- 21 Kasım 2017
- 43
- 41
- 38
- Konu Sahibi Kardeleen1
-
Engelledim beni arıyamıyor ben konusmadım çünkü konusacak birsey yok istemiyorumPeki sen nededin bu lafına karşılık? Korktun mu öyle söyledi diye. Bence evlenmeyi düşünmüyorsan bile, evlenirim seni ne ilgilendirir de. Senin üzerinde kontrol kurabileceği hakkını verme sakın. Yoksa böyle insanlar tepeme çıkar kendini bi bok sanıp üstünde erkeklik yapmaya calısır. Nolur dik durusunu ve tavrını koy.
Eeee? sorun ne ?Arkadaşalar çok kötü hissediyorum içimi dökmek istedim. Eşimle boşanma aşamasındayız 5 yıllık evliyiz anlaşamıyoruz. Eşim çocuk istiyore bende o sorumluluğu almak istemiyorum çünkü kesinlikle anlaşamıyoruz. Bu zamana kadar ailelerimiz istedi diye birbirimize katlandık. Bugün annemle görüştü bu işi bitirelim yada devam edelim vs annemde siz bilirsiniz dedi. Konuştular baya birden boşansamda o bir daha evlenemez. Ben yaşadığım sürece bir daha evlenemez dedi. Annemde sen dedi? Ben evlenirim çocugum olur dedi. Annemde sen hanımınla mutlu olcaksın benim kızın ne yaptıgından sana ne ki sen yuvanı düşüneceksin dedi. Evlilikten o kadar soğudum ki ayrıldıgımda bir daha evlenmek gibi düşüncem yok. Bir daha kimsenin gönlünü hos edeyim kendi hayatımdan fedakarlık edeyim çamaşırı bulasıgı yemeği hiç ugrasamam ailesine ayrı ilgi göster hiç hiç düşünmüyorum. Başarısız olmuşum zaten tekrar hiç istemşyorum. Ama eşim böyle konusması sinirlerimi bozdu. Şahsen ben ayrılayım umrum olmaz ister 10 kadınla evlensin.
AnnemEşinizden önce anneniz sinirlerimi bozdu. Bu cümleyle muhattap olabilecek,laçka kıvama gelme cesaretini nasıl vermiş şu adama? Annenizin işgüzarlığı beni benden aldı. Boşanmayı düşündüğünüz herifin, sizden sonra kimle evlenip ne yaşayacağını nasıl konuşabilir ki? Diktir git.den sonrası gelmezdi dilimden.Bu kadar bitmişse herşey, kanun hükmünde olmasa da çocuk doğurmaya kalkarsanız hayatınızın hatası olur derim ben.
vallahi ben evlenmeyi değil eğer evlenip çoluk çocupa karıssın sevinirim onun adına hatta benim yüzümden o insanla arasını bozup düzenşni bozmasına üzülürüm. Böyle saçma düşünce mi olur sinirlerim bozuldu hiçönce bir bosan.
sonra o önce bir evlensin.
cocugu olsun
sonra sen evlenmeye kalk
adam sorun yaparsa polis ve savcilik geregine bakar. belkide polise firsat kalmaz- hanimi gösterir eski ese salca olmanin kötü yanlarini
Arkadaşalar çok kötü hissediyorum içimi dökmek istedim. Eşimle boşanma aşamasındayız 5 yıllık evliyiz anlaşamıyoruz. Eşim çocuk istiyore bende o sorumluluğu almak istemiyorum çünkü kesinlikle anlaşamıyoruz. Bu zamana kadar ailelerimiz istedi diye birbirimize katlandık. Bugün annemle görüştü bu işi bitirelim yada devam edelim vs annemde siz bilirsiniz dedi. Konuştular baya birden boşansamda o bir daha evlenemez. Ben yaşadığım sürece bir daha evlenemez dedi. Annemde sen dedi? Ben evlenirim çocugum olur dedi. Annemde sen hanımınla mutlu olcaksın benim kızın ne yaptıgından sana ne ki sen yuvanı düşüneceksin dedi. Evlilikten o kadar soğudum ki ayrıldıgımda bir daha evlenmek gibi düşüncem yok. Bir daha kimsenin gönlünü hos edeyim kendi hayatımdan fedakarlık edeyim çamaşırı bulasıgı yemeği hiç ugrasamam ailesine ayrı ilgi göster hiç hiç düşünmüyorum. Başarısız olmuşum zaten tekrar hiç istemşyorum. Ama eşim böyle konusması sinirlerimi bozdu. Şahsen ben ayrılayım umrum olmaz ister 10 kadınla evlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?