- 21 Kasım 2017
- 43
- 41
- 38
- Konu Sahibi Kardeleen1
-
Aynen öyle hiç sormayın 3 4 aydır ne çekiyorum. Geçen ay geldi ben görüşmedim annemle babamla görüşüp gitti ama çok korktum birsey yapacak diye.Ee her yıl bu ülkede yüzlerce boşanmış kadını kim öldürüyor sanıyorsunuz...
Bunun gibi, kadını kendi malı, namusu sanan yaratıklar !!
Hiç iletişim kurmayın, zıtlaşıp kışkırtmayın.
Olabildiğince uzak durun. Barışma talepleri olursa da bu adamla buluşmayın. Zihniyeti belli, her şey beklenir bundan.
Aynı şeyi boşanma asamasinda olduğum adam da bana söylüyor. Kıskandığı için söylüyor bu cümleleri emin olun. Çünkü elinin altındaki oyuncağı hizmetçisi gidiyor. Yarın öbur gün de kendi hayatına bakacak diye korkuyor çaresizlik işteArkadaşalar çok kötü hissediyorum içimi dökmek istedim. Eşimle boşanma aşamasındayız 5 yıllık evliyiz anlaşamıyoruz. Eşim çocuk istiyore bende o sorumluluğu almak istemiyorum çünkü kesinlikle anlaşamıyoruz. Bu zamana kadar ailelerimiz istedi diye birbirimize katlandık. Bugün annemle görüştü bu işi bitirelim yada devam edelim vs annemde siz bilirsiniz dedi. Konuştular baya birden boşansamda o bir daha evlenemez. Ben yaşadığım sürece bir daha evlenemez dedi. Annemde sen dedi? Ben evlenirim çocugum olur dedi. Annemde sen hanımınla mutlu olcaksın benim kızın ne yaptıgından sana ne ki sen yuvanı düşüneceksin dedi. Evlilikten o kadar soğudum ki ayrıldıgımda bir daha evlenmek gibi düşüncem yok. Bir daha kimsenin gönlünü hos edeyim kendi hayatımdan fedakarlık edeyim çamaşırı bulasıgı yemeği hiç ugrasamam ailesine ayrı ilgi göster hiç hiç düşünmüyorum. Başarısız olmuşum zaten tekrar hiç istemşyorum. Ama eşim böyle konusması sinirlerimi bozdu. Şahsen ben ayrılayım umrum olmaz ister 10 kadınla evlensin.
Yok yok zaten konusmuyorum anneme söyledi telefonda zıtlasıp sinirlendirmek istemem asla zaten aklı başında olan böyle birsey demez kiBu adam tehlikeli. Evet söylediği şey çok can sıkıcı kabul ama kışkırtma. Ben evlenirim dediğin de tamam evlen tabii ki de geç. Hiç öyle ben de evlenirim falan deme. Onu da ilgilendirmez zaten.
Beni en iyi siz anlarsınız öyle soğutuyor ki bu cümlelerle beni yaşamaktan ben o an neden yaşıyor böyle insanlar diyorumAynı şeyi boşanma asamasinda olduğum adam da bana söylüyor. Kıskandığı için söylüyor bu cümleleri emin olun. Çünkü elinin altındaki oyuncağı hizmetçisi gidiyor. Yarın öbur gün de kendi hayatına bakacak diye korkuyor çaresizlik işte
Saçmalama asla ona o fırsatı verme. Gez toz. Gezip tozmasan bile geziyorum avm deyim falan de catlasın. 2. Evlilik için de nasip kısmet. Rabbim sen de yaşadığım imtihanın büyük ödülünü verecek bana inanıyorum de. Içinden gelmese bile de.Beni en iyi siz anlarsınız öyle soğutuyor ki bu cümlelerle beni yaşamaktan ben o an neden yaşıyor böyle insanlar diyorum
Rabbim feraha çıkarsın INSAALLAH. O adamın şerrinden korusun seni. O adamın sesinin bile sana ulaşmasına mani olsun INSAALLAH.Arkadaşlar dua edin bana hayırlısıyla kurtulayım 5 yıldır dişimi sıktım katlandım artık kurtulmak istiyorum dua edin bana
Allah razı olsunRabbim feraha çıkarsın INSAALLAH. O adamın şerrinden korusun seni. O adamın sesinin bile sana ulaşmasına mani olsun INSAALLAH.
Niye , neymişsinki sen? ömür boyu bütün kullanım hakların onun elinde miymiş?!boşansamda o bir daha evlenemez. Ben yaşadığım sürece bir daha evlenemez dedi
Bence kıza bir şey yapmasından korkup öyle dedi.Eşinizden önce anneniz sinirlerimi bozdu. Bu cümleyle muhattap olabilecek,laçka kıvama gelme cesaretini nasıl vermiş şu adama? Annenizin işgüzarlığı beni benden aldı. Boşanmayı düşündüğünüz herifin, sizden sonra kimle evlenip ne yaşayacağını nasıl konuşabilir ki? Diktir git.den sonrası gelmezdi dilimden.Bu kadar bitmişse herşey, kanun hükmünde olmasa da çocuk doğurmaya kalkarsanız hayatınızın hatası olur derim ben.
Arkadaşalar çok kötü hissediyorum içimi dökmek istedim. Eşimle boşanma aşamasındayız 5 yıllık evliyiz anlaşamıyoruz. Eşim çocuk istiyore bende o sorumluluğu almak istemiyorum çünkü kesinlikle anlaşamıyoruz. Bu zamana kadar ailelerimiz istedi diye birbirimize katlandık. Bugün annemle görüştü bu işi bitirelim yada devam edelim vs annemde siz bilirsiniz dedi. Konuştular baya birden boşansamda o bir daha evlenemez. Ben yaşadığım sürece bir daha evlenemez dedi. Annemde sen dedi? Ben evlenirim çocugum olur dedi. Annemde sen hanımınla mutlu olcaksın benim kızın ne yaptıgından sana ne ki sen yuvanı düşüneceksin dedi. Evlilikten o kadar soğudum ki ayrıldıgımda bir daha evlenmek gibi düşüncem yok. Bir daha kimsenin gönlünü hos edeyim kendi hayatımdan fedakarlık edeyim çamaşırı bulasıgı yemeği hiç ugrasamam ailesine ayrı ilgi göster hiç hiç düşünmüyorum. Başarısız olmuşum zaten tekrar hiç istemşyorum. Ama eşim böyle konusması sinirlerimi bozdu. Şahsen ben ayrılayım umrum olmaz ister 10 kadınla evlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?