Evlenemezsin

Eşinizden önce anneniz sinirlerimi bozdu. Bu cümleyle muhattap olabilecek,laçka kıvama gelme cesaretini nasıl vermiş şu adama? Annenizin işgüzarlığı beni benden aldı. Boşanmayı düşündüğünüz herifin, sizden sonra kimle evlenip ne yaşayacağını nasıl konuşabilir ki? Diktir git.den sonrası gelmezdi dilimden.Bu kadar bitmişse herşey, kanun hükmünde olmasa da çocuk doğurmaya kalkarsanız hayatınızın hatası olur derim ben.

Peki sen nededin bu lafına karşılık? Korktun mu öyle söyledi diye. Bence evlenmeyi düşünmüyorsan bile, evlenirim seni ne ilgilendirir de. Senin üzerinde kontrol kurabileceği hakkını verme sakın. Yoksa böyle insanlar tepeme çıkar kendini bi bok sanıp üstünde erkeklik yapmaya calısır. Nolur dik durusunu ve tavrını koy.

Engelledim beni arıyamıyor ben konusmadım çünkü konusacak birsey yok istemiyorum

Eeee? sorun ne ?

Ben evlenirım cocugum olur sen evlenemezsin ne demek cevap veremediniz mi korktunuz mu böyle bi adama cocuk yapmadığınız iyi olmus kadını esir gören zihniyette bir gün dahi olsa önüne bi tabak yemek dahi koymayın evi ayırdınız mı

Annem
önce bir bosan.
sonra o önce bir evlensin.
cocugu olsun
sonra sen evlenmeye kalk
adam sorun yaparsa polis ve savcilik geregine bakar. belkide polise firsat kalmaz- hanimi gösterir eski ese salca olmanin kötü yanlarini
vallahi ben evlenmeyi değil eğer evlenip çoluk çocupa karıssın sevinirim onun adına hatta benim yüzümden o insanla arasını bozup düzenşni bozmasına üzülürüm. Böyle saçma düşünce mi olur sinirlerim bozuldu hiç iyi değilim

Eşiniz ruh hastası biri. Boşanmanız sizin hayrınıza. Ama bir daha evlenmem demeyin. Hayatın neler getireceğini bilemezsiniz. Herkes öyle olacak değil ya. Akışına bırakın herşeyi. Olacağı varsa olur yoksa da olmaz zaten.

Ee her yıl bu ülkede yüzlerce boşanmış kadını kim öldürüyor sanıyorsunuz...
Bunun gibi, kadını kendi malı, namusu sanan yaratıklar !!
Hiç iletişim kurmayın, zıtlaşıp kışkırtmayın.
Olabildiğince uzak durun. Barışma talepleri olursa da bu adamla buluşmayın. Zihniyeti belli, her şey beklenir bundan.

Bidaha evlenirim seni ilgilendirmez de diye akil veriyorsunuz. Emine Bulut ikinci kez evleniyorum dedigi icin öldürüldü. Korkmayin korktugunuzu belli etmeyin ama kiskirtmayinda, önlemlerinizi alin, yalniz bulusmaya gitmeyin

çocuk dogurma hissini erkek kadına hissettirir ,
sen hissetirediysen o senın sorunun deseydin keşke ,

senden sonra hem evlenir hem doğururum de bakalım ne diyecek

Kendi evlenecek çocuk sahibi olacak bir gün gelecek çocukları büyüyecek onları evlendirecek ama sen evlenmeyeceksin neden çünkü beyefendinin keyfi böyle istiyor diye merak etme evlenirsin bal gibi evlenirsin o zaman ona laf düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…