Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

Evleneceğin erkek daha senle gorusursek sütyen bedenini biliyor olur merak etme
erkekler inceliyor çünkü e seni de bilerek alır hem bilmesede bu boşanma sebebi değil çok dert ediyorsa silikon taktirir tabi sende istersen
ben destekli kullanıyorum ama

Tövbe estağfurullah dediklerinle ne alakası var çocuk olup olmamasının
Hiç takılma bunlara bende adet olduğumu hiç anlamam ağrım olmaz ama çocuğum var
Kafana takma böyle saçma şeyleri

Bu inanışlarla evlenip çocuk sahibi olma zaten. Lütfen biraz okuyum birde doktora muayene olup rahatlayın.

Bu kadar kafana takacağına ameliyat ol. Neden abartıyorsun ki?

Hayy Allah bu saçmalıkları söyleyen kim acaba?

Ölürcesine sancılı olur reglim.
Her ay böyle bu ay acile gittim hatta.

2 yıldır korunma yok, çocuk yok.

Palavralara aldırma diyorum :)

Sadece memelerin icin senle evlenmek isteyecek biri olmasin hayatinda, seni dunyanin en guzel kadini olarak gorsun insaAllah, önemli olan bu..

Keşke benimki de sizinki gibi kolay geçseydi ya bazı aylar hastaneli oluyorum o kadar kötü

Aynen öyle benim de büyük değiller ama tişörtlerim hep süt lekesi oluyor.

Canım bender ağrısız adet oluyorum....
Not.. 4.5 yaşındadır oğlum var.. bekarligimdan beri ağrısız adet olurum..

Halkin batil inanclarina İnanmayin ole sey olur mu canim benim yengemde agri cekmiyo ama 4 tane cocugu var onla o cook farkli

goguslerini estetik yaptir ne olacak maddi durumun varsa kimler yaptiriyor kimler . diger konuya gelince benimde agrisiz olurdu cadi bir kizim var suanda onunla onun hic baglantisi yok yani hatta daha rahat gecer hamileligin...

http://i.hizliresim.com/L3P3JZ.png
böyle işte

Canım çok aklına takılıyor anlaşılan bi kadın doğum uzmanına görünsen de sana hormon tahlilleri yapsa seninde için rahat olurdu hem bişey varsa evlenmeden tedavi olurdun hormonal durumdan bahsediyorum..

Ballısın çok haberin yok

Bu sacma sapan fikirleri kafandan at gulerler insana goguslerin hamile kalinca buyur bide seni gercekten seven biriyle evlenirsen goguslerini takmaz bile

Bende ağrısız adet olanlardanım ve 10 aylık bir bebeğim var canım:)

Cocukla bunlarin alakasi yok ..ayrica seni gogus icin seven erkekten de hayir gelmez zaten.. herkesin zevki de bir degil tabi

Bunlar Nasıl şehir efsaneleri böyle??
Vay ki, vay diyorum

Benim arkadaşımda hiç adet sancısı çekmedi 2 tane çocuğu var şimdi

Bu konu saka olmali heralde

ilk bahsettiğin şeyleri ilk defa duyuyorum ama gögüs konusunda destekli gögsünü olduğundan çok büyük gösteren südyen kullanma bu kandırmadan başka birşey olmuyor

ağrısız adet olanın çocuğu olmuyomuymuş, ben ağrıdan ölüyorum kıvranıyorum benim niye olmuyo o zaman

benimde bekarken hiç ağrım olmazdı.iki kızım var bilmem anlatabildim mi

dalga geciyorsun degil mi? yani insallah dalga geciyorsundur.

Canim ne alaka adet sancısı çekmeyenin çocuğu olmaz ? Ben hiç adet sancisi nedir bilmezdim, çok şükür kizim var , ve ben polikistik Over olduğum halde hamile kaldim, benim gögüslerimde küçük eşimle 5 senedir evliyim boşamadı yani beni, böyle şeyleri bence kafana takma, Nadide Sultan gibi memelerin olsa ne olucak ....

Benimde göğüslerim küçüktü evlenince 1 beden dogumlardan sonrada 1 beden daha arttı ideal oldu kafana takma çok büyük olanlar var onların durumu daha zor

Anlar boylese daha çok anlar merak etme bunu bilip gelir.

Ameliyat olmaya karar verirsen benden alıp sana ekletebiliriz

Bıçak korkun mu yoksa başta yazdığın boşar beni istemez sevmez memelerim yok görür .... korkusu mu hangisi daha ağır basıyor karar ver

ne alakası var ya küçük göğüslü kaç tane hastam oldu resmen şakır şakır süt geliyor bebkleri olunca bunları niye düşünüyorsunuz ki. ayrıca ağrılı adet olanların hemen çocuğu oluyormuymuş ne saçma benimde hiç ağrım olmazdı ama bir kızım var bir 10 haftalık kalbi duran bebeğim var ve şuanda hamileyim ayrıca birde kimyasal gebelik yaşadım o zaman ne demeliyim 4 senede bu kadar çok gebelik yaşamış biri olarak ALLAH a şükür ağrılı adet olmuyorum yoksa her yıl bir tane doğururmuyum diye korkmam gerekirdi sanırım... canım bence seni sen olduğun için sevecek bir memesi küçük poposu büyük diye düşünmez. bir komşu ablamız vardı inanamazsın o kadar zayıftıki doğum yapar ertesi ay normal sıfır bedene dönerdi resmen kemik gibiydi çocuklarınıda hep emzirdi ve 3 çocuğu oldu bence bu söyledğin herşey nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…