evlenemiyorum ve çok üzülüyorum :(((

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
501
303
İstanbul
Selam kızlar.32 yaşındayım evlenip kendi ailemi kurmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı :( hayat böyle çok sıkıcı kaç yaşıma geldim hala ailemle yaşıyorum. kendi kocam ve çocuklarım olmasını ailem olmasını çok istiyorum.yüksek lisans mezunuyum iyi bir işim var çirkinde sayılmam beğenirim kendimi. neden böyle anlamıyorum :(hayatımda 3 kişi oldu.biri durduk yere ayrılmak istedi.2 ay sonra barışmak istedi ben dönmedim çok kızgındım beni oyuncak gibi görmesine sinirlendim. ilk sevgilimde 2 sene unutamadım hep ağladım.biri gayet düzgün biri gibi görünürken ukraynalı kızları eklediği sahta hesabını yakaladım ayrıldım. en sonuncusuyla kasımda ayrıldık.askerdi instagramda sürekli birilerini ekliyordu kim diye sorduğumda tanıdığını söylüyordu.ama düşününce asker adam iş arkadaşlarınn hepsi erkek.sürekli kızlarla tanışıyor olması mümkün değil.kızlardan bazılarına mesaj attım instagramdan.sağolsunlar dürüstçe cevapladılar.sevgilisi olduğunu bilseydim görüşmezdim dedi çoğu.hepsini yürümüş yani.kızların mesajlarının ekran görüntüsünü gönderdim ve engelledim.off bütün erkekler mi böyle bana mı denk geldi. aile kuramadan çocuk sahibi olamadan tek başıma ölüp gideceğim :((

Evlenmek değil ama hayatımda birinin olmamasını bir zamanlar dert ediyordum ben de. Ciddi bir ilişkim vardı ve bitmişti, çok kötü hissediyordum, yalnız kalmıştım sanki. Artık kimse olmaz, bu duruma alisayim diye düşününce hayat bir şekilde daha önceden tanıdığım birini, tuhaf bir biçimde daha yakindan tanımama olanak sağladı ve daha yakından tanıdıkça çok sevdim ve hâlâ da güzel giden bir ilişkimiz var çok şükür. Demem o ki kendini yipratmadan zamana bırakmak gerekiyor. Tabi çaban olmalı, sosyalleşmelisin fakat bir yerden sonrası da kısmet gerçekten. Zaman içerisinde karşına çıkıyor cikacaksa

Yanlış anlamayın ama birsey sormak istiyorum bu sadece tecrübeyle sabit ...iyi bir eğitim alan veya iyi bir isi olan kendini kariyerine veren çoğu insan geç yaşta evleniyor. Sizinki de bundan kaynaklanıyor olabilir mi
benim birinci önceliğim hiç kariyerim olmadı. evlendikten sonra da kariyerime devam edebilirdim. keşke lise üniversite zamanları doğru kişiyle karşılaşıp okul bitince evlenmiş olsaydım :(

Evlenmek değil ama hayatımda birinin olmamasını bir zamanlar dert ediyordum ben de. Ciddi bir ilişkim vardı ve bitmişti, çok kötü hissediyordum, yalnız kalmıştım sanki. Artık kimse olmaz, bu duruma alisayim diye düşününce hayat bir şekilde daha önceden tanıdığım birini, tuhaf bir biçimde daha yakindan tanımama olanak sağladı ve daha yakından tanıdıkça çok sevdim ve hâlâ da güzel giden bir ilişkimiz var çok şükür. Demem o ki kendini yipratmadan zamana bırakmak gerekiyor. Tabi çaban olmalı, sosyalleşmelisin fakat bir yerden sonrası da kısmet gerçekten. Zaman içerisinde karşına çıkıyor cikacaksa
zamana bıraktım zaten ama olmuyor işte bir türlü. olan da bir şekilde bitiyor hayal kırıklığına uğruyorum hep :(

Henüz sizin için doğru kişiyi bulamamışsınız. Umarım kısa zamanda bulursunuz ama evliliği amaç haline getirmeyin bence. Sonra aceleyle yanlış kararlar veriliyor.
evlilik amaç değil ama yaşım geçiyor anne olmak istiyorum. bende kendi ailemi kurup mutlu olayım, ailemle geleceğe dair planlar yapayım istiyorum :( zaman su gibi akıp geçiyor

zamana bıraktım zaten ama olmuyor işte bir türlü. olan da bir şekilde bitiyor hayal kırıklığına uğruyorum hep :KK43:
Psikolog Beyhan Budak' i dinlemenizi tavsiye ederim, YouTube de videoları var. Ben kötü hissettiğim dönemlerde dinlerdim, hâlâ da dinlerim. Onun bir videosunda demisti ki bir şeyi çok istiyorsunuz ve kendinizi hep kapıda bekliyor gibi düşünün. O haber gelecek ise zaten gelecek, her dakika kapıda olmanıza ne lüzum var. Siz hayatınızı yaşayın güzel şekilde, kulağınız kapıda olsun yine ama tum hayatınızı kapıda geçirmeyin. Bu şekilde bir videosu vardı. Bence izleyin, iyi gelecektir

Psikolog Beyhan Budak' i dinlemenizi tavsiye ederim, YouTube de videoları var. Ben kötü hissettiğim dönemlerde dinlerdim, hâlâ da dinlerim. Onun bir videosunda demisti ki bir şeyi çok istiyorsunuz ve kendinizi hep kapıda bekliyor gibi düşünün. O haber gelecek ise zaten gelecek, her dakika kapıda olmanıza ne lüzum var. Siz hayatınızı yaşayın güzel şekilde, kulağınız kapıda olsun yine ama tum hayatınızı kapıda geçirmeyin. Bu şekilde bir videosu vardı. Bence izleyin, iyi gelecektir
ben de bu şekilde yaşıyorum zaten. hayatımı yaşamaya devam ediyorum ama hep birşeyler eksik tam olamıyorum. bir yandan insanların evlen evlen baskısı. akrabalarım artık bana yaşça daha büyük evlenip boşanmışları layık görüyor ben istemeyince kimseyi beğenmiyorsun evlenemezsin tabi diyorlar. iyi moralim bozuluyor:(

Evlenemedim diye üzülmeyin zira evlenip te sürüyle dert çeken kadinlarin konularını okuyoruz burda. Buna bende dahil. Her zaman her işte hayırlısını isteyin. Doğru zamanda ve doğru insanla evlenmeyi isteyin. Evlenip kaynana derdi çekmek var koca derdi çekmek var geçim sıkıntısı çekmek var. Evliliğin de başlı baslina sorunları var, göründüğü gibi toz pembe degil.

Aileyle yasamak tabi cok sıkıcı olur. Kendi evinize cıkın spor yapın sosyallesin. Oturdugunuz yerde kısmet ayaginiza gelmez.
Ayrica bekar-bosanmis ayrimi da bana sacma geliyor. Ortada cocuk varsa ayri istenmeyebilir. Ama yoksa iki insan birbirini sevmeyip ayrilabilir. Neden ayrildiklari önemli.

Evlenemedim diye üzülmeyin zira evlenip te sürüyle dert çeken kadinlarin konularını okuyoruz burda. Buna bende dahil. Her zaman her işte hayırlısını isteyin. Doğru zamanda ve doğru insanla evlenmeyi isteyin. Evlenip kaynana derdi çekmek var koca derdi çekmek var geçim sıkıntısı çekmek var. Evliliğin de başlı baslina sorunları var, göründüğü gibi toz pembe degil.
biliyorum ama bir an önce doğru kişiyle karşılaşıp mutlu olmak evlenmek istiyorum. nereye kadar böyle yaşayacağım :(

Back
X