Evlenemez, evlensem de hamile kalamaz mıyım ?

Ah be tatlım,hangi manyaklar soktu bunları senin aklına.baştan sona deli saçması.
Bırak böyle düşünceleri canına yazık.

Tatlim benim de göğsüm cok küçük ama seven insan bunu dert etmiyor emin ol. Gogsunun boyutu gebeligine sorun olmaz ki sikma guzel canini

Hamile kalma olayının da ağrısız adetle ölçüldüğünü de ilk duydum millet boşuna amh testi yaptırıyor fsh ölçtrüyor

Şaka gibisiniz geecekten . Ya 25 yaşında bi genc bayansınız bu devirde hala böyle şeylere mi inanıyorsunuz . O zaman benim her sene hamile kalmam lazım . Çünkü göğüslerim 90 adetimde müthiş sancılı geciyor . Hamile kalmam lazım deme senin düşüncene göre ama kalamıyorum buna ne gibi bir fikriniz var . Bu kadar da olmaz. Atın şu sacmalıkları kafanızdan ya en azından netten acın bi okuyun .

Konu Sahibi icin gördügüm bir durumu anlatayim. Bir kiz tanıdığım vardi.cok güzeldi ama hic göğsü yoktu. Tahta gibi dümdüzdü. Nisanlandi. Ve evlemesine bir kac ay kala silikon yaptirmak icin doktordan randevu aldı. Kızın nişanlısı bunu duyunca engel oldu. Ben seninle karekterin icin evlenmek istiyorum vücudun icin değil dedi. Kiz evlendi ve bir çocukları oldu. Göğüsle dogurganligin hic alakası yok

cocuk oldugunda gögüslerinde büyür merak etme. küçük gögüzlü orta kadınları ne yapıyor diye hiç düşündün mü?
onların kocaları hepsini boşuyor. bir bakıyorlar aaa bunun memesi kçük hemen daha o an boşuyorlar.
bizim türk erkekleri de öyle hemen boşanırlar.
gögüslerinin büyümesini ( gercekten erkek cocugu gibi ise ) istiyorsan endokrin doktr. gidiyorsun ( +genetik degilse ) büyüme hormonuna bkatır. eger anormal birşey varsa bir iki ilaçla halledilir.
adetleri sancısız geciyorsa buna şükret. agrılı geciyosa kork. sana bu budalaca şeyi kim dediyse o da biraz okusun.,ş ögrensin

öyle söylediler.
hiç hissetmiyorum ben adet olduğumu ama 1 hafta sürüyor
küçük gögüzlü kadınlarda emzirir. memenin büyüklügü ile süt gelme memenin ebatına göre degerlendirilmez. prolaktin hormonunun süt oluşturması ile ilgilidir. bazen kocaaaammaann memeden 30 cc süt anca cıkar ,70-75 ölcüsünde sütyen giyen birinden 2-3 (100-130 cc) cocuk doyuracak süt cıkar..

Cok takiyosan bu konuyu estetik olursun ama ilerdeki eşin icin degil kendin icin.
Ve kadin doguma gidebilirsin herseyin normal mi diye tahlillerini olursun yada danışırsın doktoruna.
Boylelikle 100% emin olursun

canım evlıyım ve bekarken adetım cooook ağrılı gecer hatta afadersın ama kusardım ve hala aynı ne fazla ne az. Sunu da belırtım 1 yıldır bebek sahıbı olmak ıcın ugrasıyoruz. Hem canım Tum erkekler 90 beden gogus mu sevıyor kı. Takma kafana.

Regl olduğunu tuvalete gidince fark eden bir arkadaşım var. Evlendi, 3 4 ay sonra yanlışlıkla gebe kalmış son sınıfı bebeğiyle beraber okumak zorunda kaldı.

Küçük memeleriniz sizi rahatsız ediyorsa estetik olabilirsiniz. Ama çok çok önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.

öyle söylediler.
hiç hissetmiyorum ben adet olduğumu ama 1 hafta sürüyor
Canım çok aklına takılıyor anlaşılan bi kadın doğum uzmanına görünsen de sana hormon tahlilleri yapsa seninde için rahat olurdu hem bişey varsa evlenmeden tedavi olurdun hormonal durumdan bahsediyorum..

Bu sacma sapan fikirleri kafandan at gulerler insana goguslerin hamile kalinca buyur bide seni gercekten seven biriyle evlenirsen goguslerini takmaz bile

Küçük göğüsün çaresi var herkes yaptırıyor kadınların çoğunluğu göğüslerinden memnun değil. Bazısı küçültmek ister bazıları büyütmek bazısının küçük olduğu halde sarkık ve şekilsizdir bazılarının fazla iridir göbeğine düşer. Ama bu sebeple boşananını görmedim. Çok rahatsızsan yaptırabilirsin bu ayıp ya da kötü bişey değil. Ayrıca reglisi sancılı olan kadınlar için çocuk sahibi olmak dahaa zordur derler tabi genelleme yapılamaz bazı sancılar miyom yüzünden olabiliyor doktor daha iyi bilir tabi ama sancısız ve düzenli olması çocuk sahibi olman konusunda daha şanslı olduğunu gösterir.

Bende adet olduğumu hiç hissetmem ama 2 çocuğum var .gögüs meselesine gelince çocuk olmasına yakın büyüyorlar Can'ım sen üzme canını .hatta biraz küçülseler dersin büyüyünce de ...ya milletimizin içinde oturup sabahtan akşama kadar acaba bugün ne uydursam diye hususi düşünenler var galiba .kimden çıkıyor böle orjinal dikitler aklım almıyor hiç

Cocukla bunlarin alakasi yok ..ayrica seni gogus icin seven erkekten de hayir gelmez zaten.. herkesin zevki de bir degil tabi

ayy çok yanlış düşünüyorsun ne alaka bende hiç regl sancısı cekmezdim hemde hiç hatta gebeliğimin ilk haftalarında sancı çektiğimde doktor regl sancısı gibi mi dediğinde bilmiyorum ki o nasıl bişey diyordum şuan çok şükür sağlıklı şekilde devam ediyor gebeliğim yani bu düşüncen sacma ama diğeriylede birleştirince yanlış anlamayın ama kendi kendinize özgüveninizi kırıyorsunuz destek alın pskolojk. birde göğüs büyütme diye bir operasyon var çokta zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…