Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

seninle evlenen adam göğsün küçük diye boşayacaksa, zaten hayatını geçireceğin adam olamaz.
çok kafaya takıyorsan kilo al lömbür lömbür oluyor tecrübeyle sabittir.
adet olayları da hurafe. daha 20 li yaşlardasın, kafanı taktığın konulara bak.
git gez dolaş hayatını yaşa...

Tövbe estağfurullah dediklerinle ne alakası var çocuk olup olmamasının
Hiç takılma bunlara bende adet olduğumu hiç anlamam ağrım olmaz ama çocuğum var
Kafana takma böyle saçma şeyleri

Bu inanışlarla evlenip çocuk sahibi olma zaten. Lütfen biraz okuyum birde doktora muayene olup rahatlayın.

geecnlerde bi habe rvardi hatta kk ya eklenmus
101 yasinda bi nine çocuk dogurmus
o dogurduysa sen dunden dogurursun :)

benim bi tandigimin dedigin gibi gpgusleri çok kuçukdu yok gibiydi
tedaviyle ikizleri oldu
ama tesadufte olabilir tabi ssen sorunca o aklima geldi

Yaşında küçük değil ama öncelikle şunu bil
herkesin regli dönemi aynı olmaz ağrılıda olsa ağrısızda olsa anne olabilirsin ağrıyla alakası yok
küçük göğüste süt olmasaydı bende hiç olmazdı maşallah inek gibi sütüm vardı
küçük göğüslerim var(dı) ama evlendim çocuğum oldu
yaşım 39 oldu küçük göğüsleri kendime kompleks yaptığım için 6 ay önce göğüs büyütme ameliyatıyla göğüslerimi büyüttüm çokta mutluyum
yani kısacası küçük göğüslü bayanlarda evleniyor,doğum yapıyor,emziriyor merak etme hepsini yapabilirsin.

Hayy Allah bu saçmalıkları söyleyen kim acaba?

Ölürcesine sancılı olur reglim.
Her ay böyle bu ay acile gittim hatta.

2 yıldır korunma yok, çocuk yok.

Palavralara aldırma diyorum :)

Sadece memelerin icin senle evlenmek isteyecek biri olmasin hayatinda, seni dunyanin en guzel kadini olarak gorsun insaAllah, önemli olan bu..

Keşke benimki de sizinki gibi kolay geçseydi ya bazı aylar hastaneli oluyorum o kadar kötü

Adeti ağrısız geçen hamile kalamazmış cümlesini ilk defa duydum.. Göğüslerinle barışmayı öğren en iyi süper modeller küçük göğüslüdür. Küçük olabilir ama yuvarlak ve dik diye aynaya bak barış onlarla yani. Hiç mi olmadı özgüven terapisi gör olmuyosa estetik ol.
Kimse de seni küçük göğüslüsün diye boşanamaz, kadınlar küçük p.pili diye kocalarını boşuyo mu?

Çok yanlış şeylere inanmış, kafa yormuşsunuz yazık değil mi?!

Benim adetim çok aşırı sancılı olur ve kolay hamile kalmadım, 1sene bekledim nerdeyse.
Ayrıca göğüslerim 75-80 dir, küçüktür, bol bol da sütüm olmuştu. Eşimle de hiç muhabbeti dahi olmadı.

Sizi göğüs ölçünüze göre sevecek adamı almayın zaten,kimsenin fiziği ile dalga geçiyor musunuz? O halde kendinize de yapmayın bunu, bu asla sorun olmamalı. Herkes ister mükemmel vücut mükemmel güzellik ama herkesin yaradılışı farklı..
Allah sağlık versin, hiiç kafaya takcak bişey yok

Aynen öyle benim de büyük değiller ama tişörtlerim hep süt lekesi oluyor.

Ay cnm benimde reglimde cok sancim olur 2 veya 3 agri kesici almazsam yasayamam banada hep cok ilac icme cocugun olmaz derlerdi hamisim cok sukur
Kucuk goguse gelince illaki vucut hatlarin bellidir yani memeye cok onem verem adam almasin yani
Seven adam bu tip seylere onem vermez

Canım Bnmde adetim agrısız geçer ama şu an hamileyim hiç takılma böle şeylere ayrıca hamile kalınca gögüslerinde süt dolar büyür merak etme olmadı ilerde silikon yaptırıverirsin. Bu kadar kafana takma ayrıca büyümeleri için bitkisel bişeylerde araştırabilirsin.

Halkin batil inanclarina İnanmayin ole sey olur mu canim benim yengemde agri cekmiyo ama 4 tane cocugu var onla o cook farkli

Ağrısız geçti bütün reglilerim hiç fark etmezdim geldigini ve suan 5 aylik kizim var yani olmaz diye bisey yok. Ayrıca evliliği göğüsler kurtarmiyor takma kafana evlenecegin kişide kim bilir neleri görmezden gelcen boşver

goguslerini estetik yaptir ne olacak maddi durumun varsa kimler yaptiriyor kimler . diger konuya gelince benimde agrisiz olurdu cadi bir kizim var suanda onunla onun hic baglantisi yok yani hatta daha rahat gecer hamileligin...

Nerede yaşıyorsun,ne mezunusun?Bu çağda hiçbirşeyin yoksa internet var,bunlar nasıl sanrılar Allah aşkına?her kadının göğüs yapısı farklıdır,küçük göğüslü çok arkadaşım var bir sorun yaşamadılar isteyen de estetik yaptırdı.
ben de hayatım boyunca adet ağrısı çekmedim ve mutluyum bunun için.ne demek hamile kalınamazmış!ne alakası var?düzenli yumurtluyorsun adet oluyorsun bu yüzden ,işte !göğüslerin küçüklüğüyle ne ilgisi var hamileliğin?hormonların çalışıyorsa,yumurtalıkların rahmin yerinde ve sağlıklıysa hamile kalır insan..seni göğüs yüzünden boşayabilecek bir adamla neden evlenirsin ki zaten?senin benliğin yok mu kişiliğin yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…