Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

ah keşke benimde adetim ağrısız olsa iğnesiz geçmiyordu ayakta duramıyodum 5 gun.... sonra dogum kontrol hapi kullanmaya başladım ağrılar için öyle kurtuldum

Yani ilk defa bir insanin fake olabilecehindennsuphe ettim. Cok sacma.

Fake degilskn anladim.
Kac beden gögüslerin cok sorun ediuorsan silikon taktirabilirsin ilerde.
Asil ağrıli ve düzensiz adet görürsen hamile kalmanda sıkıntı cikarabilir.
Kusura bakma cidden tuhaf geldi o yüzden basta twpki verdim.

Zaten boyle saçma düşünmeye devam ederseniz evlenebileceginizi de düşünmüyorum . Ben hiç bir adet ağrısı cektigimi hatırlamıyorum. Adet mi oluyorum ne oluyor hiç anlamadan 5 günde biterdi. 2 yıl doğum kontrol hapı kullandığım halde bile bırakır bırakmaz hamile kaldım . Söyledikleriniz o kadar saçma ki ..........
Göğüs için birakacaksa bıraksın zaten .

haklısınız cahillik ediyorum

bir tanıdık 45-46 kg falandı 17 yaşında evlendi çöp gibiydi
çocuğu oldu emzirdi 4 tane çocuğu var
kız kardeşi de çöp gibiydi ama ona göre biraz daha iyiydi, adet günleri sancılı olurdu çoğu zaman iğne vurulurdu ama evlendikten sonra 17-18 ay sonra hamile kaldı (eş tarafında çocuğu olmayan var buyüzden hiç korunmadılar) onun da sütü pek olmuyordu (stresli bir evliliği vardı)

Bende geç adet olduğum için arkadaşım gec olanlar kısır olur demişti çocuk aklimla ne uzulmustum. Herşey nasip bunlar kıstas değil.
Diğer durum içinse bebeginiz olup süt dolunca buyurler merak etmeyin.Hem bir genelleme daha var kucuk goguslerde süt bol olur diye.

ha birde geç adet oldum lise 1 de

sen şaka mısın yaa Bence psikolojik olarak takıntı haline getirmişsin. Ve bu düşüncelerin hiç mi ama hiç bana mantıklı gelmedi. Göğüslerin küçük diye seni boşayacak adamı mı dert ediyosun şimdiden.Hee bi sancısız adet oluyosun diye çocuk olmaz fikri nedir yahu. Belliki işin gücün derdin tasan yok saracak mevzu çıkarıyosun kendine.

işim de gücüm de var çok şükür takacak başka sorunum yok galiba

Ben en azından küçük meme konusunda seni anlıyorum. Küçük memesi olmayan da anlayamaz. Küçük memeli kadınların hepsi de aynı korkuyu yaşamıştır. Meme bu ya. Kadınlığın en büyük belirtilerinden biri. Olmayınca bi mutsuz hissediyor insan. Giydiğin elbiseler dolmaz, sırtı açık bir şey giymek kabus. Hele bir de kilo alırsan. Benim göbeğim memelerimi geçti. Eskiden 38 bedenken çok takmıyordum. Tamam küçük meme ama düz bir karın ince bacaklar. Şimdi aynada göbek memeden ilerde.
Ama sorun olmuyor. Seni seven adam öylece seviyor. Spesifik olaram meme olayını çok önemsemiyorsa sanmam ki sorun olsun. Ama dolgulu sütyen giyince bi süpriz faktörü oluyor tabi :)

valla beni en iyi sen anlamışsın teşekkürler

Annem de ağrısız adet görürdü ve hamile kalan pek çok tanıdığım da öyle. İkinci meseleye gelirsek, madem ki göğüslerin seni rahatsız ediyor; bence yaptır derim. Ama silikon yaptırırsan ilerde emziremezsin, silikonu çıakrman gerekir. Bitkisel kürler dene bence. Göğüs büyüten otlar var

Silikon bildiğim kadarı ile emzirmeye engel değil.
Bitkisel kürlerin de işe yarayacağını sanmıyorum. Benim şöyle bir mottom var. Eğer kremdir, ottur dudak büyütse kirpik uzatsa kelliğe çare olsa meme büyütse dünyada ince dudaklı, kısa kirpikli, kel ve küçük memeli insan kalmazdı. O yüzden zamanında dudak dolgunlaştırıcı lipstickler mi dersin, kirpik uzatıcı jeller mi dersin para bayılmış olmama rağmen artık dur dedim bunlara.

soyledığınız şeylerın gebelikle alakasını goremedım ben ... hem adetınız duzenlı ıse korkmanıza gerek yok... sancı olur olmaz çok mu muhım??

Göğüs ile doğumun alakası yok.benimde göğüs ucum yok ve 70 sudyen takardım. Doğum yaptım uçta çıktı 90 sütyen de taktım şimdi75. Takılacak bişey değil. Bende doğuştan rahimin yok falan sandım. Allah korusun o daha zor bir durum. Hatta seninki ile kıyas edilemez

emzirilmiyorsa neden yaptırayım değil mi
o bitkisel kürler de bırakınca eski haline dönüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…