Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

benim de göğüslerim o kadar küçük ki utanmasa sırtımda çıkcakmış o derece
ama allaha şükür onları seven bir kocam ve 8 ay onlarla beslediğim 15 aylık bir bebem var..
ki evlenmeden önce pko tedavisi gördüm ve ilacı bırakınca 3. denemede hamile kaldım..
daha başka cevap ister misin arkadaşım??
bi de bugün bi yazı okudum sosyoekonomik durumu zayıf olan erkekler büyük göğüs seviyormuş. sosyoekonomik durum yükseldikçe erkekler daha küçük göğüslü kadınları tercih ediyormuş..
demek kiii zengin koca bulmak için ideal bir kadınsın

mor cilek çok fazla kuruntuların var diğer konularını da hatırlıyorum , tedavini ihmal etme hayatı kendine zehir ediyorsun yazık sana.

25 yasinda olduguna eminmisin?Bu yazilanlara bakinca sasirdim dogrusu

Okurken güldüm ya kusura bakmayın

Kuzenim erkek gibiydievlenmeden önce.meme dümdüz.valla eşide gayet seviyo yani yıllardır evliler.çocuklarıda var.ne alaka gögüs boyu yada ağrısı adetle çocuk olayının.benimde adetlerim ağrısız olurdu bu 3.hamileliğim.sen bence pskolojik bi takıntı.he buarada kuzenimin memeler şimi füze oldu çocuktan sora :) bide erkek sevişirken boyutunu falan gözü görmez relax ol.

Yaşınız kaç=?
Sizi gercekten seven bu sekılde sever
Adet konusu ise tamamen uydurma
Göğüslerinizden cok rahatsızsanız estetik yaptırııp büyütebilirsiniz.

Yok artık.
Hiç adet olduğumda yerlerde kıvrandığımı bilmem ama Allah'a şükür zorlanmadan hamile kaldım.
Sanki herkesin göğüsleri silikonlu gibi dipdiri de bu sayede evlenebiliyor.

offffff. Bunu kendine dert edinecek kadar az derdin varsa otur el aç Allah'a şükret. Kafaya takılcak şeyler mi bunlar. Seni seven gerçekten seven bu halinle sevicek zaten merak etme çok da mutlu olursun inşallah. Zamanını boşuna böyle şeylere üzülerek harcama. Çocuk olup olmaması da öyle ağrısız adetle alakalı olan basit bişey değil ki. Kadın doğum dr una git için rahatlar hem.

Sen her duyduğuna inanıyo musun
Kocakarı uydurmalarına bir yenisini eklemişsin 'ağrısız regl olan hamile kalmaz' diye
Benimde ağrım olmuyordu Allah nur topu gibi bi kız verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…