+1 kırk yıl düşünsem aklıma böyle bir şey takılmaz.Yani ilk defa bir insanin fake olabilecehindennsuphe ettim. Cok sacma.
haklısınız cahillik ediyorumZaten boyle saçma düşünmeye devam ederseniz evlenebileceginizi de düşünmüyorum . Ben hiç bir adet ağrısı cektigimi hatırlamıyorum. Adet mi oluyorum ne oluyor hiç anlamadan 5 günde biterdi. 2 yıl doğum kontrol hapı kullandığım halde bile bırakır bırakmaz hamile kaldım . Söyledikleriniz o kadar saçma ki ..........
Göğüs için birakacaksa bıraksın zaten .
ha birde geç adet oldum lise 1 deBende geç adet olduğum için arkadaşım gec olanlar kısır olur demişti çocuk aklimla ne uzulmustum. Herşey nasip bunlar kıstas değil.
Diğer durum içinse bebeginiz olup süt dolunca buyurler merak etmeyin.Hem bir genelleme daha var kucuk goguslerde süt bol olur diye.
işim de gücüm de var çok şükür takacak başka sorunum yok galibasen şaka mısın yaaBence psikolojik olarak takıntı haline getirmişsin. Ve bu düşüncelerin hiç mi ama hiç bana mantıklı gelmedi. Göğüslerin küçük diye seni boşayacak adamı mı dert ediyosun şimdiden.Hee bi sancısız adet oluyosun diye çocuk olmaz fikri nedir yahu . Belliki işin gücün derdin tasan yok saracak mevzu çıkarıyosun kendine.
Bence de :)işim de gücüm de var çok şükür takacak başka sorunum yok galiba
:)))))Bence de :)
valla beni en iyi sen anlamışsın teşekkürlerBen en azından küçük meme konusunda seni anlıyorum. Küçük memesi olmayan da anlayamaz. Küçük memeli kadınların hepsi de aynı korkuyu yaşamıştır. Meme bu ya. Kadınlığın en büyük belirtilerinden biri. Olmayınca bi mutsuz hissediyor insan. Giydiğin elbiseler dolmaz, sırtı açık bir şey giymek kabus. Hele bir de kilo alırsan. Benim göbeğim memelerimi geçti. Eskiden 38 bedenken çok takmıyordum. Tamam küçük meme ama düz bir karın ince bacaklar. Şimdi aynada göbek memeden ilerde.
Ama sorun olmuyor. Seni seven adam öylece seviyor. Spesifik olaram meme olayını çok önemsemiyorsa sanmam ki sorun olsun. Ama dolgulu sütyen giyince bi süpriz faktörü oluyor tabi :)
Annem de ağrısız adet görürdü ve hamile kalan pek çok tanıdığım da öyle. İkinci meseleye gelirsek, madem ki göğüslerin seni rahatsız ediyor; bence yaptır derim. Ama silikon yaptırırsan ilerde emziremezsin, silikonu çıakrman gerekir. Bitkisel kürler dene bence. Göğüs büyüten otlar varUtanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
Annem de ağrısız adet görürdü ve hamile kalan pek çok tanıdığım da öyle. İkinci meseleye gelirsek, madem ki göğüslerin seni rahatsız ediyor; bence yaptır derim. Ama silikon yaptırırsan ilerde emziremezsin, silikonu çıakrman gerekir. Bitkisel kürler dene bence. Göğüs büyüten otlar var
Göğüs ile doğumun alakası yok.benimde göğüs ucum yok ve 70 sudyen takardım. Doğum yaptım uçta çıktı 90 sütyen de taktım şimdi75. Takılacak bişey değil. Bende doğuştan rahimin yok falan sandım. Allah korusun o daha zor bir durum. Hatta seninki ile kıyas edilemezUtanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
emzirilmiyorsa neden yaptırayım değil miAnnem de ağrısız adet görürdü ve hamile kalan pek çok tanıdığım da öyle. İkinci meseleye gelirsek, madem ki göğüslerin seni rahatsız ediyor; bence yaptır derim. Ama silikon yaptırırsan ilerde emziremezsin, silikonu çıakrman gerekir. Bitkisel kürler dene bence. Göğüs büyüten otlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?