Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

Agrılı adetle oluyorsa cocuk suan futbol takımı kurmam gerekırdı fakat ıkı yıldır ugrasmama ragmeb hamıle kalamadım ggus knusuna gelırsek bazıları kucuk sever takma kafana

Aman bende hamileliğimde göğüslerim hiç büyümedi sütüm olmayacak galiba diye takmıştım kafaya, doktora bile sordum sütün göğüs büyüklüğü ile ilgisi olmadığını söylemişti. Adet ağrısına gelince, valla oldum olası hiç anlamadım adet olduğumu o yüzden rezil olmuşluğum çoktur. Hani adet ağrısı geçtim, asabiyet,sinir göğüslerde ağrı vs. de olmadı. Kısacası söylediğin şeylerin birbiri ile ilgisi yok.

Allah aşkına ya küçükte değilsiniz bnu hurafeleri kim sokuyor kafanıza. Çocukla göğüs büyüklüğünün alakasını söyler misiniz bana yani çocuk rahimde büyür gelişir göğüsle ne alakası var ya. Zaten onlar o zaman süt dolacak şişecek. Seni sevecek adam da zaten göğüslerine bakmaz hayatta tek küçük göğüslü sen değilsin herkes evleniyorsa sende evlenirsin. Benimde göğüslerim öyle 70 beden kullanıyorum eşimin hiçbir şikayeti yok neden olsun ki. Regl ağrısız geçen neden hamile kalamasın var mı mantıklı bir nedeni. Rgl tarihleriniz düzenli ise korkmanıza gerek yok.

Valla göğsün küçük diye seni evlendiğin gün boşayacak bi dang.l.k la karşılaşmazsan eğer çocuk konusunda endişen olmasın.. Adetlerim çocukluğumdan beri beni bayıltıp hastanelere kaldıracak kadar sancılı geçer.. 2 Evlilik yaptım hala durumum aynı Memelere gelince küçültme ameliyatı olduğum halde hala çok büyükler yeterince küçültememişim o derece yani.. ama hamile kalamıyorum 6 aydır Yani bu konularla pek ilgisi yok o olayların Kafana takma

Benimde öyleydi küçüktü ama çok şükür sıkıntı olmadı
Sen rahat edersen karşında ki de rahat olur
Sen önce mutlu ol kendinle vücudunla ondan sonrasını düşünme

Hem göğsüm küçük hem adetlerim düzenli ve ağrısızdır ama hamile kalabildim. Bu hurafeler nerden geliyor anlamıyorum.

senın konuların

yınede cıddeye alıp cevap verım...

ben adet oldugumda hıc agrı yasamadım 15 yasımda basladım adet olmaya 29 yasıma kadar... hatta hep 2 gun ve cok az olur
4 ay once dogum yaptım

benım goguslerım buyuk ve ben bundan rahatsızım bıde dogum ve sut eklendı airbaglerım benı ucuracak sankı

baska sıkıntın var mı bosuna konu acma burdan yaz cevaplayalım

Ağrı'ya sızıya meme boyutuna göre hamile kalma oranını bilmiyordum şok oldum. Yok öyle birşey, genetik açıdan bazı özelliklerin böyle doğum yapınca büyür göğüslerin keşke her dert bunun gibi olsa

Sen 25 yaşında olduğuna emin misin sorular bana ergen takıntıları gibi geldi

agrısız adet çekenin cocuğu olmaz doğru değil ki adet sancısı genel de üşütmekten olur
gögüs olayında ise cözüm olur canım bunları düşünme afedersin küçük gögüslü olan ark. bile evlendi
ha ilerde eşin sıkıntı eder o zaman küçük bir operasyon geçirirsin tabi sende istersen

Kızım buraya derdini yazmayı biliyorsunda google a yazıp böyle birşey var mı diye niye araştırmayımı bilmiyorsun?

Azıcık OKUYUN. Sadece internette onu bunu kovalamayın bilmediğinizi yazın OKUYUN ÖĞRENİN.

Evinde bilgisayar olan internet kullanabilen insansın bu kadar CAHİLLİK olmaz.

Ondan sonra her denene inanıyorsunuz. CAHİLLİĞİN ceremesini hep beraber çekiyoruz.

OKU .

Bnde de popo yok dumduz derdimki beni kimse almaz..erkeker icin kalcca gogusten daha onmli...eee ben öleyim ozamn:)))
Calis para biriktir estetik yaptirirsin..bende oyle yapicam..ama bunu kimse begendin diye degil aynaya baktigimda ben kendimi begeneyim diye yaptiricam

Herseyden onemlisi sensin degerlissin...seni sen oldugun icin seven umarim karsina cikar

Adetim o kadar ağrısızdır ki görmeden anlamam. Cahilce Bi yöntemle de olsa korunurken ilk 10 günde hamile kaldım:)
Göğüslerimde de pek iş yok belki sizinkinden azıcık büyüktür :)
Eşim çok tatlıdır ciddi Bi sorunumuz yok anlayacağınız bunlar sadece saplantı. Kendinizi rahat bırakın, hayat güzel,kuşlar uçuyor

Bırak seni insanlar olduğu gibi sevsin .. Sevdiğin adamın koca memelileri sevdiğini sonradan öğrendiğinde kendini meme büyütücem die heder etmede.. Ne bilion belki sevipte evleneceğin adamında şeyi küçüktür oda ya hamile bırakmazsam die korkuyordur böyle evhamlara şimdiden kapılma derim. O erkekler önce kendi şeylerine baksınlar o konuda kendilerinin yetersiz olduklarını söylediğin an gözleri büyük küçük meme falan görmez. Doğurgan olup olmadığınıda basit bir kadın doğum kontrolünde öğrenebilirsin.

Seni göğüslerin için alan hiç almasın daha iyi zaten. Böyle şeyler düşünüp canını sıkma lütfen.Rahat ol. Herşey olacağına varır.

Ben sana ornek olayim. Benim goguslerim hic cikmadi neredeyse hic dert etmedim umursamadim. Evlendim bile 5 yil oldu hemde. Simdi o olmayan dedigim goguslerimle bebegimi emziriyorum ve mutluyum. Hersey ordaki gogusun buyuklugu degil. Seni anliyorum bende evlenmeden once kafaya takiyordum hatta ameliyat bile dusunmustum. Sonra sevgilime ameliyat icin fikrini sordum oda ben seni her halinle kabul ederim evlilik o degil demisti takdir etmistim. Hayata bu acidan bakan adami bulacaksin. Buyuklugu ile olcen degil ayrica sende ölcmeyeceksin.. bide onlar hurafe ve agrisiz regl saglikli olmanin isaretidir bunu unutma..

koptum ya büyüteçle buluyo dmene cok tatlısın benimde yok gibi

Ben de adet agrisi cekmem simdi hamileyim :) hamile kalmayi istedigim ay hamile kaldim hem de

Goguslerin de hamile kalinca buyur biraz daha:) sonra süt dolar buyur:)

Evlenirsin de cocugun da olur hayirlisiyla insaallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…