Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

Benim de göğüsler küçük ama neyse benim popom büyük en azından ordan kurtarırım belki. Çocuk konusuna gelecek olursak tanıdıklarım var küçük göğüslü cocukları oldu ama nasıl emzirdiler çocuğu onun orasını hiç bilmiyorum

ilk bahsettiğin şeyleri ilk defa duyuyorum ama gögüs konusunda destekli gögsünü olduğundan çok büyük gösteren südyen kullanma bu kandırmadan başka birşey olmuyor

ağrısız adet olanın çocuğu olmuyomuymuş, ben ağrıdan ölüyorum kıvranıyorum benim niye olmuyo o zaman

Seni begenen boyle begensin denebilir ama insan uzulur benimmablamin bir arkadasinin gogusleri gelismemis evlenmeden soylemis kocasi kabul etmis sorunda etmemis boyle erkekler var ama bu nasil soylenir soylenmelimidir bilmiyorum ...bu arada Hormon testi yaptirdinizmi?

Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış nedir yaa. 25 yaşında insansınız böyle bişeye nasıl inandınız acaba hayret doğrusu. Bu bdv'de daha ne kadar şaşırıcam bilmiyorum ucu bucağı yok heralde. Onun dışında göğüsleri küçük diye boşanılan bi bayanda ne gördüm ne de duydum. Bu da ayrı bi gariplik ama o konuda takıntı yapmışsınızdır bı sebeple sağlıklı düşünemiyorsunuzdur diye bişey diyemiyorum. Fakat adeti sancısız geçenin hamile kalamicağı sözüne inanmış olmanız tek kelimeyle ibret öyküsü.

benimde bekarken hiç ağrım olmazdı.iki kızım var bilmem anlatabildim mi

O niye öyleymiş ki :)
Zengin koca istemiyorum ama ben

Küçük göğüslülerde daha çok süt oluyor gözlerimle gördüm yani

Halt etmiş onu diyenler seni den oldugun içn sevsin zaten.Göğüslerin için degil.Belki adam küçük sevecek nereden biliyorsun tek sorun bu olsun.Benim halamında küçüktü üç cocugu vardı.Benim adetimde senin gibi şimdi 3 yaşında bir oğlum var.Salla bu lafları hayatını yaşa en güzel yaşlarındasın sen.

Evleneceğin erkek daha senle gorusursek sütyen bedenini biliyor olur merak etme
erkekler inceliyor çünkü e seni de bilerek alır hem bilmesede bu boşanma sebebi değil çok dert ediyorsa silikon taktirir tabi sende istersen

25 yaşında bir insan nasıl böyle şeylere inanır anlamıyorum ya, hiç mi gözlemlemediniz şimdiye kadar çevrenizi ya da hiç mi bir yayın falan okumadınız bu konularla ilgili? Ergen ergen sorular soruyorsunuz ki o yaşlardaki kızlar bile sormaz bunları be yav.

Nasıl ya ne garip bir konu.
Yani hayatınızda herşey mükemmel de memeye mi taktınız kafayı. belki gögüs kanserisiniz gögüslerinizin alındıgını düşünün siz intihar edip ölürsünüz heralde. benim meme için alacak adamı bende şeyi için alırım. töbe estagfurullah.

haklısınız ama çok takıyorum bu konuyu

biz de böyle konular konuşulmaz ailede ya da sülalede ayıp karşılanır o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…