Evlenemezsin

Aynen öyle ben konusmadım anneme öyle dedi ben muhatap olmuyorum beni arayamıyor.
He he diyeceksin zaten hali hazırda boşanmamısım bile ne diyor acayip sinirlendim.
Ama deliyle deli olmamak lazım ruh hastası gerçekten. Az önce aradı gelsin anlşamalı boşanalım diyor. Ben kabul etmiyorum çünkü hakkım neyse alacam öyle. Hem hayatı zindan et hem anlasmalı ayrılma. Ben 5 yılımı verdim altınlarımı aldı bşr hafta sonra vercem diye yok vermedi kız tarafı olarak hesapladım 55.000 tl benim ailem takmıs bir o kadar da onlar 120.000 falan yapıyor. Altın fiyatı arttıgı için baya para yapıyor neden istemeyim ki.

Aynen öyle hiç sormayın 3 4 aydır ne çekiyorum. Geçen ay geldi ben görüşmedim annemle babamla görüşüp gitti ama çok korktum birsey yapacak diye.

Eklentiler

• FFB61E87-AA9F-41E7-96F8-E776A8C2A520.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 85
Bu adam tehlikeli. Evet söylediği şey çok can sıkıcı kabul ama kışkırtma. Ben evlenirim dediğin de tamam evlen tabii ki de geç. Hiç öyle ben de evlenirim falan deme. Onu da ilgilendirmez zaten.

Aynı şeyi boşanma asamasinda olduğum adam da bana söylüyor. Kıskandığı için söylüyor bu cümleleri emin olun. Çünkü elinin altındaki oyuncağı hizmetçisi gidiyor. Yarın öbur gün de kendi hayatına bakacak diye korkuyor çaresizlik işte

Bu adam tehlikeli. Evet söylediği şey çok can sıkıcı kabul ama kışkırtma. Ben evlenirim dediğin de tamam evlen tabii ki de geç. Hiç öyle ben de evlenirim falan deme. Onu da ilgilendirmez zaten.
Yok yok zaten konusmuyorum anneme söyledi telefonda zıtlasıp sinirlendirmek istemem asla zaten aklı başında olan böyle birsey demez ki

Beni en iyi siz anlarsınız öyle soğutuyor ki bu cümlelerle beni yaşamaktan ben o an neden yaşıyor böyle insanlar diyorum

Bu adam evlenmeye kalksanız sizi öldürmeye çalışır zaten. Günde 5-10 tane duyduğumuz kadın cinayetlerini, bu tip mahlukatlar işliyor zaten.

Siz öleceğinize o ölsün ya. Yetti artık bu erkek terörü. Yok mu şu manyaklardsn kurtulmanın sessiz sedasız, temiz bir yolu.

Beni en iyi siz anlarsınız öyle soğutuyor ki bu cümlelerle beni yaşamaktan ben o an neden yaşıyor böyle insanlar diyorum
Saçmalama asla ona o fırsatı verme. Gez toz. Gezip tozmasan bile geziyorum avm deyim falan de catlasın. 2. Evlilik için de nasip kısmet. Rabbim sen de yaşadığım imtihanın büyük ödülünü verecek bana inanıyorum de. Içinden gelmese bile de.

Hani ergenlerin yazdığı mesaj var ya bu eş kişisin direkt uyuyor
kısaca
Snnn be slk

Beyinsiz mahlukat onla boşandıktan sonra ona neymiş kimle evlenirsen evlenirsin kimlede istersen eğlenirsin
senin tozunu görürse selam söyler
Allahtan çocuğun yok bu dangozdan

Neden başarısız oldum diyorsunuz? Karşılıklı anlasamamissiniz sorun sizde degil
Ayrıca cok konusmasin eşiniz o kimmiş karisiyo acaba
Boşanınca ne alakaniz kalacak

Ben korktum ya. Evlenemez derken size zarar vereceğini ima ediyor. WhatsApp konuşmalarını falan hep kaydedin.yasal mı bilmiyorum ama bence telefonla ararsa telefon konuşmalarını da kaydetmek iyi olabilir. Şu an boşanmak için kesin bir adım atmamışsınız sanırım, o süreçte adam daha da iğrençleşecek bence.

boşansamda o bir daha evlenemez. Ben yaşadığım sürece bir daha evlenemez dedi
Niye , neymişsinki sen? ömür boyu bütün kullanım hakların onun elinde miymiş?!
Ay keşke böyleleri yeryüzünden yok olup gitse, toprak-toz bile olmasınlar, uzay boşluğuna filan fırlatılsınlar.

Bence kıza bir şey yapmasından korkup öyle dedi.

Hayatının en doğru kararını vermişsin çocuk yapmamakla. Tabi ki mutlu değilsen boşanmalısın. O da yarın birgün evlenince senin ne yaptıgınla pek ilgilenemez. Cahil bir adammış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…