evlenemıyorsunuz fakat etrafınızdakıler bır bır evlenıyorken...

bu ne demek allah aşkına
siz de kendinizi mutsuz evliliklere şartlandırmışsınız
anlatan herkesin illaki mutsuz bir yanı vardır diye kendinizi avutuyorsunuz
yazık, böyle bir bakış açısı asla MUTLU BİR EVLİLİK YAPAMAZ ZATEN...

evliliğimi ballandır ballandıra anlatmıyorum
nazar değmesinden korkuyorum, ama doğru adamı bulduğum için evliliğin mükemmel birşey olduğunu iddia ediyorum
ve ALLAHA çok şükür ki, gerçekten çok mutluyum :nazar:

ben orada herkes yalandan yağlar ballar demedim. ama genelde evlenen kadınların bazıları evlenemeyen arkadaşlarına resmen zulmetmekten çok zevk alıyor. hiç böyle kadın görmedim diyemezsiniz sanırım. genel geçer bir şey söylemedim. ama her evlenen her mutluyum diyen elbette mutlu değil. imzalar atıldıktan sonra bugünden daha mutlu olunacağının bir garantisi yok. o sebeple bu kadar dert etmemek lazım bu evliliği diyerek konu sahibine yazmış bulundum. siz mutlu olamazsınız demiyorum. hiçbir evlilik mutlu değildir de demiyorum. güzel evliliklere saygım sonsuz. benim bakış açımı da o yazdığım cevaptan anlamanız ne yazık ki mümkün değil. aksine sevgi ve saygının getirdiği bir yuvayı kutsal bulan, evliliği çocuk oyuncağı gibi görmeyen bir insanım. avunmaya ihtiyacım olduğunu da yine nereden çıkardığınız meçhul.

ins karsina hayirli birisi cikar evlenip cok mutlu olursun sende canim.bende evlenemiorum
beklemedeyim.2 sene sonra evlenmeyi dusunuoruz.babam istemio die bekliorum
Yillardir.yani beterin beteri var

Ben cok hayal kurardim sevmek sevilmek istedim hep.. Ve cok dua ettim.. Anliyorum seni cnm.. Ama herseyin bi zamani var Allaha sigin O hayirli zamanda dogru kisiyi cikarsin ins karsina..

amaaaaaan hayat 3günlük yarının garantisi var mı?
ne yasanacaksa yasanacak kısmet beklemek sabretmek lazım biraz gün gelir çıkar karşınıza inş.farz edin ki çıkmadı ne oalcak insan yalnız doğuyor yalnız ölüyor hayırsız evlatlar hayırsız kocalar da var..yani hayırlısı diye dua edip beklemek şart..

tabi bi de en önemlisi evde pineklememek calışmak lazım ki çevre olsun talip olsun evde oturan kıza hele de 35 ten sonra zaten gelecek adam boşanmış oluyor..arkadas cevresi de olabilir sosyal olmaya calış..

bir de iyi seç tanı mesela talibin mi var baştan begenmedim diyip kestirip atma madem bu kadar üzülüyorsun şans tanı cook arkadasım oldu sans vermedikleri olmaz dedikleri adamların şimdi mutlu aile tablosuna face den bakıyorlar..

dilerim hakkında hayırlısı olur kendine bakım yap spor yap gez dolaş takıl evli arkadaşlarına da git sosyallik önemli bu işlerde.

cogu kışı benım gıbı talıp bekliyor galıba lütfen yanlış anlamayın fakat benden kucuklerın cınsel hayatı başladı bıle evlendiler ben 30 yasındayım ve evlenmeden bu duyguyu tadamam sakın azmış falan demeyın buda evlılıgın hayatın bır ıhtıyacı

Allah'ım hayırsız olanları yakınımızdan da kalbimizden de uzaklaştırsın, Allah'ım hayırlı olanla yollarımızı kesiştirsin, hayırlı olanı koysun kalbimize.( Amiiin )

Evliliği hayatınızın merkezine oturtmak isterseniz oturtursunuz.
Size, evliliğin zamanı olduğunu zamanı gelince yaşayacağınızı filan anlatmayacağım.
Tek diyeceğim şu; evlilerin bekarlık için özendikleri durumları kendinizde gördüğünüzde şükür ki bunlara sahibim dediğiniz olmuyor mu?
Bu bence bekarlığın kaymak bölümü...:34:

Bende 30 yaşıma kadar"ne zaman evleneceğim?doğru insan ne zaman çıkacak karşıma?" Sorularıyla boğuştum durdum..sonra "amannnnnn boşver kızım,böylede iyiyim" dedim..32 yaşımda bana göre"doğru"insanı buldum ve evlendim:ssz: elbet "doğru" ve seni gerçekten sevecek biri çıkacaktır karşına,üzülme canım:34: şimdi bekarlığın tadını çıkar,zamanı gelince oluyor merak etme.
:ssz::ssz::ssz:nasılsın hatun:27::27:

konu sahıbının bellı kı sınırlerı bozuk arkadaslar ama bende amannn evlenıpte napıcann ye iç gez toz daha korpecık kızsın dıyen kadınlara ifrit oluyorum :53::53::53::53:

bızde her genc kız gıbı evlenıp coluk cocuga karısmak ıstıyoruz ...

bu evlenen arkadasların hepsımı pişman akideşş yaaa konusmaya gelınce mangalda kül bırakılmıyor.....şöyle zorlugu var yok boyle boyleee bılmem ne ....

o zaman evlenen arkadaslar zamanla nankorlesıyor mu ? genelde gordugum kadarıyla aylarca mutlu mesuddd yaşayıp bı gun tartısınca kocadan kötüsü olmuyor genelleme yapmıyorumm erkeklerıde savunmuyorumm ama ben evlenmemıs bırı olarak soyluyorum karsılıklı ozverı saygı sadakat şart baska sekılde ne evlılık yururr nede arkadaşlıkkk :37:

tabırı caızse bır laf varrr...

HERGUN YAP YAP YAP SENDEN IYISI YOK
BİRGÜN YAPMA SENDEN KÖTÜSÜ YOK.....

Son düzenleme:
arkadaşlar evlenmek ıstıyorsunuz fakat cevrenızde kımse yok ama arkadaşlarınız bır bır evleniyor ve sız mutluluklarına ortak olmak zorundasınız kendınızı kotu hııssedıyormusunuz ozenıyormusunuz napıyorsunuz nasıl bır psıkolojınız var??

dediklerinin hepsi normal şeyler merak etme. yani hissettiklerin..
sadece yazılı zamanı olduğuna inan ve o zaman olmadan ne yapsan olmaz mümkün değil. o vakit geldiğinde de önüne dursalar durduramazlar. hakkında hayırlısının olmasını diliyorum.

Back
X