kimbilir, hic sorun etmeyecek biri denk gelecek belki de, Allah büyük..Estafurullah tamamen umutsuz bir durum değil elbette genetik bir hastalık ve buna bağlı durumlar aynı hastalığa sahip evli ve çocuklu arkadaşlar var onlar bulmuşlar anlaşabilecekleri birini ama bu beni çok geren bir durum başkasına kendini anlatmak hastalıklarını anlatmak zor geliyor
Yok yanlış anlaşılmasın 2 ayrı cift, ikisinde de kız hasta erkek sağlıklı. Hani yakından taniyorum onlar için sorun olmadı.Sorun da bu ya iki tarafta hasta olsa belki olur ama hep sağlıklı kişiler denk geliyor anlayışlı birini bulabileceğimi hiç sanmıyorum hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?