ilk bahsettiğin şeyleri ilk defa duyuyorum ama gögüs konusunda destekli gögsünü olduğundan çok büyük gösteren südyen kullanma bu kandırmadan başka birşey olmuyorUtanarak yazıyorum fiziken çok şükür başka sıkıntım yok güzel olduğum da söylenir.
Ama sırf bu konudan kendime güvenim azalıyor
25 yaşındayım aklımdan bu konu hiç çıkmıyor,
Bir ilişkiye başlamaya korkuyorum, başlasam da evlendiğim gün adam beni boşar diye düşünüyorum.
Göğüslerim çok küçük, yani baya küçük neden gelişmedi anlamıyorum, sebebini bilmiyorum.
Çok düzenli adet oluyorum ama hiç ağrı çekmiyorum.
Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış.
Bir de göğüslerim küçük ya çocuğum olmaz sanırım.
Korkuyorum çook.
Evlendiğim gün göğüslerimin neredeyse yok gibi olduğunu gören adam sırf bu yüzden beni boşar mı ?.
Daha bekarım bir ilişkim de yok ama bu sorular yüzünden kabuslar görüyorum.
İlişkiye başlamaya korkuyorum.
Başlasam da bastırılmış bu korkum yüzünden bir noktada başka sebepten bitiyor.
çoğu meme severadamlarin kafasi gogusleremi calisiyomus
O niye öyleymiş ki :)benim de göğüslerim o kadar küçük ki utanmasa sırtımda çıkcakmış o derece
ama allaha şükür onları seven bir kocam ve 8 ay onlarla beslediğim 15 aylık bir bebem var..
ki evlenmeden önce pko tedavisi gördüm ve ilacı bırakınca 3. denemede hamile kaldım..
daha başka cevap ister misin arkadaşım??
bi de bugün bi yazı okudum sosyoekonomik durumu zayıf olan erkekler büyük göğüs seviyormuş. sosyoekonomik durum yükseldikçe erkekler daha küçük göğüslü kadınları tercih ediyormuş..
demek kiii zengin koca bulmak için ideal bir kadınsın
Ay hadi inşallah :)Ayrıca evlendikten hele ki çocuk olduktan sonra o göğüsler bi büyüyecek ki sorma :)
haklısınız ama çok takıyorum bu konuyuNasıl ya ne garip bir konu.
Yani hayatınızda herşey mükemmel de memeye mi taktınız kafayı. belki gögüs kanserisiniz gögüslerinizin alındıgını düşünün siz intihar edip ölürsünüz heralde. benim meme için alacak adamı bende şeyi için alırım. töbe estagfurullah.
biz de böyle konular konuşulmaz ailede ya da sülalede ayıp karşılanır o yüzden25 yaşında bir insan nasıl böyle şeylere inanır anlamıyorum ya, hiç mi gözlemlemediniz şimdiye kadar çevrenizi ya da hiç mi bir yayın falan okumadınız bu konularla ilgili? Ergen ergen sorular soruyorsunuz ki o yaşlardaki kızlar bile sormaz bunları be yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?